|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
seeya

|
Zaslal: út únor 11, 2014 1:55 pm Předmět: |
|
|
lezenie 1.5h ..skor slabsie dnes
vlk: heh ze blbych stopade. Ja by som skakal po plafon za 140. Mimochodom este som to nevzdal :)
smile: hned to lepsie ucinkuje ked to ma taky hi-tech nazov
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vlk#

|
Zaslal: út únor 11, 2014 10:52 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | Ja by som skakal po plafon za 140. Mimochodom este som to nevzdal :) |
hele, jako jsme sice "bratia", ale chtěl bych vidět, kdo s těch, co si myslí, že rozumí slovensky, by věděl, co je to "plafon" mám tři slovíčka, na které každého takového dostanu a tohle asi bude čtvrté... když ho nezapomenu
a nevzdávej to, když vydržíš u silového tréninku, budou to ještě zajímavé zápisy
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út únor 11, 2014 11:22 pm Předmět: |
|
|
hehe aj som na sekundu zavahal pri tom plafon/strope ked som to pisal. Vacsinou sa snazim pisat bratsky zrozumitelne a nehyrit zbytocne slovnou zasobou. Moze sa stat ze neumyselne uletim, tak sa ospravedlnujem :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út únor 11, 2014 11:25 pm Předmět: |
|
|
čoby, len nech sa učia, ked im my rozumieme, môžu aj oni, osobne väčšinu kníh čítam v českom jazyku, tak čo, trochu slovenčiny bratom tiež určite neuškodí _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út únor 11, 2014 11:55 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | čoby, len nech sa učia, ked im my rozumieme, môžu aj oni, ... |
však to tak beru a jsem rád, že jsem se něco přiučil a pokud to tak nevyznělo, tak přidám více různých smajlíků to bylo jenom takové pošťouchnutí, že jsem fakt nevěděl, jestli to není překlep nebo jestli takové slovo existuje... ale google, že
jinak jako dítko jsem přečetl snad všechny mayovky (dříve narození znají ) ve slovenštině a teprve až na střední jsem zjistil, jaká že je to barva, když je něco "belasé" holt google nebyl a česko-slovenský slovník jsme doma neměli
EDIT: jo, a u Turakama se mi líbí, že používá diakritiku a slova jako "môžu" a "väčšinu"... to bych na své klávesnici nedal
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st únor 12, 2014 12:23 am Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | Turakam napsal: | | čoby, len nech sa učia, ked im my rozumieme, môžu aj oni, ... |
však to tak beru a jsem rád, že jsem se něco přiučil a pokud to tak nevyznělo, tak přidám více různých smajlíků to bylo jenom takové pošťouchnutí, že jsem fakt nevěděl, jestli to není překlep nebo jestli takové slovo existuje... ale google, že
jinak jako dítko jsem přečetl snad všechny mayovky (dříve narození znají ) ve slovenštině a teprve až na střední jsem zjistil, jaká že je to barva, když je něco "belasé" holt google nebyl a česko-slovenský slovník jsme doma neměli
EDIT: jo, a u Turakama se mi líbí, že používá diakritiku a slova jako "môžu" a "väčšinu"... to bych na své klávesnici nedal |
ale tu na fóre dosť používam aj všelijaké čechoslovenské skomoleniny, hehe, proste narodil som sa v Československu, a tak sa aj cítim a Čechoslovákom ostanem _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: st únor 12, 2014 7:18 pm Předmět: |
|
|
..hlavne ze si rozumieme a obcas sa na tom zasmejeme :)
rozklus:
5 min
legpress bear:
5x80
5x120
5x170
5x240
5x240
12x5x200
tlaky v sede jc:
8x10
5x20
5x30
8x34
8x34
pritahy podhmatom v predklone s vc bear:
5x60
5x90
12x5x110
vyskoky na bednu:
20
25
dobry trening, tie vyskoky vo variacii za bulhary ale bolo to uz velmi unavene po legpresse. Miestny borec ma znavigoval ze nemam zastavat po kazdom vyskoku ale ist v jednom kuse...vyskusame
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: pá únor 14, 2014 6:12 pm Předmět: |
|
|
rozklus:
5 min 3.5%
bench:
5x40
5x60
5x80
1x100
3x110 stopky
5x110 stopky
6x5x92.5
zhyby:
5xbw
18.5xbw sucasne max na reps
biceps jednorucky v sede:
2 serie
vyklus:
3km 10-11-12kmh
Dneska slnko nesvietilo, bench zasa panel jak svina. Prva seria bez istenia, citil som ze to ide zle, som to po troch v panike odlozil. Druha seria so spoterom, ale krvavo vydrete a aj stopky kratsie ako minule. Pracovne serie este horsie. Zradlom to nebude, to je ok, mam dost malo spanku alebo ma ten trening uz proste dostihol a nezvladol som zregenerovat. Uz sa mi nic nechcelo potom tak som sa aspon potrestal 3km vyklusom.
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po únor 17, 2014 7:13 pm Předmět: |
|
|
rozklus:
5 min
mrtvola:
5x60
5x100
3x120
3x140
3x160
5x5x180 pr trhacky, bez opasku, pevna osa
jednorucky na sikmej (30 stupnov):
5x22
5x34
4x5x45
8x45 pr
zhyby:
3x8xbw
bradla:
3x16xbw
vyklus:
2 min krce heh by mazaujimalo co si od toho slubujem
tazke v sobotu strasna viroza, uz asi aj posledny trenal som bol chyteny, cely den som nezral, sracka, 3/4 dna som prespal. Nedela pomale recovery, stale teplota, dieta. Schudol som 3 kila, cakal som ze to dnes bude silovo nahovno ale paradoxne asi mi pomohlo ze som sa konecne poriadne vyspal a dohnal ten permanentny strasny deficit. Nemal som vobec naladu ist beara.
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út únor 18, 2014 4:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: st únor 19, 2014 7:24 pm Předmět: |
|
|
box jump:
4x20
bench:
5x40
5x40
5x60
5x80
2x5x100 stopky, tazke
5x5x80
2 serie bicik s jc
pokus o bulharske drepy..no way
vyskusal som par strojov..vsetko nautilus ale inak nuda..mal som ist nohy ale tie su este ko z mrtvoly a krize su uplne ko. Cicky su tiez ko z jednoruciek..prakticky nebolo co cvicit takze som sa len tak poflakoval
vaha 91.5 neviem preco zacalo to po tej viroze liezt dole kua :/
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: čt únor 20, 2014 2:48 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | lezenie 1.5h |
To nic moc, to já někdy ležím u noťasu i 10h denně
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt únor 20, 2014 5:52 pm Předmět: |
|
|
ziadny strach, nejaky virozovy flashback dneska. Zasa nemozem nic zrat a je mi zle..kuaaa!! Krok dopredu a 2 kroky naspat.. :/
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne únor 23, 2014 9:27 pm Předmět: |
|
|
rozklus:
5 min
bench:
5x8x50
5x70
5x90
5x100
5x100
mrtvola:
5x60
3x90
5x3x130 speed
military:
5x20
3x30
3x40
3x50
3x60
2x70
2x80
3x85 pr
3x80
zhyby:
3x12xbw
vyklus:
2 km
Stale mam rozhodene travenie, stale sracky..ma to jedine pozitivum, ze spim v priemere minimalne o hodinu dlhsie. Vzhladom na to aky som dojebany som sa drzal s objemom dost pri zemi. Bench sa mi nechcelo trapit takze ziadne stopky..prijemna rezervicka. Military potesilo
vaha 90 a som v pici.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|