Gamesy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 218, 219, 220 ... 265, 266, 267  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gamesy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Gamesy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: čt únor 06, 2014 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hej vobec som to necakal taky flash. To video je len zdokumentovanie.. bo ked som tam vosiel prvy krat ostal som ako oberany ze wtf som prave videl?!?! Vsimol som si ale ze zvuky z falloutu su pouzivane aj v inych temnejsich hrach a videi. Aj minule som to v niecom pocul, neviem teraz v com ale to boli jasne zvuky z falloutu. Ked mas zapnuty ENB a mod na tmu, do toho zvuky, postapokalypticke zvukove pozadie.. vie to spravit poriadnu atmosferu. Fakt keby ma v tom momente cvakla kamera tak by som vypadal ze som prave videl ducha, lebo prvy krat som nestihol ani zaostrit (flash vycentruje obraz) poriadne. Doteraz som si myslel ze Fallout 3 bol priliz kratky.. no ako to vychutnavam tak zistujem ze ani nie.

AVP2 som nehraval len kukal sem tam ako to hraju na LAN. Bolo ich vzdy malo, a si davali predatora a to bolo easy zabit 1-2 alienov. Si pamatam ked som keeedysi daaavno skusal AvP 1 Demo. Ani za toho chuja som netusil co co znamena

PS3 na 720p TV vypada fajn kto ma 1080p tak nech si sadne dalej
No ak to uz ma v ruke niekto kto napr presiel z pc a pod, tak by privital (napr. v GTA 5 to vidno) aspon FXAA ked nie normalny alebo MS AA.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Judson

PříspěvekZaslal: čt únor 13, 2014 6:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Stve me jak posledni dobou kazi nove hry, nebo to jde proste spatnym smerem.

CoD 1 ,2 ,3 super, Balck ops 1 super, ale Black ops 2 me uz pekne nastval. Hra kazdu chvilu bere ovladani a nekam te posunuje, ovlada a vysvetluje dej. To nesnasim.

Stejne tam Max Payne 3 , nekolik hodin jsem to stahoval (zatracenych 26G) a pak nekolik hodin nez to rozchodil abych nakonec koukal na nejaky video kde me to obcas pusti ke hre. Fakt dlouha videa v kterych to nacita pokracovani, takze nejdou preskocit. Hrozne otravne.
Tak jsem si hned musel spravit naladu Max Paynem 2, a to je aspon klasa, 3ka na to nema ani nahodou.

BTW, Crysis 3, z nejakyho torentu, se me zniceho vzdy sekne u nacitani jedne mise, odhaduju, ze este nejsem ani v 10% hry. ( Nevite nekdo co s tim ?
BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: čt únor 13, 2014 7:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Teraz bude vynimkou hra typu Mafia I. Neviem ci aj Wolf Among Us sa plati kazda epizoda dalsie peniaze alebo stacil kupit hru a dalsie epizody zadarmo. Cakas na to skoro polroka aby si zahral 20 min..

Max Payne 1,2 boli super. Graficky, hratelne, pribehovo.. videl som par ukazok 3jky. Vobec ma to nelaka ani tie nove CoD. Absolutne. Zo zaciatku aj tie novsie sa ako tak dali ale potom clovek zisti ze vsetko je ten isty stereotyp akurat kusok ine mapky.

Preto mam Fallout 3 a nestacim sa cudovat. Mestecko Andale (?).. a co clovek nepozistuje.

No nic, idem kupovat Last of Us GTA V prejdene. Normalne mi to chyba.. ziadny quest... len tak pobehovat ma uz nebavi. GTA online moze byt riadna sranda

addaro

PříspěvekZaslal: čt únor 13, 2014 8:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Stve me jak posledni dobou kazi nove hry, nebo to jde proste spatnym smerem.

CoD 1 ,2 ,3 super, Balck ops 1 super, ale Black ops 2 me uz pekne nastval. Hra kazdu chvilu bere ovladani a nekam te posunuje, ovlada a vysvetluje dej. To nesnasim.

Stejne tam Max Payne 3 , nekolik hodin jsem to stahoval (zatracenych 26G) a pak nekolik hodin nez to rozchodil abych nakonec koukal na nejaky video kde me to obcas pusti ke hre. Fakt dlouha videa v kterych to nacita pokracovani, takze nejdou preskocit. Hrozne otravne.
Tak jsem si hned musel spravit naladu Max Paynem 2, a to je aspon klasa, 3ka na to nema ani nahodou.

BTW, Crysis 3, z nejakyho torentu, se me zniceho vzdy sekne u nacitani jedne mise, odhaduju, ze este nejsem ani v 10% hry. ( Nevite nekdo co s tim ?

Nediv se, že se ti nové hry nelíbí, když za ně neplatíš! Kradeš hry a proto tvoje názory pro vývojáře nejsou vůbec směrodatné. Všechno zjednodušují, aby si je koupila co nejširší cílová skupina. Samozřejmě chápu, že to psát na českém foru je docela zbytečné (Steam: 3% příjmu východní Evropa, 97% západní), ale nemohl jsem si pomoct.

COD - je ti jasné, že ta hra je primárně dělána na mulťák a singl je jen nutný přívěšek?
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt únor 13, 2014 8:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson: Buď je to compem nebo si kup origo. Kámošovi takhle nešel Max Payne 3, mě staženej šel (jo jsem pirát, zloděj, kripl a já nevim co fšechno ), pak si koupil origo a bez problému.
Jinak dnešní hry jsou většinou dělané na grafiku a nebo zjednoušené, aby je zvládla i moje kočka, kdo by kupoval hry, kde bude furt chcípat atd.? Takhle si to zahrajou i parchanti a rodiče jim to koupěj.
Riku

PříspěvekZaslal: čt únor 13, 2014 9:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Když je nějaká hra, u které vím, že je opravdu dobrá a bude mě bavit, tak jí koupím.
Pak jsou hry u kterých si nejsem jistý, takže si je stáhnu a když mě to baví tak si jí pak i koupím.
No a pak je kategorie her, které stáhnu, nainstaluju, hraju tak půl hodiny a smažu protože je to blbost.

Ale teda nikdy jsem neměl se žádnou cracknutou hrou neměl problém, člověk to musí stahovat z odzkoušených zdrojů a ne někde na torrentu od rusáků :)
coder

PříspěvekZaslal: čt únor 13, 2014 9:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

skusil jsem dayz mod pro arma 2 a je to parada akorat clovek musi najit dobry server kde vas nesejme kazdej kdo vas potka
BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: čt únor 13, 2014 12:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po tomto si vzdy poviem: A dost! Strielam kazdeho bez opytania.. Aj tak hovno

Ked je clovek mlady a nema peniaze nazvys alebo aj starsi a rata kazdu korunu.. tak kupovanie hry nepripada do uvahy. Nemozes porovnavat zapad vs vychod Europy. Zapad mas zivotnu uroven domaceho obyvatelstva uplne niekde inde. Co to je pre nich kupit si hru? Asi ako pre nas kupit si rozok alebo daku drobnost k jedlu. Este viac na vychod ci kus dole na juh ta suma snad znamena hodnotu jedla pre rodinu na mesiac.
Riku

PříspěvekZaslal: čt únor 13, 2014 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale peníze na kompy, na kterých ty nejnovější hry rozjedou mají jo?
Spazik

PříspěvekZaslal: čt únor 13, 2014 12:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Judson: Buď je to compem nebo si kup origo. Kámošovi takhle nešel Max Payne 3, mě staženej šel (jo jsem pirát, zloděj, kripl a já nevim co fšechno ), pak si koupil origo a bez problému.
Jinak dnešní hry jsou většinou dělané na grafiku a nebo zjednoušené, aby je zvládla i moje kočka, kdo by kupoval hry, kde bude furt chcípat atd.? Takhle si to zahrajou i parchanti a rodiče jim to koupěj.

