|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
prochm
|
Zaslal: st leden 01, 2014 1:37 pm Předmět: |
|
|
| PetkaB napsal: | | prochm napsal: | | citace: | | Však slušní lidé už jsou v 11 dávno vzhůru. |
No vzhůru jsou ale ne všichni jsou celý žhavý jít do práce k vůli 1% jedincům co musí jít za každou cenu cvičit i na nový rok. |
Sorry, ale den jako každý jiný :-) cvičím po-st-pá...a je mi jedno, jestli je to Nový rok, silvestr nebo má svátek Anastazie :-) |
Den jako každý jiný je to právě jenom pro to 1% jedinců, mezi které se také počítám ale chápu, že normální lidi chtějí na tento svátek po silvestru mít klid a ne být někde zavřený 12 hoidin v posilovně.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: st leden 01, 2014 1:43 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | PetkaB napsal: | | prochm napsal: | | citace: | | Však slušní lidé už jsou v 11 dávno vzhůru. |
No vzhůru jsou ale ne všichni jsou celý žhavý jít do práce k vůli 1% jedincům co musí jít za každou cenu cvičit i na nový rok. |
Sorry, ale den jako každý jiný :-) cvičím po-st-pá...a je mi jedno, jestli je to Nový rok, silvestr nebo má svátek Anastazie :-) |
Den jako každý jiný je to právě jenom pro to 1% jedinců, mezi které se také počítám ale chápu, že normální lidi chtějí na tento svátek po silvestru mít klid a ne být někde zavřený 12 hoidin v posilovně. |
No proto jsem jel až na jedenáctou, u "nás" je normální otvíračka tuším od 6:00 do 23:00. Tak jsem myslel, že dneska bude třeba od 8:00 do 16:00. Ale to je jedno, vím co tím myslíš, stejně pojedu dneska znovu, tentokrát se švagrem. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: st leden 01, 2014 1:43 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | PetkaB napsal: | | prochm napsal: | | citace: | | Však slušní lidé už jsou v 11 dávno vzhůru. |
Den jako každý jiný je to právě jenom pro to 1% jedinců, mezi které se také počítám ale chápu, že normální lidi chtějí na tento svátek po silvestru mít klid a ne být někde zavřený 12 hoidin v posilovně. |
já bych taky chtěla třeba mít klid..třeba 31.12. o půlnoci... a ne se strachovat, která rachejtle přistane na mém balkoně nebo jestli 11tiletý kocour dostane z toho bince infarkt :-) to už holt tak je, že nemůžeme mít všechno, co chceme :-) _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: st leden 01, 2014 1:45 pm Předmět: |
|
|
| PetkaB napsal: | | prochm napsal: | | PetkaB napsal: | | prochm napsal: | | citace: | | Však slušní lidé už jsou v 11 dávno vzhůru. |
já bych taky chtěla třeba mít klid..třeba 31.12. o půlnoci... a ne se strachovat, která rachejtle přistane na mém balkoně nebo jestli 11tiletý kocour dostane z toho bince infarkt :-) to už holt tak je, že nemůžeme mít všechno, co chceme :-) |
Tak s tím s tebou souhlasím.
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st leden 01, 2014 1:46 pm Předmět: |
|
|
| PetkaB napsal: | | prochm napsal: | | PetkaB napsal: | | prochm napsal: | | citace: | | Však slušní lidé už jsou v 11 dávno vzhůru. |
já bych taky chtěla třeba mít klid..třeba 31.12. o půlnoci... a ne se strachovat, která rachejtle přistane na mém balkoně nebo jestli 11tiletý kocour dostane z toho bince infarkt :-) to už holt tak je, že nemůžeme mít všechno, co chceme :-) |
Teď mluvíš jak nějaká stará zahořklá babizna, co chce mít i na toho blbýho Silvestra klid a koukat se z okna, co se kde šustne. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: st leden 01, 2014 1:52 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | PetkaB napsal: | | prochm napsal: | | PetkaB napsal: | | prochm napsal: | | citace: | | Však slušní lidé už jsou v 11 dávno vzhůru. |
Teď mluvíš jak nějaká stará zahořklá babizna, co chce mít i na toho blbýho Silvestra klid a koukat se z okna, co se kde šustne. |
jestli tě to uklidní, tak silvestra jsem neslavila od puberty - tak nějak nechápu, proč bych se měla veselit na povel :-) a že ostatní slaví, to je jejich věc...pokud nedělají bordel, že mě to obtěžuje. Pokud dělají bordel v hospodě nebo na Václaváku, tak tam se to jaksi předpokládá...ale na sídlišti mezi barákama a autama je to zhovadilost. Myslím, že to vadí třeba i rodičům malých dětí - a u těch těžko můžeš předpokládat, že by to byli zahořklí stařečci...P.S. co se kde šustne mě opravdu netrápí, ať si každý dělá co chce, pokud to neomezuje lidi kolem _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanaliM

|
Zaslal: st leden 01, 2014 2:17 pm Předmět: |
|
|
připojuji se k PetceB
http://aktualne.centrum.cz/domaci/regiony/praha/clanek.phtml?id=767605 _________________ Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: st leden 01, 2014 2:32 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: | | Korny napsal: | Lidi, kteří velkolepě celej život každoročně slaví Silvestra a najednou, když nemaj s kým být nebo jim to padne budou tvrdit, že proč by to slavili, však je to normální den jak každej jinej a ožrat se můžou kdykoliv Nesnáším tyhle rychlý změny názorů... |
Obvykle to nejsou rychlé změny názorů, ale známka stárnutí. A také toho, že už si nemusí nic nalhávat. Za mých mladých let , pěkných pár lidí přiznávalo, že slaví silvestra jen proto, že by bylo divné kdyby neslavili. |
Známka stárnutí ve 23? Nejsou to rychlé změny názorů když ještě v listopadu než dotyčným Silvestr padl mluvili jaká to bude párty...? Vím, o čem mluvím.
|
|
| nahoru |
|
 |
JanaHn

|
Zaslal: st leden 01, 2014 2:53 pm Předmět: |
|
|
| PetkaB napsal: | | eSko napsal: | | PetkaB napsal: | | prochm napsal: | | PetkaB napsal: | | prochm napsal: | | citace: | | Však slušní lidé už jsou v 11 dávno vzhůru. |
Teď mluvíš jak nějaká stará zahořklá babizna, co chce mít i na toho blbýho Silvestra klid a koukat se z okna, co se kde šustne. |
jestli tě to uklidní, tak silvestra jsem neslavila od puberty - tak nějak nechápu, proč bych se měla veselit na povel :-) a že ostatní slaví, to je jejich věc...pokud nedělají bordel, že mě to obtěžuje. Pokud dělají bordel v hospodě nebo na Václaváku, tak tam se to jaksi předpokládá...ale na sídlišti mezi barákama a autama je to zhovadilost. Myslím, že to vadí třeba i rodičům malých dětí - a u těch těžko můžeš předpokládat, že by to byli zahořklí stařečci...P.S. co se kde šustne mě opravdu netrápí, ať si každý dělá co chce, pokud to neomezuje lidi kolem |
jo to je fakt, petardy a ten rámus mezi panelákama....to mě neskutečně vadí, naštěstí letos se nikdo z dětí nevzbudil resp. starší byli vzhůru sami od sebe a mrňous v pohodě spal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: st leden 01, 2014 3:17 pm Předmět: |
|
|
Vy tady stavite pyramidu z citaci nebo co? _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: čt leden 02, 2014 11:33 am Předmět: |
|
|
Moja vlastna blbost......
Zvysili mi nejake svajciarske franky, po prilete do Viedne som mal kopu casu, tak som to zmenil na eura priamo tam, v american express...riadna zlodejina, ked tak teraz pozeram co by som za to dostal v komercnej banke _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: ne leden 05, 2014 6:24 pm Předmět: |
|
|
Mě leze na nervy Ronnie. Fakt bych se mu nejraději vysral pred barák a počkal jak mi co k tomu nějak něco zajímavýho řekne
Ty vole čtu si zase diskuzi pod článkem o Gažikovi a pořád ten samej nechutnej smradlavej problém. mil34 napíše "Kluk je dobrej, ať si cvičí jak chce. Hlavně, že má výsledky a baví ho to. Klidně i 60serií." a už tam má nalupáno -3 hlasy....takže ještě se najdou dva blbečci kterým se bude zdát tenhle příspěvek uplně vedel, nesmyslnej, lživej, sprostej a skončí zabalenej ve větě "Příspěvek nasbíral příliš mnoho negativních hodnocení od ostatních čtenářů a jako takový byl systémem automaticky skryt." NEEEEEE! ˇ6ádný od ostatních čtenářů!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! od idiotů kteří mají klikat na všechno a vyjadřovat ke všemu protože tohle je přesně ten příspěvek co neurazí, přesně ten kterej nic nikam nehrotí a přesně ten kterej není vulgární..je to jen názor a přesně ten v diskuzí nemá být proč????
To je pak v té diskuzi tak nesmyslnej bordel a cenzura že mě to vytáčí proč to někdo nevyřeší jinak.
Kdo to vymyslel, co to má znamenat, co to má za význam .........????????????????
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: ne leden 05, 2014 6:31 pm Předmět: |
|
|
Otevři si okno a jestli tam, odkud jsi, je stejné počasí jako tady, tzn. prší, máš tam určitě fajn vzduch... a tak dělej nádech, výdech, nádech, výdech... a pak se přestaneš čílit ani nemrkneš...
Jinak vymínusovaným příspěvkům, které mají rozumnou hodnotu, se většinou pak stává toto:
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: ne leden 05, 2014 7:07 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | Jinak vymínusovaným příspěvkům, které mají rozumnou hodnotu, se většinou pak stává toto:
|
Já jsem toho důkazem :))...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|