ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 63, 64, 65  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peet
peetthemaster

PříspěvekZaslal: po leden 06, 2014 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ttby napsal:
Cvik: ležení na zemi a zvedání jednoruček nahoru a k tuknout sobě (kdyby někdo věděl jak se to jmenuje, nezlobil bych se) jednoručky 2x+14,4kg nahoru: 1312x (vždy tohle číslo)
/

To budou tlaky s JČ, nebo pokud ležíš na zemi, tak floor press s JČ.

http:/***

--
edit, viz pravidla fora

Naposledy upravil Peet dne po leden 06, 2014 1:07 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ttby

PříspěvekZaslal: po leden 06, 2014 1:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Ono je asi jedno jak tomu říkáš :D ale taky bych se klonil k ty bradě :))

Ne tak rád se přizpůsobím, názvy jsou důležité - pochopitelně čumím na logy ostatních a bez znalosti těch vašich zkratek atd. musí člověk pořád googlit nebo neví která bije ;)
ttby

PříspěvekZaslal: út leden 07, 2014 6:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak za ráno si musím připsat dvě tabaty:

Přítahy (tohle kurva musim vytrénovat!) - TABATA
Nyní : (2,2,2,2,2,1,1,1)
Minule (2,2,2,1,1,1,1,1)

Píšu TABATA, ale s ni to asi nemá co společného, do větších akcí, jako že bych s troufl 3 přítahy hned na začátku se nepouštím

Bicepsové zdvihy (14,4kg) TABATA
První a nepočítané - poslední 3 serie byl teda porod.
(tohle asi bude vždy mimo soutěž a nebudu to počítat)
------
Jinak svému cvičení budu zase muset dát nějaký řád a nějak to rozcukat, páč se to dost rozházelo.

Od 1.1.2014 01:29 - Jsem neměl Monster Energy ani jiný energetický nápoj. Bohužel pro mě, jsem nějakej kofein potřeboval, tak jsem si vzal kofolu, bohužel čank neměl bez cukru, takže jsem vzal obyč - nakonec více cukru, než kdybych vzal modrýho monstra :/ a dejmetomu, že jednou více cukru je lepší než přerušit odstranování závislosti

Naposledy upravil ttby dne út leden 07, 2014 6:41 am, celkově upraveno 1 krát
ttby

PříspěvekZaslal: út leden 07, 2014 6:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

peetthemaster napsal:
ttby napsal:
Cvik: ležení na zemi a zvedání jednoruček nahoru a k tuknout sobě (kdyby někdo věděl jak se to jmenuje, nezlobil bych se) jednoručky 2x+14,4kg nahoru: 1312x (vždy tohle číslo)
/

To budou tlaky s JČ, nebo pokud ležíš na zemi, tak floor press s JČ.

Dik, jsem uplně přehlédl - dobře, budu tomu říkat floor press s JČ, diky
člověk

PříspěvekZaslal: út leden 07, 2014 7:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Jsem neměl Monster Energy ani jiný energetický nápoj. Bohužel pro mě, jsem nějakej kofein potřeboval, tak jsem si vzal kofolu, bohužel čank neměl bez cukru, takže jsem vzal obyč - nakonec více cukru, než kdybych vzal modrýho monstra :/ a dejmetomu, že jednou více cukru je lepší než přerušit odstranování závislosti

Nebylo by lepší místo těch energeťáků a kofol si radši udělat kávu? když už ti jde o kofein

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
ttby

PříspěvekZaslal: út leden 07, 2014 7:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

člověk napsal:
citace:
Jsem neměl Monster Energy ani jiný energetický nápoj. Bohužel pro mě, jsem nějakej kofein potřeboval, tak jsem si vzal kofolu, bohužel čank neměl bez cukru, takže jsem vzal obyč - nakonec více cukru, než kdybych vzal modrýho monstra :/ a dejmetomu, že jednou více cukru je lepší než přerušit odstranování závislosti

Nebylo by lepší místo těch energeťáků a kofol si radši udělat kávu? když už ti jde o kofein

Kafe nepiju, bohužel či bohudík. Mam tu čaj maximálně. Kofein úplně k životu nepotřebuju, jen tak nějak potřebuju, aby se mi to z těla vyplavilo + nerozesynchronizovával jsem se a aktivitama, které nemůžu časově přizpůsobit. Ted se mi třebas nějak nedaří usnout , čas na to mám, ale prostě lehnu a nezaberu a když ano, tak se vzbudím do 5-6ti hodin. Což je nepříjemné, ale nevadí to - dokud nepřijde nějaký poždavek, na synchronizaci, abych byl vzhuru v určitou hodinu - práce, pošta, ppl, nákup, kamarád s kolem/ping-pongem....

Tak dali by se tablety, shoty apod. Ale pevně věřím, že to dokážu bez toho. Ted ta kofla bohužel byla cena, za sychronizaci s prací :-/
člověk

PříspěvekZaslal: út leden 07, 2014 7:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, ale určitě je lepší si udělat malou kávu než vypít kofolu...

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
ttby

PříspěvekZaslal: út leden 07, 2014 7:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

člověk napsal:
Jo, ale určitě je lepší si udělat malou kávu než vypít kofolu...

To asi souhlas, ale kávu opravdu nepiju - tzn ani ji doma nemám - je to pro mě něco jako rajče nebo brokolice - potraviny, které nejde pozřít
ttby

PříspěvekZaslal: st leden 08, 2014 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem si musel vzít Monstra dnes na "první" den do práce. Nicméně cestou si tam začalo pršet a mě se chtělo cvičit a navíc to byla práce, která nebyla moc příjemná - takže jsem jim tam přišel říct, že tam nenastoupím - proč to píšu, protože jsem ještě ráno počítal s tím, že práci vezmu a byl jsem nevyspalej - takže jsem koupil Monstra a zhřešil - ale bez cukru.

Já TTBY jsem si vzal Monster lo-carbo (200kj) po 7dnech půstu a slibuji že další si nedám dříve než za 100hodin (minule jsem měl minimum 50)

Nicméně alespoň jsem to na Monstru odcvičil:

Přítahy, pauza 2:41+ (1/2*overhead) (redukce o 1 sekundu)
Aktuání serie (5,5,4,4,4,4,4,4,4,3,3,3,3)= total 50
Minule serie (4,4,4,4,4,4,3,3,3,3,3,3,2,2)=total 46
+8,7% Výborný, prvně jsem zařadil 5tky - odzkoušeno, že maximum dám 6, ale na to je ještě čas ;)
STRATEGIE: Už nesleduju růst počtu - teď už vždycky jen 50 a snaha krouhat serie a čas.

Kliky na bradlech, pauza 1:40+ (1/2*overhead) (redukce o 5s)
Aktuální serie (9,8,9,9,9,9,9,9,9,8,8,8,8,7,7)= total 126
Minule serie (9,9,8,8,7,8,8,7,7,7,7,7,7,6,6)=total 121
+4% cíleně. Super, podařila se redukce času o 5s na serii, růst o 4% i redukce jedné serie ;)
STRATEGIE: Růst do 200, pak držet a krouhat čas a serie.

Přednožování na bradlech, pauza 1:29+ (1/2*overhead) (redukce o 13s)
Aktuální serie: (15,15,15,14,14,14,14,13,13,13,12,12,12,12,12=total 200
Minule serie: (17,17,17,16,15,15,15,15,15,14,14,14,12,11)=total 207
Růst už nesleduju, vykrouhal jsem čas o 13s, ale musel jsem prodloužit o jednu serii .
STRATEGIE: Držím 200+ a krouhám čas a serie. Jakmile se v prvních 10ti dostanu nad 150 krouhám čas. Jinak držím a zlepšuju.
Bylo to v botech a nyní už jen v botech.

Circle of death
(7 kliků na madlech, 1 přítah, 5 přednožovní na bradlech, 2 kliky na bradlech)=LEVEL 1
2X LEVEL 1, 1:50.

Přítahy s podhmatem v zátěžové vestě 9,5kg, pauza písnička
Aktuálně serie (1,1,1,1,1)= total 5
Minule serie (1,1,1,1,1)=total 5
+0% - no tohle asi nebude taková prdel hnedtak zlepšit

Kliky v zátěžové vestě 9,5kg - TABATA
Aktuálně serie (16,11,7,5,4,5,5,4)= total 57
Minule serie (16,11,7,6,6,5,5,5)= total 61
Prostě horší a na facku :/

A tip: tahle oblíbená písnička je akorád časově na tabatu
Spam

PříspěvekZaslal: čt leden 09, 2014 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele prosímtě kolik ti je?
Po přečtení tohodle: "Tak jsem si musel vzít Monstra dnes na "první" den do práce. Nicméně cestou si tam začalo pršet a mě se chtělo cvičit a navíc to byla práce, která nebyla moc příjemná - takže jsem jim tam přišel říct, že tam nenastoupím - proč to píšu, protože jsem ještě ráno počítal s tím, že práci vezmu a byl jsem nevyspalej - takže jsem koupil Monstra a zhřešil - ale bez cukru." ti radši ani nebudu psat co si myslím...
Grimley

PříspěvekZaslal: čt leden 09, 2014 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak on ttby je ajťák pokud vím, tak si asi muže dovolit odmítnout praci protože zrovna pršelo a jemu se chtělo cvičit popravdě se ani nedivím, že kvůli takovýmu idiotskymu důvodu nevzal praci, kdyz se podívám na jeho trenink, bude ttby trochu "svůj"
Spam

PříspěvekZaslal: čt leden 09, 2014 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi tak , hold to má asi všechno dobře spočítané.
Možná by nebylo od věci kdyby mu někdo rozsvítil a on by se od těch čísel a teorie vrátil do reálu
ttby

PříspěvekZaslal: čt leden 09, 2014 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak Spamovi, se mi moc odpovídat nechce, ale tak ale hodil jsem si tam dvě tabaty. Takže jako kdybych jen odpověděl o při tom dopíšu ty tabaty.

Řeknu to takhle - kdys mi nevyšla láska k jedné kolegyni a jako řešení jsem hodil výpověď -a našel si jinou práci, která už skončila - teď jsem po něčem koukal dál a tohle bylo o ulici vedle. A dotyčnou holčinu bych zrovna nechtěl potkávat - ale řekněme, že jsem měl možnost chodit tam z druhé strany pěšky. Už tak by to bylo na prd (ven na oběd by se mi nechtělo..) ale dobře - jenže pak do toho promluvil déšť , páč jsem si uvědomil, že kdyby chcalo hodně (či jinej problém), tak musím jet nějakou hromadnout dopravou a do je pak vysoká šance, že bych jí potkával - děkuju nechci. Práce to taky nebyla zrovna zábavná, tak co..
--
edit: 29 let..
--
Dneska jsem tam hodil tabaty:

ANGLIČÁKY - TABATA (podruhé)
Aktuálně (5,4,4,4,4,4,4,4)+2= 35
Minule (4,4,4,4,4,4,4,4)=32
Tak jsem teda začal dle doporučení pracovat na nich. Zatím nic moc, po těch 4 minutách toho mam fakt dost.

Přednožování na bradlech - TABATA (prvně)
Serie jsem nepočítal a tenhle druh cvičení odpískávám - v porovnání s tím jak cvičím nyní to takovej pump není. So TABATY pro přednožování na bradlech nebudou .

Víc dneska nic, chci cvičít zítra a o víkendu jiné sporty (zkusim běh a v neděli kolo)
Spam

PříspěvekZaslal: čt leden 09, 2014 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sry, ale třicátník s takovýhlema myšl. pochodama... to je docela brutus.
decarabas

PříspěvekZaslal: čt leden 09, 2014 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam: ale ved pisal, ze je ajťák!!! (myslene ironicky, sam robim v IT firme)

tbby: mozno si to uz pisal na zaciatku, ale aky je vlastne tvoj ciel? Co chces dosiahnut treningami?

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 63, 64, 65  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: