|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Spashett

|
Zaslal: po listopad 04, 2013 9:15 am Předmět: |
|
|
| blikk napsal: | S tim Kaufem ste mě nepotěšili.. bohužel i v našem už je cena z 29 na 39. A taky jsem si všiml, že je to všechno ČÍna, ty dřív byly fakt Indie, to jsem si ale nikdy nevšiml.
Jinak proto jsem se rozhodl vyzkoušet "domácí". Měl bych několik dotazů na ty, kteří to zkoušeli.
Chtěl jsem si to udělat "100% přírodní" a proto jsem nepřidával vůbec nic - ani olej, ani med, ani jsem to nesolil. Vzniklá "hmota" sice není špatná, ar.máslu se podobá a i tak celkem chutná, ale co mě překvapuje je konzistence. Ty koupené mi přijdou mnohem tužší. Přitom to nechápu, právě do těch se třeba ten olej přidává a proto bych naopak čekal, že to moje bude hutnější. Jenže jak teda pak docílit té "správné" konzistence? Když přidám trochu oleje apod. bude to ještě řidší... a další věc, doporučujete to skladovat v ledničce? Já to minule měl venku a z nějakýho důvodu se mi to asi po měsíci zkazilo. |
Jo to je v poradku. Nevim co do toho davaj za zhustovadla, ale kdyz si udelas svoje domaci bude vzdycky mnohem ridsi a tuk z arasidu, se bude pomalu vytlacovat nahoru. Je to uplne standardi. Ja kupuju arasidove maslo 100% bez zadnych prisad a chutna, vypada a chova se uplne stejne jako jsem si delaval svoje domaci. Takze pokud to mas ridke, je to v poradku :))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
PetereteP
|
Zaslal: út listopad 05, 2013 1:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
bazycek
|
Zaslal: ne leden 26, 2014 11:08 am Předmět: |
|
|
Musel sem zkusit tak sem koupil v tescu smoothie a prijde mi mnohem lepsi nez z lidlu ktere mi nechutnalo ale tohle bych sezral cely :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
bazycek
|
Zaslal: ne leden 26, 2014 4:41 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem koupil jeste peos z kaufu o 20 leveji nez tesco s chutna mi vice :-D a dieta je na chvili v hajzlu :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
onehandpullup
|
Zaslal: po leden 27, 2014 8:31 pm Předmět: arašídové máslo |
|
|
Hoši trpím, vloni v USA výběr jako prase a u nás v Čechách vlastně žádný slušný výběr za normální ceny. Kdyby arašídy nebyly tak náchylný na plísně, tak bych je žral ve velkým a klidně i doma si připravoval, švagr měl dobrý recept.
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: po leden 27, 2014 9:48 pm Předmět: |
|
|
Já teda v USA žral ty jejich PB pořád, ale říkám.. tady z Lidlu se jim opravdu vyrovnají a dokonce se mi zdá, že ani nepoznám rozdíl.. je skvělé a cena myslím v poho.
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: po leden 27, 2014 11:49 pm Předmět: |
|
|
V Brně, v Lidlu maj ted McEnnedy, ale pšt
Edit: áá, koukám, že je to i o topik vedle :D No aspon si toho všimnou další :) _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
|
| nahoru |
|
 |
Spam

|
Zaslal: út leden 28, 2014 1:09 pm Předmět: |
|
|
| Pitkin napsal: | | BUFU napsal: | V Brně, v Lidlu maj ted McEnnedy, ale pšt
Edit: áá, koukám, že je to i o topik vedle :D No aspon si toho všimnou další :) |
Dneska sem koupil a oni lajdáci zase změnili chuť . Podle mě teda k horšímu ,peo's je chuťově o dost lepší (mám crunchy verzi) |
Včera jsem taky koupil... no a s tou chutí, mě přijde dost slané teď no. Ale stejně je dobré
No ono ještě aby Peo's nechutnalo líp, když tam je jednou tolik cukru _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: út leden 28, 2014 2:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: st leden 29, 2014 9:52 am Předmět: |
|
|
Kolik jste nakoupili?  Mě už doma čeká 5 pixlí  A vážně změnili chuť? Si dělaj srandu, však byla skvělá  Jsem zvědavej..
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: st leden 29, 2014 10:02 am Předmět: |
|
|
Byli jsme tam s bratrancem a meli poslednich 8 tech hladkych.. tak sme je vzali vsechny _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
Zaslal: st leden 29, 2014 12:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: st leden 29, 2014 1:21 pm Předmět: |
|
|
No u nas prave ty crunchy nebral nikdo  napr. ty peo crunchy mi vubec nechutnaly, uplne jsem se tesil az rozdelam hladky _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|