Tak to nehraj na tu nejjednodušší obtížnost
Většina dnešních her má sice easy mode, kdy se to dá projít ze zavřenýma očima, ale u nejtěžší obtížnosti budeš většinou brečet Nebo hraj multiplayer, kde budeš většinou brečet ještě víc.
yura

PříspěvekZaslal: čt únor 13, 2014 12:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BerserK87 napsal:
Po tomto si vzdy poviem: A dost! Strielam kazdeho bez opytania.. Aj tak hovno

Ked je clovek mlady a nema peniaze nazvys alebo aj starsi a rata kazdu korunu.. tak kupovanie hry nepripada do uvahy. Nemozes porovnavat zapad vs vychod Europy. Zapad mas zivotnu uroven domaceho obyvatelstva uplne niekde inde. Co to je pre nich kupit si hru? Asi ako pre nas kupit si rozok alebo daku drobnost k jedlu. Este viac na vychod ci kus dole na juh ta suma snad znamena hodnotu jedla pre rodinu na mesiac.
On je taky ale rozdil v tom koupit si hru a hrat ju x let po netu nebo lan a nebo odehrát par hodin singlu a hru odlozit a v tom pripade to je fakt asi blbost. Clovek pak ma doma plno her za strasny prachy, který uz stejne hrat nebude. Taze třeba za takovej Starcraft2, BF4 atd.. si lidi ikdyz nemaji na rozhazovani radi poridi, protože je to zabava na hodne dlouho a vyplati se to. Ja jsem vždycky hraval hlavne SC broodwar po netu a tech originalek jsem koupil docela dost, hlavne pote, co jsem ju vždycky rozlamal s tim, ze uz to hrat nebudu. Ale origo her na ciste singl hrani jsem koupil fakt malo. Ja si vlasne vybavuju jen tuhke hru. Docela prdel strategie se slusnou grafikou, kterou jsem rozjel tenkrat na fakt starem pc...
BerserK87
(ban)

PříspěvekZaslal: čt únor 13, 2014 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Ale peníze na kompy, na kterých ty nejnovější hry rozjedou mají jo?

Bazar neexistuje? Nepotrebujes mat najnovsie masiny aby si rozchodil najnovsie hry.. ake by mali potom zisky? Kupujes si vari kompa kazdy rok? Ja som pred rokom kupil notas po 5 rokoch... Vari je nutnostou mat max. detaily na novych hrach? Teraz tie hry ktore mi budu sekat budem riesit hdmi kablom + hd telka / monitor. Da sa uskromnit.

Yura to je samozrejme rozdiel. Clovek co chce hrat nieco cez net, tak musi zainvestovat. No napr ja teraz by som si mohol dovolit hned kupit taku Armu3 ale cakam ked bude sale of a pod.. zapadniari sa mozu vykaslat na dake zlavy. Ja musim rozmyslat kedy zainvestovat, ci sa to oplati atd. Teraz pojdem po Last Of Us, kedze to ma perfektne hodnotenie vsade a uz sa tesim ako si to budem vychutnavat z gauca/ postele.
Chuckis

PříspěvekZaslal: čt únor 13, 2014 4:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Berserku: Last of Us si určitě zahraj, předevčírem jsem to dohrál a spolu s Assasinem 4 jsou to nejlepší hry, co jsem na PS3 zatím hrál.
Jirka Kalous

PříspěvekZaslal: čt únor 13, 2014 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yura napsal:
Ja jsem vždycky hraval hlavne SC broodwar po netu a tech originalek jsem koupil docela dost, hlavne pote, co jsem ju vždycky rozlamal s tim, ze uz to hrat nebudu.
To se pozná pořádnej oldschool hráč. Btw. hrál jsi Knights and Merchants, hru která povýšila ovládání jednotek na bezkonkurenční peklo. Originálku už bohužel také nemám.

Naposledy upravil Jirka Kalous dne čt únor 13, 2014 4:54 pm, celkově upraveno 1 krát
MAST3R

PříspěvekZaslal: čt únor 13, 2014 4:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spazik napsal:
MAST3R napsal:

Tak to nehraj na tu nejjednodušší obtížnost
Většina dnešních her má sice easy mode, kdy se to dá projít ze zavřenýma očima, ale u nejtěžší obtížnosti budeš většinou brečet Nebo hraj multiplayer, kde budeš většinou brečet ještě víc.

Nehraju na easy, většinou normál, ale teď už nehraju skoro nic, na PC mám jen staré C&C generals a D3, D už nehraju, to je jediná online multiplayer hra, která mě bavila, jinka dávám přednost hrám na konzoli ve více lidech.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gamesy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 218, 219, 220 ... 265, 266, 267  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: