ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 63, 64, 65  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ttby

PříspěvekZaslal: so únor 01, 2014 6:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
ttby napsal:
[

Pak jsou ty ripper, originál, a assalut - ty maj 1000kj - a ty konzumovat nehodlám. A to je jak řikáš - tak kilo špenátu nebo pul kila pomerančů.

.

a co argument o tom, ze tohle jsou rychle cukry a ty kdyz telo nevyuzije, tak je ulozi jako tuk, kdezto cukry z ryze a pod se travci pomaleji, takze maji vyssi vyuzitelnost atudiz nejdou tolik do tuku?

Tak sprostě jsi si vyndal toho monstra, kterého pít nehodlám, měl jsi vybrat toho lo-carbo. To co píšeš je pravda a vubec o tom nepolemizuji. Většina věcí na tomto světě má výhody kompenzované nevýhodama. Já jsem monstra vysadil - mělo to horší výsledek než s ním - empiricky zjištěno. Je to stylem života, metabolizmem a buhvíc čím. Věř, že kdybych zjistil, že mi to pomohlo (respektive měl takový správný pocit), že bych se ho rád zbavil moc rád. Ohledně tuku - když budu převážně brát modrého lo-carbo je to 200kj což když tělo využije a uloží do tuku tak je to 5g tuku (při 100% efektivitě, což jak víme nemá na světě nic, mimo supravdodičů a jedno atomové vrstvy stříbra vedoucí proud). Což se dá spálit za 10minut chůze - což je tak akorád cesta do krámu pro toho monstra. Vsázím na to, že benefity (menší unavenost, rychlejší tlukot srdce, větší ochota cvičit, nutnost si pro něj dojít do krámu, pohoda těla, pohoda hlavy..) převáží nevýhody (v případě low-carbo je teoretické worst scenário +5g tuku za den, horší jsou ty umělé sračky co v tom jsou).

Hodlám to udělat krátkodobě, pokud výsledek nebude - klidně ho zase vypustím a zkusím něco jiného. Každého tělo funguje imho jinak - pilně pracuji na tom ,abych své pochopil.

------
Bylo by fajn bez urážek, dělám kontroverzní kroky - jak ve cvičení - tak v jídle, ale pořád věřím, že jsou to kroky na základě racionálního uvažování. Nejsem člověk, co se rozhodl od Silvestra cvičit (cvičil jsem už skoro měsíc před) a má přecevzetí, které mu vydrží sotva měsíc. Takže by bylo fajn mi neurážet - navíc tu řešíme moji váhu převážně - nemám kostky na břiše, ale ani nejsem tlouštík. Držím lehce horní hranici "normality" ale ufuněnej ajták s kolou taky nejsem.
Olejnas

PříspěvekZaslal: so únor 01, 2014 8:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tvuj nevetsi problem je prave v tom racionalnim uvazovani...

Ocividne nemas ani nejmensi potuchy jak funguje lidske telo, metabolismus apod a vrhl jsi se na hubnuti. Hodinky, holinky, je ti to fuk. Excel a 1+1=3. Chybi ti naprosto zakladni informace v teto problematice a proto delas jednu hloupost za druhou ala tva teorie, jak 5g tuku spalis uplne v pohode za 10 minut chuze cestou do kramu. Ty nedelas kontroverzni kroky, ty jsi proste jen hloupy.

Jdi na mereni InBody. Jednak chuzi zase spalis nejakou tu tunu tuku a jednak si prestnes lhat, ze jsi v pasmu normalna a budes vedet jak na tom skutecne jsi...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Morwinyon

PříspěvekZaslal: so únor 01, 2014 8:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle nemá cenu řešit pánové :-D majitel logu očividně nemá ještě občanku, ale za to má všechny potřebné informace o výživě a o tréninkovém plánu nehledě dokonale implementace v podobě Monstra....takže za pár let i my nezkušení :-D přijdeme na to že on jde správnou cestou, nebo ne?:-D
ttby

PříspěvekZaslal: ne únor 02, 2014 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nějaká rozcvička...

Přítahy (v pauze 15x klik, 15x dřep), pauza 2:27+ (1/2*overhead)

Aktuální serie: (7,6,6,6,6,5,5,5,4,4,4,4,4)= total 66
Nádhera nejlepší, prvně v tomhle cvičení 7 (mimochodem ze včera rekord 8, izolovaný test). Nejlepší po všech stránkách, tak to má bejt
STRAGETIE: max (13 serii,64); Nově navýšeno o +4. Jinak v pauze už jsem vylezl na 15kliků a 15 dřepů, což hodlám držet. Krátká stabilizace: Příštích 5 cvičení žádná změna, pak pauza dolu.

Přednožování na bradlech (v pauze 9 dřepů), pauza 1:24
Aktuální serie: (18,15,15,14,13,13,14,13,13,13,13,12,12,12,12)= total 202
Lepší než minule, ale pořád to stojí za prd :D Člověk by nevěřil, kolik takovej dřep v pauze sebere sil, očekávám, že je to tím.
STRATEGIE: držím 200+, v pauze přidávám vždy 2 dřepy (do 15ti), příště 11 dřepů.

Kiky na bradlech - zatím níc , asi někdy k večeru zkusím, těch 15x13 co mam v té pauze u přítahů nějak vyčerpává. Takže nasadím nějakou verzi round-robin s přítaham.

TABATA - kb kolem těla.

Víc nic, očekávám dnes ještě chůzi a nějaké cvičení.
ttby

PříspěvekZaslal: ne únor 02, 2014 1:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ad INBODY - rád bych na inbody, pokud někdo doporučí (koukal jsi tu na mou fotku? - fakt mi máš za tlouštíka? seriously nic si nenalhávám jsem v normálu, horní hranice ale normál - podle BMI (i když víme, že to neni správne ukazate) i podle jinej algoritmu, speciálně těch kde je poměr prsa/břicho ramena břicho apod.). Nicméně na inbody měření bych klidně šel, problém je v tom, že co jsem viděl reporty, tak mi moc neuspokojili - xx% reportu zaplácnout věcma, která jsou na pytel (%vody, kolik při které aktivitě spálim kalorii, doproručená dení dávka kalorii, jak vysokej a těžkej jsem vuči mediádu apod. nesmysly, které mi nezajímají) Pokud to ukáže % tuku v jednotlivých částech těla (stehna, břicho, prsa, bicepsy) tak proč ne. Ale abych tam chodil kvuli jednomu použitelnému číslu to se mi nechce..

A pánové na začátku svého treadu jsem jasně napsal, že cvičím jinak a že se stim máte smířit a to samé platí pro jídlo. Urážet se nechám. Je neslušnost neodpovědět, ale když mi tu někdo uráží, dělá ze mě někoho maldšího (a za věkové předsudky já tvrdě trestám) nemam důvod a nebudu reagovat na tyhle posty. Nepřišel jsem si cem cákat nervy, ale cvičit a psát si výsledky. Nikdo vás nenutí tenhle log otvírat.
Grimley

PříspěvekZaslal: ne únor 02, 2014 1:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě vždycky jen zaráží lidi, co si píšou veřejně log na netu a pak jsou dotčený, že jim ten log někdo otevře a s něčím poradí ... proč si ty logy pak nepíšete v excelu do svýho počítače?:)
ttby

PříspěvekZaslal: ne únor 02, 2014 1:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
Mě vždycky jen zaráží lidi, co si píšou veřejně log na netu a pak jsou dotčený, že jim ten log někdo otevře a s něčím poradí ... proč si ty logy pak nepíšete v excelu do svýho počítače?:)

Motivace, někdo to tu sem psal - EXCEL snese cokoliv, s logem je to hroší. . Ale neboj plně pracuji na applikaci, kam si to hodlám jednoho dne psát, ovšem ten vývoj nějaký čas trvá, ale pak se mi nejspíše zbavíte .
Do exelu jsem si psal, problém je v tom, že to neni uplně optimální na mé výpočty, sice to vzorce umí, ale ne tak jak bych si představoval, proto sem a pak aplikace.
Pitkin

PříspěvekZaslal: ne únor 02, 2014 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ttby napsal:
Grimley napsal:

Motivace, někdo to tu sem psal - EXCEL snese cokoliv, s logem je to hroší. . Ale neboj plně pracuji na applikaci, kam si to hodlám jednoho dne psát, ovšem ten vývoj nějaký čas trvá, ale pak se mi nejspíše zbavíte .
Do exelu jsem si psal, problém je v tom, že to neni uplně optimální na mé výpočty, sice to vzorce umí, ale ne tak jak bych si představoval, proto sem a pak aplikace.

Pokud si to sem už psal tak se ti omlovám ,ale co by všechno ta tvoje aplikace na psaní logu měla umět ?

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
ttby

PříspěvekZaslal: ne únor 02, 2014 1:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pitkin napsal:
ttby napsal:
Grimley napsal:

Pokud si to sem už psal tak se ti omlovám ,ale co by všechno ta tvoje aplikace na psaní logu měla umět ?

Ahoj, nevím, jestli jsi psal, tak jsem přehlédl. Prvně bych nejprve uvedl důvod - chci to udělat v APEXu, což je věc, která se na to hodí (krásné grafy, snadné čtení z databáze apod.) a ve které to pujde rychle a ve které si chci udělat certifikaci, technicky to neni moje silná stránka - takže to neni jen o tom vytvořit aplikaci, ale zároven se při tom i něco naučit v APEXu. Tedy jestli mi chceš nabídnout něajakou hotovou aplikaci - tak to pro mě není. I když je možné, že by nějaká splnila mé požadavky - nekoukal jsem, ale nejspíš taková existovat bude. Navíc mam blog o programování a tam to píšu jako formou tutorálu - takže se člověk nejen něco naučí, ale i to pomužeo statním.

Co by to mělo umět? Řekněme že záznamy ze cvičení (kdy jsme cvičil, kolik jsem toho odcvičil, jaké cviky. Graf váhy apod.), podpora nějakých kruhových tréningů, aby to bylo hezky vidět. TABATY (jaké jsem odcviči a i tam ma v plánu nějakou rankovací funkci, ani součet ani nejnižší seriie se mi nelíbí). A spousta grafů - jednak pro ty vzdělávací účely (tzn, vyzkoušet si silu toho programovacího jazyka) a druhak abych třebas v průběhu cvičení viděl, kolik jsem "pod" či nad rekordem a z různejch úhlů (cviků za sekundu, maxima apod.)
Olejnas

PříspěvekZaslal: ne únor 02, 2014 1:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tvoji fotku jsem nevidel, z udaju co mas na prvni strance, spolecne s topicem kde ses chtel naucit prat je jasne, ze si malej ublizenej zakomplexovanej kluk s problemem. Tomu odpovida i tvoje reakce na jakoukoliv radu co tu dostanes, kdy ji automaticky vyvratis, protoze ty o tom vis prece vic. My nevime nic, mame "jen" vysledky a ty ne. Svet je tak zly a nespravedlivy. Kolik ti je to netusim, dospely nebudes, minimalne se tak nechovas, takze vek je u tebe asi tak vypovidajici hodnota stejne jako to tve BMI.

Ano, Inbody ti udela i takove mereni, kdy ti zmeri jednotlive partie. Ono jako vseho i Inbody je vic druhu. Nestoji to korunu a nedelaji to na kazde poste, to asi chapes. Pokud je Inbody pro tebe malo, mas moznost si udelat mereni pomoci dvoufotonové absorpční denzitometrie, treba tady = http://www.rtgsonografie.cz/rtg-sonografie/hubnuti coz by sis samozrejme na tom internetu dokazal najit sam, kdyby si byl ochotny se tomu venovat...
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne únor 02, 2014 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tady je vycisleno, kolik musis pri jake vaze udelat anglicaku aby jsi "spalil" kalorie z jidla
je tam i cola
takze 10 minut chuze to nezachrani
http://blog.spartanrace.com/burpee-equivalents-understanding-junk-food/
ttby

PříspěvekZaslal: ne únor 02, 2014 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
tady je vycisleno, kolik musis pri jake vaze udelat anglicaku aby jsi "spalil" kalorie z jidla
je tam i cola
takze 10 minut chuze to nezachrani
http://blog.spartanrace.com/burpee-equivalents-understanding-junk-food/

Tak já jsem to nenastřelil, ale mě jsem to spočitané z webu, podobná tabulka jako je ta Tvá. Konkrétně 6kmh chůze po dobu jedné hodiny 1200kj. Monster o kterém byla řeč má 200kj, což je těch 10min chůze o které jsem mluvil. Odpověď kolik angličáků je 40 z tvé tabulky.
cca 1,2kcal*4,2=cca 5kj -> 200/5=40 cca. 40 angličáků dám cca za 4minuty v TABATĚ (neni to přesně dávám jich cca 35-37). Takže ani se ta tabulka nějak neliší řádově 10minut chůze nebo 4minuty angličáků. Když počitáme jen takhle kalorie a nerešíme jestli jsou to tuky, post-recovery apod.

Kola tam mate v té tabulce, protože když jsem to převádětl na kolu, tak jsem ale mluvil o 150ml , co ni tam maj uvedeno je pro nějakou dávku nespecifikvané koly (prasata bez jednotek) řádově 0,6l.

Pro khaos je třeba vynásobit 3

Pro ostatní monstery 5ti. , které ale opravdu nemam v plánu konzumovat
Princ

PříspěvekZaslal: po únor 03, 2014 2:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ttby, čti dobře. Jsi BLÁZEN, který nesmyslný tréning dokládá nesmyslnými výpočty, které dávají smysl jen jemu samotnému, protože je to BLÁZEN. Odmítáš jakoukoli zpětnou vazbu, přitom tvé posty připadají šílené úplně všem kromě tebe. Zamysli se: je pravděpodobné, že by se ZBLÁZNILI všichni ostatní, nebo ty?

Jsi přesvědčen, že jednáš kdo ví jak matematicky a programátorsky, ale opak je pravdou, produkuješ naprosté nesmysly. Vážně se divím, jak je to možné, ale tvá mysl před tebou nějakým způsobem skrývá naprostou iracionalitu tvých postupů.

Je to asi těžké přijmout, ale zkus se s nadhledem podívat na to, co tady děláš. Jasně, mohl bys odpovědět dalším z příspěvků plným nesmyslných argumentů, jako to děláš obvykle. Ale na mě nemusíš vůbec reagovat. Jde tu o tebe, zamysli se nad tím sám.
decarabas

PříspěvekZaslal: po únor 03, 2014 8:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A ja by som z toho dramu nerobil
Tbby je cudny a ma svoje zvlastne pohnutky k tomu, co robi (samozrejme je to nezmysel, to vieme vsetci). Ale na druhu stranu - nikoho to nenuti opakovat, ani citat, nikomu neskodi, iba ak sebe. Ze mu niekto zbytocne radi? No, ked vidim, ze je to marne, tak nebudem radit, je to jednoduche.
Vacsina z nas vie, ze takymto cvicenim Tbby v zivote nic nezmeni - ale to je zas len jeho problem.

Peace.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Balista

PříspěvekZaslal: po únor 03, 2014 11:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ttby: Chápu to správně, že se snažíš v každém tréninku zlepšit (v daném cviku) oproti předchozímu tréninku, tj. snažíš se každý trénink jet na maximum? A druhá věc, která mne zaujala - jak bys popsal cvik "kb kolem těla"?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 63, 64, 65  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: