strategickej trenink.. jinak bych se dneska vubec nehejbal, ale o to vetsi prekvapeni bw po ranu 87,8kg, takze pure dachau style dneska pro zmenu na vlnach:
ale mam jenom nekolik vzorku.. btw, taky sem nasel jeste asi 4 vzorky assaultu, takze zatim muzu cvicit!
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
187cm.. hodnotit zatim nechci, az za (necelejch) 14 dni, az ubehne mesic, potom se, podle vysledku, rozhodnu jak dal
jinak, co sem vysledoval, tak mi nejvic vyhovuje mit jenom 2 velky jidla a 2x (pred a po treninku) proteinak s kokos. mlikem + teda ty moje pre-workouty nejcastejc denne zeru 600g krutiho masa se zeleninou s olivacem, kokosovej tuk (mliko/olej), pak jak sem zminoval, olej z trescich jater, obcas orechy.. snazim se pohybovat cca kolem 200g T, 200g B a nejaky drobky S
Loudy: jo, ja na tebe nezapomnel, jenom sem linej
_________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Tak nebuď línej sakra, kvůli tobě nemůžu jít cvičit, dokud to nebudu vědět
Jinak forma, kterou jsi dal pryč. Neskutečný pazoury a hlavně předloktí je sakra nabouchaný. Ale kde si nechal prsa?
prsa sem nikdy nemel a mit nebudu i kdyz mam pocit, ze se trochu zlepsily, no na ty fotce to bohuzel nebylo vubec videt, casem dam snad nejakou lepsi..
Kolik kg je to dolů vůči začátku? Kolik kg z toho bylo tuku? Já bych tipoval, že doteď to byla jen voda a glykogen, od teď to snad už bude i nějakej ten tuk. Nebo myslíš, že ne?
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
zacinal sem asi na 93kg na 90 to spadlo skoro hned, tam je to jasny, ale ted bych rekl, ze to slo i trochu z tuku.. btw, takhle nizkou vahu sem dlouho nemel, ale musim rict, ze energie mi nechybi a kdyz nepude dolu sila, tak me vaha nijak nestresuje.. jinak vcera sem zas po case dal par brambor, k veceru opet ketoza, ok:)
smetak: uz ted mam deprese, ze mi zase reknes, jak mi spadly ruce btw, zejtra bych te potreboval na asistenci, budes mit cas, nebo furt lezis v knizkach?
nejaka fotodokumentace:
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru