|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: út prosinec 24, 2013 4:00 pm Předmět: |
|
|
Tady to začíná být jak na nějakém foru feministek.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: út prosinec 24, 2013 4:13 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | | Tady to začíná být jak na nějakém foru feministek. |
totální nepochopení..původně to byla jen reakce na přiblbla na těch videích, co mají pocit, že ví všechno a že jsou hvězdy. K tomu mi přišel jako dobrej kontrast ty holky, co fakt makají, mají sílu a ještě u toho dobře vypadají.
BTW, manžel hlavní instruktorky a majitelky vede totéž cvičení pro chlapy a obě skupiny spolu vycházejí víc než dobře, takže o nějakém feminismu nemůže být ani řeč...a ani jsem nechtěla zpochybňovat cíle kohokoliv na tomhle foru, já ty svoje taky nikomu necpu :-) _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: út prosinec 24, 2013 4:21 pm Předmět: |
|
|
| PetkaB napsal: |
totální nepochopení..původně to byla jen reakce na přiblbla na těch videích, co mají pocit, že ví všechno a že jsou hvězdy. K tomu mi přišel jako dobrej kontrast ty holky, co fakt makají, mají sílu a ještě u toho dobře vypadají.
BTW, manžel hlavní instruktorky a majitelky vede totéž cvičení pro chlapy a obě skupiny spolu vycházejí víc než dobře, takže o nějakém feminismu nemůže být ani řeč...a ani jsem nechtěla zpochybňovat cíle kohokoliv na tomhle foru, já ty svoje taky nikomu necpu :-) |
Tak možná ten Tomáš Lukáš Karel Vlasta nebo jak se jmenuje kecá blbosti a vypadá jak Ken, ale asi taky sáhl na činku. Nebo chceš říct, že nemaká, nemá sílu a ty svaly má z těch blbých řečí?
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: út prosinec 24, 2013 4:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: út prosinec 24, 2013 4:29 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | Ještě lépe špagety s kečupem |
prisaham ze mam dejavu z dnesniho rana....
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: út prosinec 24, 2013 4:30 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | | Tady to začíná být jak na nějakém foru feministek. |
Psycho nam tu pravidelne uploaduje nahotinky slecien z jeho okolia, v inom threade sa rozobera aka velkost koz je na zene uz moc a ci su silikony fajn na omak, chlapi tu davaju fotky svojich telesnych schranok ako aj viac ci menej zaujimavych aut, ked tu ma log nejaka zenska, tak je v nom pravidelne naslintano a tiez tu mame samostatnu sekciu venovanu ludom, ktory si zarabaju tak, ze si pred divakmi davaju do drzky. Ty vole, normalny raj feministiek _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út prosinec 24, 2013 4:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|