|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Olejnas

|
Zaslal: út leden 14, 2014 9:37 pm Předmět: |
|
|
| Davesix napsal: | | zkus přidat odměrku navíc... ja teda myocell neměl, ale taková C4 mě krásně nabudí a rozhodně po 5 minutách není konec *a01* |
Doporucuji zkusit M5, to je teprve hucak..treninky s nim jsou uplne nekde jinde...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Davesix

|
Zaslal: st leden 15, 2014 1:03 pm Předmět: |
|
|
| finte napsal: | no u toho myocellu ma odmerka 25g :D a dat si 50 no... uvidim no budu pridavat |
Aha, tak zkus pomalu navyšovat a uvidíš... Každopádně všechny tyto pre-workouty jsou strašně individuální... Chce jich to vyzkoušet víc a uvidíš, kterej sedne nejvíc, případně se na to úplně vy*rat, pokud si na to imunní A rozhodně to dávej až tak 1,5-2hodiny po jídle...
| Olejnas napsal: | | Doporucuji zkusit M5, to je teprve hucak..treninky s nim jsou uplne nekde jinde... |
Myslíš M5 od Cellucoru?
|
|
| nahoru |
|
 |
finte
|
Zaslal: st leden 15, 2014 1:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: st leden 15, 2014 1:44 pm Předmět: |
|
|
Jojo, mohu jen doporucit.
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: st leden 15, 2014 2:45 pm Předmět: |
|
|
po velkym jidle des za hodku cvicit, :D to musi byt na chuja.. jinak jo, cim vic lacnejsi zaludek, tim by to melo vic zabrat
ale zalezi no, nejvic z pre work name bral stary assault - novy, ktery ma jeste solidnejsi recenze, name nebral vubec ani pri 2x vetsi davce
a kdyby uz nic nefaralo, sezen si neco s 1,3 DMAA, to zabere :))
|
|
| nahoru |
|
 |
finte
|
Zaslal: st leden 15, 2014 4:03 pm Předmět: |
|
|
| karlwanhov napsal: | po velkym jidle des za hodku cvicit, :D to musi byt na chuja.. jinak jo, cim vic lacnejsi zaludek, tim by to melo vic zabrat
ale zalezi no, nejvic z pre work name bral stary assault - novy, ktery ma jeste solidnejsi recenze, name nebral vubec ani pri 2x vetsi davce
a kdyby uz nic nefaralo, sezen si neco s 1,3 DMAA, to zabere :)) |
No primo hodku nee, tim sem myslel ze 45-60min po jidle dam prework a nez dojdu do posky, rozehrati atd..to ubehne tak hodka a pul, trictvrte od jidla...no jinak vetsinou chodim az mi slehne coz je nekdy za pul nekdy za hodinu, oukej jo vyzkouším dat po vetsi pauze ;) dik
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: čt leden 16, 2014 9:53 pm Předmět: |
|
|
MuscleTech Anabolic Halo
- příchuť: čokoláda - skvělá chuť, nic přeslazeného, tak akorát
- rozpustnost okamžitá, stravitelnost bez problémů a prašnost minimální
- all-in-1, tedy takovy protein, sacharidak, kreatin, glutamin, amino.. prostě vše
- dávkování hned po tréninku, cítil jsem mnohem lepší regeneraci
- určitě doporučuji zkusit
|
|
| nahoru |
|
 |
vaclav.p

|
Zaslal: čt leden 16, 2014 10:22 pm Předmět: |
|
|
| Davesix napsal: | MuscleTech Anabolic Halo
- all-in-1, tedy takovy protein, sacharidak, kreatin, glutamin, amino.. prostě vše
- určitě doporučuji zkusit |
souhlas, tohle se jim povedlo.. v poměru cena/výkon se to podle mě vyplatí
|
|
| nahoru |
|
 |
donkeydawg
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st leden 29, 2014 12:10 pm Předmět: |
|
|
| vaclav.p napsal: | | Davesix napsal: | MuscleTech Anabolic Halo
souhlas, tohle se jim povedlo.. v poměru cena/výkon se to podle mě vyplatí |
Nevyplatí :) jestli chcete kvalitní "all in one", kupte si Growth Matrix, u kterého výrobce udává čeho kolik je. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: st leden 29, 2014 1:04 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | vaclav.p napsal: | | Davesix napsal: | MuscleTech Anabolic Halo
souhlas, tohle se jim povedlo.. v poměru cena/výkon se to podle mě vyplatí |
Nevyplatí :) jestli chcete kvalitní "all in one", kupte si Growth Matrix, u kterého výrobce udává čeho kolik je. |
Nechci byt za stouru, ale treba u sacharidovy slozky neuvadi zdroj/pomer. A ta cena je taky lehce mimo...
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st leden 29, 2014 1:21 pm Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: | | Nechci byt za stouru, ale treba u sacharidovy slozky neuvadi zdroj/pomer. A ta cena je taky lehce mimo... |
Myslím, že pokud je specifikováno, že jde o glukózové polymery, tak není standardní uvádět, jestli pochází například z rýže, pšenice atd. a ani to není nutné (stejně jako žádný výrobce neuvádí jaký je například zdroj té které přidané aminokyseliny, resp odkud byla syntetizována, snad s výjimkou glutaminu, u kterého to občas vídám). O jaké sacharidy se jedná (o jaký typ) je uvedeno.
Co se týče ceny, tak ta poměrně vysoká je, ale v porovnání s uvedeným Anabolic Halo (a jeho složením) je stále velice příznivá :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Grissom

|
Zaslal: po únor 24, 2014 8:36 am Předmět: |
|
|
| Bjozicek napsal: | Zdravim,
chci se zeptat jestli nemáte někdo nějakej tip na kvalitni NOčko (jedná se mi hlavně o napumpování a nabuzení na trénink)
Před 3 týdny sem dobral HELLNOX od Extrifitu a nebyl špatnej, ale zase bych zkusil něco jiného. Ted sem měl od NOček pauzu.
Jinak ještě pak další dotaz máte někdo zkušnenosti s Agmatine? (našel sem jen od INFINITE LABS)
A pak se chci zeptat ještě na zkušenosti se solo argininem (dá se pořídit práškový a nebo sou jen tabletové..jak je to s kvalitou)
Díky :P |
Rozhodnĕ NAPALM od FA - Fitness Authority. Vetsi jizdu nezazijes. Jeste je dobry S.A.W. od trecu tusim..
|
|
| nahoru |
|
 |
koudy.

|
Zaslal: po březen 03, 2014 3:21 pm Předmět: |
|
|
Nenašel jsem, že by se to tu řešilo, tak snad jsem to někde nepřehlédl.
Jsem v dietičce rýsovačce a mam rád Nitrix. Vždycky mi to nažíluje ramena a ruce krásně. Vždy jsem bral starej Nitrix 3x4 tbl na lačno, ale naposledy jsem zkusil Nitrix 2.0 a je pravda, že jsem ho nebral extra dlouho, ale po 3 týdnech jsem nic nepozoroval, kdežto u starýho už ot bylo mrtě znát. Zase je trošku divný objednávat "starej" produkt, tak teď trošku váhám. Jaká je vaše zkušenost?
|
|
| nahoru |
|
 |
bazycek
|
Zaslal: po březen 03, 2014 3:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč N1 Shot | NutrendProfesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití. 48 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|