|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
smetak

|
Zaslal: ne prosinec 22, 2013 5:20 pm Předmět: Re: super věcička |
|
|
| Frozz. napsal: | Nevěděl jsem, kam tento doplněk zařadit, jelikož je to hybrid snad všeho:
MuscleTech: Anabolic Halo
- "all-in-1", tzn. jak proteinová složka, tak sacharidová, BCAA, taurin, kreatin...
- chuť: čoko - chutná moc dobře
- rozpustnost, stravitelnost, prašnost - vše v pořádku
Celkem zajímavý potréninkáč, za mě spokojenost. |
Ten jsem si udelal predchvili. Chutove super, ale nesedlo mi to a udelalo se mi po chvili zle. Ale ja mam problem u vetsiny proteinu. Nejvice mi dlouhodobe sedel cellucore. _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vejdy

|
Zaslal: ne prosinec 22, 2013 7:55 pm Předmět: |
|
|
@Peter Ustinov
Já to pochopil jen jsem ze srandy odpověděl na to toledo,sranda musí být,díky za info!
|
|
| nahoru |
|
 |
donkeydawg
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st leden 08, 2014 7:26 am Předmět: |
|
|
| donkeydawg napsal: | Nemá někdo zkušenosti s tímto?
|
Jo prej to je dost dobrý a obsahuje to methylhexanamine, ale zase pokud děláš sport, kde se testuje, tak bych to radši nebral
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: st leden 08, 2014 7:52 am Předmět: |
|
|
Uz jsem na to narazil nekolikrat, ale na Slovensku nejsou souplementy s DMAA a MHA zakazane?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st leden 08, 2014 7:53 am Předmět: |
|
|
| doNny_ napsal: | | vejdy: určitě do masa :), pokud máš jídlo vyřešené, tak si počti například něco o suplementační pyramidě zde na webu a něco si z toho vezmi. |
Tohle není dobrá odpověď.Dokonce bych řekl,že špatná a mylná.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: st leden 08, 2014 8:43 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | Olejnas napsal: | | Uz jsem na to narazil nekolikrat, ale na Slovensku nejsou souplementy s DMAA a MHA zakazane? |
nielen tu,v celej EU *a01* ale pod pultom kupis aj ine veci ako DMAA,ze jo |
Spis mi jde o to, ze je na Slovensku eshopy stale nabizi, proto jsem si rikal, zda neni u vas ta legislativa nejaka priznivejsi :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st leden 08, 2014 8:48 am Předmět: |
|
|
legislativa ani nie,skor predajcovia ktori to maju na haku _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: so leden 11, 2014 10:04 am Předmět: |
|
|
Kdysi jsem si koupil na zkoušku Cellucor C4. Byl celkem fajn, měl jsem 60 dávek v balení za dobrou cenu, ale zdálo se mi že ke konci už si nato tělo moc nereagovalo.
Taky jsem přemýšlel nad Assaltem, ale k poměru cena/množství je to hrozná pálka. _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: so leden 11, 2014 10:59 am Předmět: |
|
|
Mick994: U kazdeho legalniho nakopavace zalozenem na kofeinu apod. se po urcite dobe jeho ucinnost bude snizovat tim, jak si tvoje telo bude na dane stimulanty zvykat a je uplne jedno, jestli budes brat c4, assault nebo jen samotnej kofein. Resenim je bud dat pauzu od stimulantu anebo nebrat nakopavace pravidelne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: so leden 11, 2014 12:40 pm Předmět: |
|
|
To je jasný no, já už jsem plánoval nějakou dobu dát si detox od kofeinu, ale tělo mě roztrhá na kusy _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
finte
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
finte
|
Zaslal: út leden 14, 2014 9:32 pm Předmět: |
|
|
| Davesix napsal: | zkus přidat odměrku navíc... ja teda myocell neměl, ale taková C4 mě krásně nabudí a rozhodně po 5 minutách není konec |
no u toho myocellu ma odmerka 25g :D a dat si 50 no... uvidim no budu pridavat
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč N1 Shot | NutrendProfesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití. 48 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|