Cvik: ležení na zemi a zvedání jednoruček nahoru a k tuknout sobě (kdyby někdo věděl jak se to jmenuje, nezlobil bych se) jednoručky 2x+14,4kg nahoru: 1312x (vždy tohle číslo)
/
To budou tlaky s JČ, nebo pokud ležíš na zemi, tak floor press s JČ.
http:/***
--
edit, viz pravidla fora
_________________ Můžeš jít k zemi, ale musíš se zvednout!
Naposledy upravil Peet dne po leden 06, 2014 1:07 pm, celkově upraveno 1 krát
Ono je asi jedno jak tomu říkáš :D ale taky bych se klonil k ty bradě :))
Ne tak rád se přizpůsobím, názvy jsou důležité - pochopitelně čumím na logy ostatních a bez znalosti těch vašich zkratek atd. musí člověk pořád googlit nebo neví která bije ;)
_________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
Přítahy (tohle kurva musim vytrénovat!) - TABATA
Nyní : (2,2,2,2,2,1,1,1)
Minule (2,2,2,1,1,1,1,1)
Píšu TABATA, ale s ni to asi nemá co společného, do větších akcí, jako že bych s troufl 3 přítahy hned na začátku se nepouštím
Bicepsové zdvihy (14,4kg) TABATA
První a nepočítané - poslední 3 serie byl teda porod.
(tohle asi bude vždy mimo soutěž a nebudu to počítat)
------
Jinak svému cvičení budu zase muset dát nějaký řád a nějak to rozcukat, páč se to dost rozházelo.
Od 1.1.2014 01:29 - Jsem neměl Monster Energy ani jiný energetický nápoj. Bohužel pro mě, jsem nějakej kofein potřeboval, tak jsem si vzal kofolu, bohužel čank neměl bez cukru, takže jsem vzal obyč - nakonec více cukru, než kdybych vzal modrýho monstra :/ a dejmetomu, že jednou více cukru je lepší než přerušit odstranování závislosti
_________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
Naposledy upravil ttby dne út leden 07, 2014 6:41 am, celkově upraveno 1 krát
Cvik: ležení na zemi a zvedání jednoruček nahoru a k tuknout sobě (kdyby někdo věděl jak se to jmenuje, nezlobil bych se) jednoručky 2x+14,4kg nahoru: 1312x (vždy tohle číslo)
/
To budou tlaky s JČ, nebo pokud ležíš na zemi, tak floor press s JČ.
Dik, jsem uplně přehlédl - dobře, budu tomu říkat floor press s JČ, diky
Jsem neměl Monster Energy ani jiný energetický nápoj. Bohužel pro mě, jsem nějakej kofein potřeboval, tak jsem si vzal kofolu, bohužel čank neměl bez cukru, takže jsem vzal obyč - nakonec více cukru, než kdybych vzal modrýho monstra :/ a dejmetomu, že jednou více cukru je lepší než přerušit odstranování závislosti
Nebylo by lepší místo těch energeťáků a kofol si radši udělat kávu? když už ti jde o kofein
Jsem neměl Monster Energy ani jiný energetický nápoj. Bohužel pro mě, jsem nějakej kofein potřeboval, tak jsem si vzal kofolu, bohužel čank neměl bez cukru, takže jsem vzal obyč - nakonec více cukru, než kdybych vzal modrýho monstra :/ a dejmetomu, že jednou více cukru je lepší než přerušit odstranování závislosti
Nebylo by lepší místo těch energeťáků a kofol si radši udělat kávu? když už ti jde o kofein
Kafe nepiju, bohužel či bohudík. Mam tu čaj maximálně. Kofein úplně k životu nepotřebuju, jen tak nějak potřebuju, aby se mi to z těla vyplavilo + nerozesynchronizovával jsem se a aktivitama, které nemůžu časově přizpůsobit. Ted se mi třebas nějak nedaří usnout , čas na to mám, ale prostě lehnu a nezaberu a když ano, tak se vzbudím do 5-6ti hodin. Což je nepříjemné, ale nevadí to - dokud nepřijde nějaký poždavek, na synchronizaci, abych byl vzhuru v určitou hodinu - práce, pošta, ppl, nákup, kamarád s kolem/ping-pongem....
Tak dali by se tablety, shoty apod. Ale pevně věřím, že to dokážu bez toho. Ted ta kofla bohužel byla cena, za sychronizaci s prací :-/
Tak jsem si musel vzít Monstra dnes na "první" den do práce. Nicméně cestou si tam začalo pršet a mě se chtělo cvičit a navíc to byla práce, která nebyla moc příjemná - takže jsem jim tam přišel říct, že tam nenastoupím - proč to píšu, protože jsem ještě ráno počítal s tím, že práci vezmu a byl jsem nevyspalej - takže jsem koupil Monstra a zhřešil - ale bez cukru.
Já TTBY jsem si vzal Monster lo-carbo (200kj) po 7dnech půstu a slibuji že další si nedám dříve než za 100hodin (minule jsem měl minimum 50)
Nicméně alespoň jsem to na Monstru odcvičil:
Přítahy, pauza 2:41+ (1/2*overhead) (redukce o 1 sekundu)
Aktuání serie (5,5,4,4,4,4,4,4,4,3,3,3,3)= total 50
Minule serie (4,4,4,4,4,4,3,3,3,3,3,3,2,2)=total 46
+8,7% Výborný, prvně jsem zařadil 5tky - odzkoušeno, že maximum dám 6, ale na to je ještě čas ;)
STRATEGIE: Už nesleduju růst počtu - teď už vždycky jen 50 a snaha krouhat serie a čas.
Kliky na bradlech, pauza 1:40+ (1/2*overhead) (redukce o 5s)
Aktuální serie (9,8,9,9,9,9,9,9,9,8,8,8,8,7,7)= total 126
Minule serie (9,9,8,8,7,8,8,7,7,7,7,7,7,6,6)=total 121
+4% cíleně. Super, podařila se redukce času o 5s na serii, růst o 4% i redukce jedné serie ;)
STRATEGIE: Růst do 200, pak držet a krouhat čas a serie.
Přednožování na bradlech, pauza 1:29+ (1/2*overhead) (redukce o 13s)
Aktuální serie: (15,15,15,14,14,14,14,13,13,13,12,12,12,12,12=total 200
Minule serie: (17,17,17,16,15,15,15,15,15,14,14,14,12,11)=total 207
Růst už nesleduju, vykrouhal jsem čas o 13s, ale musel jsem prodloužit o jednu serii .
STRATEGIE: Držím 200+ a krouhám čas a serie. Jakmile se v prvních 10ti dostanu nad 150 krouhám čas. Jinak držím a zlepšuju.
Bylo to v botech a nyní už jen v botech.
Circle of death
(7 kliků na madlech, 1 přítah, 5 přednožovní na bradlech, 2 kliky na bradlech)=LEVEL 1
2X LEVEL 1, 1:50.
Přítahy s podhmatem v zátěžové vestě 9,5kg, pauza písnička
Aktuálně serie (1,1,1,1,1)= total 5
Minule serie (1,1,1,1,1)=total 5
+0% - no tohle asi nebude taková prdel hnedtak zlepšit
Kliky v zátěžové vestě 9,5kg - TABATA
Aktuálně serie (16,11,7,5,4,5,5,4)= total 57
Minule serie (16,11,7,6,6,5,5,5)= total 61
Prostě horší a na facku :/
A tip: tahle oblíbená písnička je akorád časově na tabatu
Hele prosímtě kolik ti je?
Po přečtení tohodle: "Tak jsem si musel vzít Monstra dnes na "první" den do práce. Nicméně cestou si tam začalo pršet a mě se chtělo cvičit a navíc to byla práce, která nebyla moc příjemná - takže jsem jim tam přišel říct, že tam nenastoupím - proč to píšu, protože jsem ještě ráno počítal s tím, že práci vezmu a byl jsem nevyspalej - takže jsem koupil Monstra a zhřešil - ale bez cukru." ti radši ani nebudu psat co si myslím...
_________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
Tak on ttby je ajťák pokud vím, tak si asi muže dovolit odmítnout praci protože zrovna pršelo a jemu se chtělo cvičit popravdě se ani nedivím, že kvůli takovýmu idiotskymu důvodu nevzal praci, kdyz se podívám na jeho trenink, bude ttby trochu "svůj"
Tak Spamovi, se mi moc odpovídat nechce, ale tak ale hodil jsem si tam dvě tabaty. Takže jako kdybych jen odpověděl o při tom dopíšu ty tabaty.
Řeknu to takhle - kdys mi nevyšla láska k jedné kolegyni a jako řešení jsem hodil výpověď -a našel si jinou práci, která už skončila - teď jsem po něčem koukal dál a tohle bylo o ulici vedle. A dotyčnou holčinu bych zrovna nechtěl potkávat - ale řekněme, že jsem měl možnost chodit tam z druhé strany pěšky. Už tak by to bylo na prd (ven na oběd by se mi nechtělo..) ale dobře - jenže pak do toho promluvil déšť , páč jsem si uvědomil, že kdyby chcalo hodně (či jinej problém), tak musím jet nějakou hromadnout dopravou a do je pak vysoká šance, že bych jí potkával - děkuju nechci. Práce to taky nebyla zrovna zábavná, tak co..
--
edit: 29 let..
--
Dneska jsem tam hodil tabaty:
ANGLIČÁKY - TABATA (podruhé)
Aktuálně (5,4,4,4,4,4,4,4)+2= 35
Minule (4,4,4,4,4,4,4,4)=32
Tak jsem teda začal dle doporučení pracovat na nich. Zatím nic moc, po těch 4 minutách toho mam fakt dost.
Přednožování na bradlech - TABATA (prvně)
Serie jsem nepočítal a tenhle druh cvičení odpískávám - v porovnání s tím jak cvičím nyní to takovej pump není. So TABATY pro přednožování na bradlech nebudou .
Víc dneska nic, chci cvičít zítra a o víkendu jiné sporty (zkusim běh a v neděli kolo)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru