A to je napsano kde, ze je natural, ze te to tak pobourilo?
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
No tak minimalne na obrazku kde je mu 16 a 17 je naturalny 100%. A hlavne mi prijde naprosto s prominutim debilni resit na foru o posilovani kdo sype a kdo ne. Formu ma dobrou, a kdyz je ochoten podstoupit zdravotni rizika tak at si dela co chce pokud svym jednanim neohrozuje okoli.
No tak minimalne na obrazku kde je mu 16 a 17 je naturalny 100%. A hlavne mi prijde naprosto s prominutim debilni resit na foru o posilovani kdo sype a kdo ne. Formu ma dobrou, a kdyz je ochoten podstoupit zdravotni rizika tak at si dela co chce pokud svym jednanim neohrozuje okoli.
No možná jsem to spíš měl dát do mixéru pro zábavu
pokud je za vodou a jenom spí-jí-cvičí tak proč ne...
...my pracující můžeme jen tiše závidět
_________________ Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.
Tusim, ze rustak a testak jsou podavany standardne po uspesne chemoterapii, aby se telo sebralo a podporil se rust, v ramci rekonvalescence, tim spis pokud je lecba uspesna a u takhle mladeho cloveka. Natural uz jen z tohohle duvodu byt asi nemuze, ale sere pes. Vetsina z nas by takovou formu neudelala ani kdyby do sebe rvala suseny jednorozce. Navic chemo neni jako kdyz si date o odmerku Asaultu navic, takze klobouk dolu ze to jeho telo zvladlo a on prekonal tuhle zkurvenou nemoc, na nicem dalsim ani moc nezalezi.
Jak tu zaznelo, resit na fitness/bodybuilding foru, kdo je natural a kdo ne je teply. To, ze jsi natural neni omluva pro to jak vypadas :D
týpek mal hlavne parádnu genetiku, super rozloženie brucho, ramená, síce menší hrudník, ale pekne to naplnil
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Sice jsou tihle dva uz tisickrat ohrana pisnicka a asi to ani netreba zbytecne komentovat, ale celkem se divim, ze se s timhle stylem cviceni jeste nejak vazneji nezranili
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Vim, ze takto borci jako oni cvici, mali rozsah a spousta opacek, ale toto je prijde jako extrem.
Nekdy si taky rikam, esli bych nedosahl casem vetsich vah a svalu, kdyz bych nedelal poctive max rozsah, kazdej cvik az do locknuti, zadne cheatovani atd, ale to proste neni ono, nezda se me to spravne.
Ja nerikam, ze mne ne, vzdy si rad tyhle jejich HC treninky pustim, docela me motivuji
inak tento tréning obvzvlášť, Branch pekne pritvrdil, jak sa blíži arnold a pekne leze forma, tú ich techniku už neriešim, ale drive, intenzita a nasadenie jak tam posielajú mraky opáčok sú neskutočné, pre mňa teda riadne motivujúce, Disturbed vždy vyhúkaný na maximum v tom metroflexe, radosť cvičiť hehe
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Drapere, co přesně ti přijde vysloveně nebezpečný? Je tam sice tuna cheatingu, ale mě to zase jako takový zvěrstvo nepřijde. Mě snad jako nejhorší přijde to odebírání a hlavně vracení činky při tlacích na ramena, to je trošku kaskadérskej výkon to házet zpátky do toho stojanu a doufat že se trefí teda.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Mě přijde o hubu, jak při upažování ty činky pouštěj z té vejšky, při mém štěští bych si to hodil rovnou na nohu, a když bych netrefil nohu, tak šikovným odrazem o podlahu, by mi to na té noze stejně skončilo.
_________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru