|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: so únor 08, 2014 5:48 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Víš jak to je, cvičíš to, naběhne to, máš radost vzhled je pro mě druhořadý, hlavně bych rád něco dokázal, nějaká pěkná čísla v poměru váha/výkon. Ale zároveň nechci vypadat jako sračička, když už cvičim |
Myslím, že to sa báť nemusíš. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Pitkin

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne únor 09, 2014 10:30 pm Předmět: |
|
|
Hlavně tam mám veliké rezervy = místo pro zlepšení :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út únor 11, 2014 4:40 pm Předmět: |
|
|
I. fáze
Otevření kyčlí + rozehřátí
OHS
5/ 40kg
3/ 50kg, 55kg, 60kg
Dřep vzadu (stopky)
6/ 70kg, 75kg, 80kg, 80kg, 80kg
Mrtvý tah (nadhmat)
2/ 80kg, 90kg, 110kg, 120kg
Military press
5x15-8
Francouzský tlak
5x12-10
Břicho svíčky 25 kusů
--
Po dvou týdnech první trénink. Výkony tomu odpovídaly. Ale hlavu nevěším, brzo se vrátím do normálu a ještě o kus dál :)
Všechny plány platí, až na ty váhové a jídelníčkové. Od soboty zase jedu low-carb a na konci týdne se rozhodnu, jestli ho pojedu i dál, nebo přihodim 2x denně rýži/brambory.
Jo a jako druhou fázi v tréninkové dny budu swingovat. Zatím to vidím na 3+3 TGU a 100 swingů v tempu.
---
---
Aktuální jídelníček
5 velkých vajec, 100g slaniny, 30ml oleje
30g proteinu, kus ovoce
200g vepřové kýty, 250g ledového salátu, 100g papriky, 50ml oliváče + sádlo na smažení
200g vepřové kýty, 250g ledového salátu, 100g papriky, 50ml oliváče + sádlo na smažení
250g tučného tvarohu, 60ml lněného oleje, lžička medu
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: út únor 11, 2014 6:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt únor 13, 2014 8:39 pm Předmět: |
|
|
3+3 TGU [16kg]
5x20 swingů [16kg]
Pauzy 30s
10x15 swingů [24kg]
20 minut rehab
Jo a s tim lowcarbem asi budu muset přestat, mam tak kolem 76kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
šmajdy
|
Zaslal: čt únor 13, 2014 9:05 pm Předmět: |
|
|
no já už to zakončil protože mých suchých 97kg (-8kg dole) a padající všechny gaťata ještě že tepláky mají gumu  mluví za vše....hlavně když jsem byl na strongman semináři v trenčíně tak jsem si tam připadal jak anorektik ze somálska
jen se mi zas vrátilo běhaní na wc a to mě štve
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt únor 13, 2014 9:07 pm Předmět: |
|
|
Kamarád strongman taky nasadil LC, neskutečně se změnil.. Z hromady sádla je hromada svalů a dokonce ještě na váze přibral. Šílená změna. Někomu prostě LC šlape no.
|
|
| nahoru |
|
 |
šmajdy
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt únor 13, 2014 9:15 pm Předmět: |
|
|
Taky teď zrovna neseru podle svých představ, musim pohledat, co mi chybí aby se to zlepšilo. Úplně nejlepší volba je začít paleo stylem, mít základních pár potravin a přidávat další a sledovat z čeho se kazí stolice.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt únor 13, 2014 9:18 pm Předmět: |
|
|
ja za ten striktni NO CARB mesic silove nespadl vubec a vlastne si udelal i nejaky PR, ale je fakt, ze ke konci sem si pripadal jak vizle, btw zajimavy je, ze zhruba po trech tejdnech se mi bw zvedla o 2kg oproti pocatecnimu ubytku - to me docela prekvapilo, kazdopadne stejne sem si pripadal jak vizle  to a ted po ty kukurici to de az nejak moc rychle hore _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt únor 13, 2014 9:20 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | ja za ten striktni NO CARB mesic silove nespadl vubec a vlastne si udelal i nejaky PR, ale je fakt, ze ke konci sem si pripadal jak vizle, btw zajimavy je, ze zhruba po trech tejdnech se mi bw zvedla o 2kg oproti pocatecnimu ubytku - to me docela prekvapilo, kazdopadne stejne sem si pripadal jak vizle to a ted po ty kukurici to de az nejak moc rychle hore |
Jak casto si mel no carb dny ? Treba 4 - 5 tydne ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|