Je mozne, ze toho Tomase Lukase nekdo opravdu uznava ? Uz jen kvuli te stupidite jeho videii se na ne divam a uz dlouho jsem nevidel nic stupidnejsiho a vysirajiciho a to nemluvim jen o tomhle videu ale o vsech, chce se mi z nej zvracet
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Je mozne, ze toho Tomase Lukase nekdo opravdu uznava ? Uz jen kvuli te stupidite jeho videii se na ne divam a uz dlouho jsem nevidel nic stupidnejsiho a vysirajiciho a to nemluvim jen o tomhle videu ale o vsech, chce se mi z nej zvracet
Tak někdo ho uznává, někdo ne, ale lidi jako ty mu jenom zvyšujou publicitu tím že postujou jeho linky. Sice chápu, že trotl jako on tě může docela srát, ale nejlepší postup v tomto případě je přestat ho sledovat.
Sakra, jen jsem to čeknul co to vlastně je za odkaz, a ten jeho "hlásek" mi poslal kurzor ihned na křížek k uzavření prohlížeče.
_________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
Tak někdo ho uznává, někdo ne, ale lidi jako ty mu jenom zvyšujou publicitu tím že postujou jeho linky. Sice chápu, že trotl jako on tě může docela srát, ale nejlepší postup v tomto případě je přestat ho sledovat.
To mas asi pravdu, ale ja svoji slabost pro tohohle cloveka v sobe proste neumim potlacit :-)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nevím kam to napsát, ale asi máme nejsilnější holku ve fitku. 16ti letá holka která dělá pole dance, má 55kg. Chodí do posilovny každej den a zvedá neuvěřitelný váhy, pro mě nepochopitelný v tomhle věku a navíc když je to holka. Na rumunský mrtvý tah s jednoručkama 27,5kg, na normální 100kg, dřep 70kg, shyby na široko v klidku 10 s 5kg, bicepsový zdvih 12,5kg, obrácený kliky na lavečkách +20kg, kliky na bradlech +10kg nechápačka
_________________ Pokud něco opravdu moc chceš, musíš něco obětovat.
souhlasim s Draperem.. na mě působí jako úplný idiot, má pocit že má snad nějakou oslňující formu. Nějaký svaly má, ale žádné pořádné objemy to nejsou a silově to slavný taky nebude. A ty rady, co ostatním udílí, jsou ta nejelementárnější fakta, který si každý zjistí během hodiny na internetu sám, takže prakticky jen reprodukuje základy základů, a navíc otřesnou formou. Podle mě je to tak, že chodí do fitka, kde je mezi slepými jednookým králem, narosto mu ego, a v kombinaci s exhibicionismem je to docela třaskavá kombinace.
Doporučil bych mu aby se seznámil s někým, kdo má něco nacvičeno, cvičení bere vážně a rozumí tomu, pak by zjistil, že z hlediska znalostí ví vlastně úplný hovno a z hlediska cvičení je mírně pokročilý.
Zlo přitahuje zlo a dobro přitahuje dobro.
Má přemíru sebevědomí. Když jste někde jinde srovnávali Fredyho a tohohle, tak Fredy má poněkud serióznější formu vlogů, dělá je kratší, zajímavější a k věci. Tomáš má strašně iritující tón hlasu a má prapodivné názory a myšlenky. Nejvíc mě pobavil, když mluvil o stravě nebo když radil cvičit břicho nejméně 2-6x týdně :D 1-7x týdně by asi bylo moc nebo málo :D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru