KARLKANAS JARO 2015

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 48, 49, 50  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - KARLKANAS JARO 2015  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> KARLKANAS JARO 2015
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Moocha

PříspěvekZaslal: út prosinec 31, 2013 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yura napsal:
Moocha napsal:
Kluci, já vám nechci krást iluze, ale koncentrát znamená, že se vymačká šťáva např. z pomerančů a aby se lépe převážela k nám, tak se dehydruje. Po převezení se do ní přidá přesně tolik vody, co z ní odebrali. Nepoznáte to v živinách, vitamínech ani chuti. U džusů bych se bál jenom absence nápisu 100%

Tyhle kupovane srance mají s cersve odstavnenym džusem, který se pije ihned po odstavneni, protože jinak oxiduje, ztraci enzymy atd.. Ja investoval peníze do kvalitního odstavnovace a opravdu není nejlepší piti, nez si dat kazde rano cerstve vymackanou mrkvovou stavou s celerem a červenou repu. Tyhle patoky z obchodu tomu nesahaji ani po kotníky. Je to jen skoda penez...

Jo, to je super volba. Ještě lepší by byl smoothie maker. Tam ti nezmizí ani vlákninka :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
1ted

PříspěvekZaslal: út prosinec 31, 2013 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

madball napsal:
Tak on je taky nesmysl tvrdit, že je tam 160kg, pokud to nenakládal. Já bych to třeba počítal jako 180kg, taky tam může být i 210. Když jsem chtěl kupovat klasický tlustý bumper kotouče, tak mi tam vadilo, že na normální osu se dá naložit max. 220kg, což by tam taky mohlo být. Nemluvě o tom, kdybych tam zakonponoval nějaký svoje 5cm široký černý gumový Liga, tak by tam bylo víc, a Ted by nic nepoznal.

Poznal. Celogumový kotouče crossfitu mají jiné okraje. Tlustý kotouč 20 kg, tenký 10 kg ale o to tady nejde. Nechci kazit blog hloupostma.
ANGIE 20`40`,GRACE-4`,ISABEL-4`
1ted

PříspěvekZaslal: út prosinec 31, 2013 10:09 pm    Předmět: PF 2014 Odpovědět s citátem

Taky přeju všem co sem chodí hodně úspěchů i v novém roce 2014. Ať se každému plní sny. Luky tobě ať všechno vychází, ať zranění se ti vyhábají a hmota stále roste.
ANGIE 20`40`,GRACE-4`,ISABEL-4`
yura

PříspěvekZaslal: čt leden 02, 2014 2:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
yura napsal:
Moocha napsal:
Kluci, já vám nechci krást iluze, ale koncentrát znamená, že se vymačká šťáva např. z pomerančů a aby se lépe převážela k nám, tak se dehydruje. Po převezení se do ní přidá přesně tolik vody, co z ní odebrali. Nepoznáte to v živinách, vitamínech ani chuti. U džusů bych se bál jenom absence nápisu 100%

Tyhle kupovane srance mají s cersve odstavnenym džusem, který se pije ihned po odstavneni, protože jinak oxiduje, ztraci enzymy atd.. Ja investoval peníze do kvalitního odstavnovace a opravdu není nejlepší piti, nez si dat kazde rano cerstve vymackanou mrkvovou stavou s celerem a červenou repu. Tyhle patoky z obchodu tomu nesahaji ani po kotníky. Je to jen skoda penez...

Jo, to je super volba. Ještě lepší by byl smoothie maker. Tam ti nezmizí ani vlákninka :)

Odstavnovani je vhodne u zeleniny. Asi tezko budes jist bulvu celeru nebo 1kg mrkve denne, kdezto po odstavneni je to v tobe za 5 sekund a všechny ty kvanta mineralu, vitaminu a ostatních latek ti jdou primo do krve. Vlaknina je v tomhle pripade nezadouci, by ses po takovem kvantu nafoukl ja otravena krysa. Mixovani je nevhodne, protože to traveni te kase je hodne spatne, neprosliníš to, nekouses to, projde to tebou spolu s tou vlákninou primo do streva. Vyuzitelnost odost nižší nez u odstavneni, ale odstavnovat ovoce je hovadina. To se ma jist kvůli vyššímu obsahu cukru s vlákninou, takze normalne zvejkat ovoce a ne mixovat nebo dokonce odstavnovat..
Sorry za ok Kanas. Ses dobrej fandim ti.
Moocha

PříspěvekZaslal: čt leden 02, 2014 3:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale já nemluvím o kilogramech a už vůbec né celeru ale smoothie mango/jahoda + mrkev nebo cokoliv, možností je nekonečné množství. Po ránu do skleničky jako pití k jídlu.
Ale zase by možná nebylo špatný zeléňu odšťavnit a ovoce rozšlehat a slít dohromady. To jsi vlastně i napsal.
Sory za spam Kaňas
karlkanas

PříspěvekZaslal: čt leden 02, 2014 10:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V pohodě chlapy Hlavně že nám to chutná ne

Jééžis ta motivace je neskutečná po té soutěži! Na tohle palivo dojedu až do cíle ! Nesmí mě teď hlavne nic zastavit..
Lehké A :
šíkmy bench v MP dotlaky
2x15x50kg
2x10x90kg dotlaky se stopkou
2x8x100kg dotlaky se stopkou
1x8x100kg dotlaky > 8x80kg normal > 10x60kg - super dojezd pumpa neskutečná
zkusil sem pro jednou změnu a byla jedině k lepšímu takovýdle šoky jsou více než prospěšné !

Rozpažky:
4x12-15x15kg

Protisměrné kladky se stopkou:
4x max

Francouzsky tlak v leže :
5x10-15x40kg + dojezd uzky bench s EZ

kick back:3x15

Hacken dřep:
1x20x60kg
1x15x100kg
2x12x140kg
1x10x180kg > 8x140kg > 7x100kg > 9x100kg - sakra tak tohodle nahodím video ty Hackeny mi seděj šíleně ted
Na každá straně 4x 20kg +5kg toe už mazec , přístě natočím video pro vás

Výpady :
3x12x50kg

Výpony v sedě:
4xmax se stopkou

vypony v leggpressu:
3x30

Strecink , chuze do kopce 7 minut

Jídelníček : A takto sem válčil mimo posilku ;)
4:00 - 150g vloček, protein, mleko, jablko, multivitamin
7:45 - 180g bio cottage, 200g tmave pecivo, pul baleni racií , jablecnej dzus
9:00 - Stava z carotky
11:00 - 200g kruti prsa, 150g ryze, jablko dzus, 100g kukurice
14:00 - 200g kruti prsa , balení racií , pomeranc dzus, 150g kukuřice
16:25 - 150g kruti prsa , 200g kukurice, jablko dzus,
17:00 - kaki , semtex cofeine
trenink
19:00 - protein sacharid 1:2
20:15 - 200g svickova, 150g ryze, 100g kukurice, pomeranc
22:30 - 250g tvaroh, 3x pomeranc , jablko, 50g peanut Butter

Ted si ještě pojedu tak nějak dle sebe, v ponděli bych měl jet za Petrem tak uvidíme na čem se dohodneme ;)
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: čt leden 02, 2014 11:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

karlkanas napsal:

[color=red]Jééžis ta motivace je neskutečná po té soutěži! Na tohle palivo dojedu až do cíle ! Nesmí mě teď hlavne nic zastavit..

Nevím na čem jedeš, ale CHCI TO TAKY
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: pá leden 03, 2014 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No nevím, zda jsem si všiml stejného objemu. Ale dvojitou cenu jsem myslel tak, že v kartónu je to dražší, než v plastové láhvi. Btw není lepší si vymačkat sám pomeranče?
karlkanas

PříspěvekZaslal: so leden 04, 2014 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3.1. Lehke B
4.1. Pumpovačka doplnkoveho treninku - Prsa zada v superseríích po 3 cvikách + břicho a 20 minut kardio na schodech, nemá cenu to psát proste pocitvá šmrdlačka na strojích v Eagle Fitness
Zítra volno....omggggg kdo to vymyslel tu regeneraci koho to má bavit At uz je pondelí a konečně to zase začne.. Sepsat jídlo a začít cestu za titulem mr. Čech (odvážné to napsat, ale odvahou se plněj sny )
Už jenom na ten pocit že jste prostě v přípravě na závody je to vše uplně jiné a nestkutečně sem si to zamiloval
karlkanas

PříspěvekZaslal: po leden 06, 2014 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

6.1. Těžké A

strečink pás 10 minut
Dřep :
15x60kg
12x60kg
1x12x120kg
1x10x160kg
1x8x180kg
1x6x190kg
1x3x200kg
1x2x210kg > 8x140kg

Benchpress :
2x15x70kg
1x12x110kg
1x8x120kg
1x5x130kg
1x4x140kg
1x150kg > 8x100kg

Francouz s ez v sedě :
2x12
3x8

vypony v stoje :
1x15
2x12
3x8

strečink

Nezastavujem jedeme*23*....všchno pomalá kontrolovaná opakování aby se předešlo zranění, ted mě čeká 700g svíčkové a 500g rýže , pred spanim tvaroh a peanut butter, no a malá milka no ehm ještě můůůžu , Dnes sem se na tréninku zaměřil spíše na ty nižší počty opakování a vyšší váhy, no a nějaká síla tam bude... Teprve začínáme !!
karlkanas

PříspěvekZaslal: po leden 06, 2014 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak se pochlubim dnes vyšel článek o mě v Libčický novinách, opravdu příjemný pocit
Turakam

PříspěvekZaslal: po leden 06, 2014 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak síla tam teda je, tomu ver!
karlkanas

PříspěvekZaslal: út leden 07, 2014 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Těžké B
strečink 10minut

MT:
2x15x70kg
1x12x120kg
1x12x140kg
1x8x160kg
1x6x180kg
1x4x180kg
1x2x200kg

Pritah na stroji:
3x10

Pritahy k bradě vč:
3x12
2x10

Tlaky jč v sedě:
3x10x30kg

Biceps vč ve stoje:
2x12
3x8

zvedání nohou ve visu:
3x20

Sraz s Petrem se posunul na čtvrtek
karlkanas

PříspěvekZaslal: st leden 15, 2014 9:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

15.1. Novinky... Mám měsíc něco nabrat tak snad se to povede a pak už bude dietka, aktuálně jedu furt težko lehkej , ale nějak mě prestava bavit nejradeji bych to drtil splitem :D takze jeste uvidime... cil je jasný..Předevčírem se chytnul večer takovou křeč do hamstringu že sem se bál že sním něco mám už Naštěstí je to ok, ale trvalo to asi 15 minut :///
Svalovka na bězném poradku ted furt furt vsude....
Jinak objednana suplementace z ronnie.cz Protein wpc 80 boruvka , creatin monohydrate 900g, enzymes, multivitamin, No xplode 2.0.
karlkanas

PříspěvekZaslal: so leden 18, 2014 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Foto z dnešního tvrdého tréninku v Eagle Fitness s Petrem Šídlem...
Tvrdej trénink, už se ale hrozně těším na dietu!! Něco jsem nabral ovšem uvidíme kolik ještě přibude váha ukazuje 98 kg.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - KARLKANAS JARO 2015 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 48, 49, 50  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: