ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 63, 64, 65  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: ne leden 26, 2014 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Swing je celkom primitívny a jednoduchý cvik. Stačí dávať len pozor na rovný chrbát a vystreté ruky. TGU je už trošku zložitejšie.
Bližšie pozri sem:
http://www.kb5.cz/ke-stazeni/

http://www.kettlebell.sk/sk/cviky/zakladne/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ttby

PříspěvekZaslal: po leden 27, 2014 8:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
zacinam nad tebou lamat hul

Přiznám se, že těch situací, kdy bych čekal, že mi něco takového napíšeš bych asi vytipoval dříve více, nyní jsem šokován, protože si myslím, že jsme v souladu - vzásadě jsem nic nerozporoval, nevyvracel a domluvili jsme se na nějakém kompromisu. Pokud si myslíš, že to se mnou nemá cenu, tak klidně tu hůl zlom. Já se zlobit nebudu, je blbost aby jsi mi věnoval čas, který si myslíš, že je k ničemu. Objektivně.
Tom3

PříspěvekZaslal: po leden 27, 2014 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeste bych ti poradil do tvych vzorecku pridat na konci treninku protahovani, kor kdyz si clovek co sedi dlouho u pocitace. Sice ztratis nejakou tu pumpu z treninku ale stoji to za to.. minimalne u noh mi to pomohlo hodne, pri drepu se dostanu do pozic ktery pro me byly predtim nemozny
Ustinov to s tebou mysli dobre, pokud budes zanedbavat zada, zacnes se hrbit, ramena pujdou dopredu + sezeni u pocitace.. to nehces proste
ttby

PříspěvekZaslal: st leden 29, 2014 4:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jožko.mrkvička - vedle v threadu byl někdo s kým jsme měli stejný názor na obtížnost. Nebo možná spíše na chyby, umim si představit, že chybné provedení je horznej průšvih. Takže diky za videa, spíše jsem si našel na youtube takové ty videa top. mistakes. A postupně zkouším swingovat, ale určitě než začnu nějak požádně se chci natočit na video a porovnat to jestli i vizuálně je to ok nějak divně se nehrbím apod.

Tom3 - protahuji se, nejsem v tom úplně svatej to ne, ale snačím se. Asi pár postů jsem to psal, ale nevidím duvod k čemu, stejně to nejde porovnat v budoucnu. Takže ano, protahuji ne na konci tréningu ale tak nějak průběžně mezi seriema, před i po a klidně i ve dny volba. Na záda si dám bacha, ted je mé cvičení hodně dané pomůckama, které jsem zatím nakoupil
ttby

PříspěvekZaslal: st leden 29, 2014 4:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak záznam z před před včereješka: FAIL FAIL FAIL

Přítahy (v pauze 9 kliků, 15x squat), přestávka 2:27+ (1/2*overhead) (redukce o 1 sekundu)
(6,5,5,5,4,4,4,4,4,4,4,4,4,3)= 60
Růstu už nesleduji, jen v pauze dávám pokaždé o dva kliky více do 15ti.

Kliky na bradlech a v pauze přednožování s pauzou 1:27 - to jsem zkusil a moc to nešlo, je pravda, že jsem byl utahanej ale vzdal jsem zbaběle po 5ti seriich . Takže na tenhle transfer seru :D Alespon do časně a budu začítat s větším časem (ono pod odcvičení a overheadu tam toho moc nezbejvá)

Citíl jsem, že to ten den nemá smysl. Takže oddych
ttby

PříspěvekZaslal: st leden 29, 2014 5:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ráno (před spánkem)

7/8 - TABATA - angličáci (6,5,5,5,4,4,4), poslední kolo jsem nedal, a jsem rád rozdejchváal jsem to ještě hooodně douho. Ten týpek Izumi Tabata řikal, že tělo pak dělá recovery ještě 10hodin. To nevím, ale dvě jsem to regulerně cejtil. Tohle se nepovedlo

Kolem půlnoci pak po spánku:

Přítahy (v přestávce 15 dřepů, 11 kliků), pauza 2:27+ (1/2*overhead)
Aktuální serie: (6,6,6,6,5,5,4,4,4,4,4,4,4)= total 62 .
Nejelepší a krásně 4*6x. Takže spokojenost zatim nejlepší.
STRATEGIE:max (13 serie, 60), v přestávce navyšovat kliky do 15ti. Příště 13x

Přednožování na bradlech, pauza 1:27+ (1/2*overhead)
Aktuální serie: (19,19,17,15,14,14,14,14,14,14,14,14,14,14)= total 210
Růst už nesleduji, v prvních 10ti serií >150. Takže příště krouhám čas.
STRATEGIE: držím 200+, v případě že se v prvních 10ti seriich přiblížím 150ti kouhám čas. A snačím se i šetřit serie.

Kliky na bradlech, pauza 1:27+ (1/2*overhead)
Aktuální serie: (12,11,10,10,9,9,8,9,8,8,8,8,7,7,7,7,7,6,5)= total 156
Minule serie: (11,10,9,8,8,8,8,8,7,7,7,8,8,7,7,7,7,7,6)= total 148
+5,4% a super nejlepší, nejlepší na rate, více 10+ a prvně 12 ;)
STRATEGIE: rostu o +4% do 200, pak budu držet.

Pak jsem zkoušel swingovat a alespon nějaké planky na záda

TABATA air-squat
26 rest
TABATA kb 20kg kolem těla
26 rest
TABATA čínky k bradě+air squat
26 rest
TABATA air squat + kb kolem těla
26 rest
TABATA činky k bradě+ air squat

-------------------------------------------------------
Ve příští čtvrtek jdu na pohovor a bude tam (podle FB) luxusní samička. Takže musim rychle vyhubnout a předtim hodit TABATU bicepsových zdvihů následovaných kliky se zátěžovou vestou, tohle je nejlepší kombinace na pump
kulíšek

PříspěvekZaslal: st leden 29, 2014 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jožko.mrkvička napsal:
Swing je celkom primitívny a jednoduchý cvik.

Tak tohle je opravdu hodně mimo... on je to teda swing a swing, že...

Nejlépe zajít někam, kde to opravdu umí (a dělají opravdu správně)... tyhle cviky se sám na 100% rozhodně nenaučíš....
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: st leden 29, 2014 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kulíšek napsal:
jožko.mrkvička napsal:

Nejlépe zajít někam, kde to opravdu umí (a dělají opravdu správně)... tyhle cviky se sám na 100% rozhodně nenaučíš....

Tak v tomto sa asi nezhodneme. Neviem aký zázračnú kúzelný swing máš na mysli . So svojím swingom som celkom spokojný, a naučil som sa ho sám.
kulíšek

PříspěvekZaslal: st leden 29, 2014 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jožko.mrkvička napsal:
kulíšek napsal:
jožko.mrkvička napsal:

Tak v tomto sa asi nezhodneme. Neviem aký zázračnú kúzelný swing máš na mysli . So svojím swingom som celkom spokojný, a naučil som sa ho sám.

Tak minimálně se rozděluje na ruský a americký... oba mají další podnože řekněme...
Já mluvím samozřejmě o ruském, americký je pro mě total prasostyl... Nicméně aj na tom, aj na tom se dá solidně odrovnat ramena, záda... A že je jednoduchý? To ani další komentář nezaslouží... snad jen... mnoho zdaru a pevné zdraví...
ttby

PříspěvekZaslal: čt leden 30, 2014 3:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

za mě je to těžké a dám si pozor na swing - jestli je nebo není možné se naučit sám nevím, ale určitě mi dává smysl to nejprve sám zkusit.

-------------
A protože už uplynul měsíc jdu si sem napsat info:
76,7 kg
92 cm pas (v klidu)
a podle váhy 23,7% tuku (moc jí to nevěřím, ale chci si to ověřit)
-------------
Zjistil jsem, že dieta na mě nefunguje ani vysazení monstra - tělo se vyadaptovalo, utlumilo metabolizmus (imho) - dostal jsem se s dietou tak nízko, že jsem to cejtil. Takže změna, na nějaké vlny kašlu ale fakt je, že bez nějakého cheating day to nepůjde (ted jsem jich dal asi 5 najednou ) Takže nasazuju nějaké cheating dny, nasazuju zpět monstra (maximálně do khaos), TABATY angličáků a feferonky, vysazuji ovoce a nasazuji místo něho lo-carbo zeleninu

Všech co jsem nezhubl musím zhubnou do toho pohovoru s tou samičkou příští čvrtek+ se i oholim.
ttby

PříspěvekZaslal: čt leden 30, 2014 7:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Takžé..
TABATA - dřepy v zátěžové vestě
10s odpočinek
TABATA ketellbel kolem těla.

Ted 2-3 hodiny chuze a pak tam dám zase nějaké to tabatování, ideálně angličáčáky
Tom3

PříspěvekZaslal: čt leden 30, 2014 9:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ttby napsal:
Zjistil jsem, že dieta na mě nefunguje ani vysazení monstra , ale fakt je, že bez nějakého cheating day to nepůjde (ted jsem jich dal asi 5 najednou )

ttby napsal:
Takže nasazuju nějaké cheating dny, nasazuju zpět monstra (maximálně do khaos)

dalsi krok zpet, takhle to nema cenu..
flew

PříspěvekZaslal: čt leden 30, 2014 11:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
ttby napsal:
Zjistil jsem, že dieta na mě nefunguje ani vysazení monstra , ale fakt je, že bez nějakého cheating day to nepůjde (ted jsem jich dal asi 5 najednou )

ttby napsal:
Takže nasazuju nějaké cheating dny, nasazuju zpět monstra (maximálně do khaos)

dalsi krok zpet, takhle to nema cenu..

ono to nějak jinak má cenu..??

@ttby můžeš mi prosimtě napsat jak vypadá tvůj "DIETNÍ" jídelníček??

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
ttby

PříspěvekZaslal: čt leden 30, 2014 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Muj deitní plán? Žádnej plán prostě jsem změnil stravu - už jsem to tu psal - maso (převážně kuřecí), proteinový nápoj /i jako náhrad jídla/ vejce (ano občas i bez žloutku), nějakej ten tvaroh - a pak pár oříšků a ovoce (pomeranč) a zelenina. Podle mě v pořádku - proteiny + sach/cukry jen z ovoce (pomeranč, kiwi, občas mango). Kolik přesně nevím, rozhodně jsem nesnědl dvě kila pomerančů denně. Takže podle mě to mělo fungovat - po 14ti dnech naprosto nic - v prvních 7 dnech +1kg..

Inu novej přístup. Ovoce vyhodím a nahradí zeleninou a monstrem (na kalorie stejné) - důvod kofein+L-cartininv což je podle mě udrží tělo heatovat a přestane bejt tělo unavené a šetřit energii. Prostě dostane svou denní dávku monstru na kteoru bylo zvyknuté. Načekám, že je z monstrem možné mít kostky v břichu, ale čekám lehčí cestu padnout o pár % s tukama dolu. Dále místo ovoce ještě začnu zeleninovat - konkrétně: mrkev a špenát. Vitamínů dost, kaloríí málo. Pak nahodim feferonky/kapacin na udržení těla v chodu a ideálně TABATY angličáků - izolované s odstupem několika hodin. Ostatní nechám. + přidám chating dny. Ted už jedu 6-7 (mimochodem po 6ti dnech žraní mam od nového roku nejnižší váhu - wtf)

Možná to zní divně ale s ohledme na tom, co jsem kdysy a nyní zkoušel je tohle nejnovější a nejpokročilější technlogie, kterou mám. Uvidíme jak zanfunguje. Už v mém období bylo i 20km rychlé chůze denně, pravidelně každý den - žádné tuky apod. - ani to s mým tělem nehnulo . Podobně se s váhou nehýbu ale opačně -denně jedna-dvě čokolády denně + 2-3 monstery + nomální jídlo - cca +2kg za rok.

Naposledy upravil ttby dne pá leden 31, 2014 5:10 am, celkově upraveno 1 krát
decarabas

PříspěvekZaslal: čt leden 30, 2014 2:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tbby, respekt k tvojej rezistencii voci kazdej dobrej rade, ktoru ti ohladom cvicenia a stravy ktokolvek kedykolvek dal!

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 63, 64, 65  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: