ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 63, 64, 65  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ttby

PříspěvekZaslal: po únor 03, 2014 11:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Balista napsal:
ttby: Chápu to správně, že se snažíš v každém tréninku zlepšit (v daném cviku) oproti předchozímu tréninku, tj. snažíš se každý trénink jet na maximum? A druhá věc, která mne zaujala - jak bys popsal cvik "kb kolem těla"?

Ahoj, chápeš to správně. Ačkoliv se snažím nezačínat na maximu, pokud začinám nový cvik - nechávám tam prostor pro nějaký růst. Nicméně po čase to maximum stejně doženu (u většiny z toho co cvičím už tomu tak je). A dyž vidím že je to lepší než minule (proto píšu i konkrétní opakování v seriich) tak to beru jako signál na možnost něco přidat, snížit pauzu atd. Občas přidávám něco vynuceně (i za cenu delšího cvičení - ale vždycky si hlidám někde nějakou hranici)

kb kolem těla: v 0:50 to dělá.

--------------
Dnešní cvičení:
Kliky na bradlech, pauza 1:27+ (1/2*overhead)
Aktuální serie: (10,10,10,10,10,10,8,8,8,8,8,8,8,8,7,7,7,7,6,6)= total 164
+5,1%. Lehce lepší než minule
STRATEGIE: Rust pokaždé o 4% do 200 pak držet. Jsem rád, že se těch 200 blíží, začiná to bejt nepříjemné :-/ ten vyžadovaný růst je aktuálně podstatě rychlejší než zlepšování a musim dotovat seriema. Pak to budu stabilizovat. Možná dřepy mezitím.

WOD - každou minutu
10 dřepů
7 kliků
2 přítahy
31 kol

- taková první vlaštovka, musim říct že jsem to nastřelil docela dobře, ale ještě tam nějaká mezera je - příště přidám dřepy a klik.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po únor 03, 2014 5:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ten wod otoc, at zacinas shybama, pak kliky a na konec drepy (tam prihod na 15)
ttby

PříspěvekZaslal: po únor 03, 2014 5:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
ten wod otoc, at zacinas shybama, pak kliky a na konec drepy (tam prihod na 15)

Začínat přítahama - proč ne, vlastně přítahy mi jdou nejméně, tak proč tam nemít co největší odpočinek. Určitě ANO, ted jsem to zkoušel prvně na čas a koukal jsem na hodiny jak moc je to reálně (což se nejlépe dělá u dřepů), takže klidně ted přítaham začínat budu.

Dřepy - 15 - tušim kam míříš ;) Ano i tam mířím já, ale dneska jsem to zkoušel prvně a za chvilku to zkusím znovu a přidám (nevím - tak na 12?) pokud to vydržím, 30 kol tak určitě zase přitlačím vejš ;). Ano, cílových je 15 dřepů, 10 kliků a pak nějaká natlačování přítahů nahoru..
ttby

PříspěvekZaslal: po únor 03, 2014 6:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže k večeru:

TABATA - angličáky (6,5,4,4,4,4,4,5), po zkušenostech z minula raději opatrně, ale nakonec docela s rezervou.

A pak to jakoby WOD- každou minutu:
2 přítahy
8 kliků
12 dřepů
21 kol

Lehce utahanej z rána, nicméně do těch 30ti je to doable, ale než to dam tam určitě nic přidávat nebudu, mam se celkem rád a toho prostoru se napít a hydratovat tam moc už neni :D
ttby

PříspěvekZaslal: st únor 05, 2014 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Synchronizace s ostatními částmi života - dneska VOLNO

A nově krásná váha: 75,8 kg (jako ráno) a už začinají být vidět břišní svaly - teda jenom na jedné straně , což je vzhledem k množství tuku více než potěšující.
ttby

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže dnes:

Přítahy v ztěžové vestě 9,5kg pauza písnička

Aktuální serie (4,3,3,3,3,3,3,3,3,3)= total 31
Minule serie: (2,2,2,2,2,2,1,1)= total 14
+121%. Tohle bylo super, řikal jsem si že z vestou jsem to dlouho nedělal, že už bych ty 3 mohl dát a v pohodě, dokonce 4
STRATEGIE: navyšovat - kam ještě nevím, pak začnu vytlačovat normální přítahy tímhle.

Fajn, za chvilku pohovor s tou samičkou, takže přijde TABATA bicepsové zdvihy+kliky v zátěžové vestě pár minut před odchodem. A pak nějaké delší cvičení pár dní nebudu moci, takže se mužu zničit ;)
Kocik™

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ttby napsal:
Synchronizace s ostatními částmi života

Nejzábavnější log tady, jen tak dál
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Petey

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 12:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja stale neverim ze toto je realny log
Peet
peetthemaster

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
ja stale neverim ze toto je realny log

To asi nikdo :D
ttby

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak situace se změnila, jednak před tou samičkou jsem se nestihl napumpovat (nevhodná kooperace s PPL, které mi přinesli lavičku na břicho a záda), nicméně tam stejně nebyla a červenovlasý zástup hezký, ale na pozvánku na večeři zase ne.. a druhak je kámoš nachcípanej na kolo, takže klidně mužu i rozložit cvičení do zítra.

A dnes:
270 dřepů se zátěžovou vestou (taktováno po 58s)
116 přítahů
a asi 500 normálních dřepů

Dále jsem tu našel log týpka, co tu měl WOD - 10 min AMRAP tak jsem to zkusi taky.
3 angličáci
4 kliky
5 dřepů

Dotyčnej dal 12. Dal jsem 13 . Myslel jsem si jaká je to prdel - první dvě minuty to bylo naběhnuté tak na 20+ kol, pak jsem padal jako hruška a přiznám se, že když už jsem tušil, že těch 14 to nebude tak na to 13 jsem si nechal odpočinek a dokončil to těsně před.

P.S. pochopil jsem, že už tu mám na foru jednoho fanouška! děkuju.
Peet
peetthemaster

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 9:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ttby napsal:
tak situace se změnila, jednak před tou samičkou jsem se nestihl napumpovat (nevhodná kooperace s PPL, které mi přinesli lavičku na břicho a záda), nicméně tam stejně nebyla a červenovlasý zástup hezký, ale na pozvánku na večeři zase ne..

Těch fanoušků bude víc :)

Takže si měl rande a slečna nepřišla?
ttby

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

peetthemaster napsal:
ttby napsal:
tak situace se změnila, jednak před tou samičkou jsem se nestihl napumpovat (nevhodná kooperace s PPL, které mi přinesli lavičku na břicho a záda), nicméně tam stejně nebyla a červenovlasý zástup hezký, ale na pozvánku na večeři zase ne..

Těch fanoušků bude víc :)

Takže si měl rande a slečna nepřišla?

Ne, takže jsem měl regulerní pracovní pohovor a místo kombinace 2x lidé z IT + jedna samička h HR to bylo 2x lidé z IT + nečekaně jiná samička z HR. Nevim, jestli bych si zrovna kvuli téhle pumpoval tricepsy/bicepsy pár minut před

Ohledně večere: kdyby tam byla tamata a slušelo jí to jako na FB, tak bych určitě hledal prostředky k bližšímu seznámení..
doktorand

PříspěvekZaslal: pá únor 07, 2014 6:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No ja si myslím, že si nemal napumpovaný ani triceps ani biceps, ale úplne inú časť tela.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ttby

PříspěvekZaslal: pá únor 07, 2014 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

doktorand napsal:
No ja si myslím, že si nemal napumpovaný ani triceps ani biceps, ale úplne inú časť tela.

neměl, ale kdybych měl určitě bych se za to nestyděl, ta originální z HR k tomu provokovala..
---

Dnes
WOD (ano sprostě těm mimo muj styl budu řikat takhle), každou minutu:
2 přítahy
8 kliků
12 dřepů

--
32 kol.
STRATEGIE: tohle chce ještě párkrát zopakovat než začnu navyšovat..
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá únor 07, 2014 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak si nech vic prostoru
konci treba u 30 minuty (osobne ale radim jeste driv)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 63, 64, 65  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: