Budu!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 127, 128, 129  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Budu!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Budu!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
yura

PříspěvekZaslal: čt únor 13, 2014 10:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
yura napsal:
Proc si jedl maso defakto bez tuku na takovehle diete? To me nedava moc smysl. Asi to beres tak, ze si to nechtel prehanet s zivocisnyma tukama a radsi jel na rostlinnych? Tohle mam taky nejak v hlave zakodovany, takze takovej bucek, slaninu, abych vylozene takhle nahanel zivocisny tuky a kcal fakt nekupuju, ale zase kdyz jim maso kureci/kruti atd.. tak normalne i s kuzou a tukem.

castecne z pohodlnosti, uspore penez, zdravi? (to tezko posoudit), je to jenom ukazka, jak to nejcastejc vypadalo, ale ne ze bych jedl vylozene jenom tohle porad dokola.. obvykle bylo parkrat do tejdne hovezi, obcas tunak, jina ryba, cely kure.. praseti moc neverim, ale taky nekolikrat bylo:) vejce taky pomerne casto (az v pozdejsi fazi), stejne tak tucny syry, orechy..

Jasny no, ale to zdravi je fakt na debatu. Je zajimave, jak naprosta většina lidi ma proste zakorenene, ze je ten zivocisnej tuk nezdravej. Nejlepsi pak uplne je, když v sama doma vyvaruje nejaka bachrata vegetariánka, všechny suroviny ze zmutovane soji, ale hlavne ze tam nemá nic ze zvere.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Moocha

PříspěvekZaslal: pá únor 14, 2014 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Otevření kyčlí + rozehřátí

Trh do polo
2/ 40kg, 40kg, 40kg
OTM
2/ 50kg, 50kg, 50kg, 50kg, 50kg, 50kg, 50kg, 50kg, 50kg, 50kg
1/ 60kg

Přemístění technické (stopka) do tlaku
1/ 50kg, 50kg, 60kg
OTM
1/ 70kg, 70kg, 70kg, 70kg, 70kg, 70kg, 70kg

Goodmorning
5x12

Inc. benchpress
5x12-5

Triceps + biceps v SS

Svíčky 50 kousků

---

Dneska ráno na váze 77,5kg. Jenom doufám, že se mě ta váha bude držet zatímco půjde špek dolu.
Joj a ty thrustery byly pocitově naprosto úžasné, chtěl bych tam časem prdnout stovku. Výraz do splitu nemám vůbec rád, tak bych ho tímto mohl nahradit.
Moocha

PříspěvekZaslal: ne únor 16, 2014 6:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

OHS (stopky)
5/ 20kg, 40kg, 50kg, 60kg, 60kg, 60kg

Čelní dřep
5/ 60kg
2/ 80kg, 90kg, 100kg, 105kgPR!

Mrtvý tah (nadhmat, ladění techniky)
2/ 50kg, 90kg, 110kg, 120kg, 130kg

Military press
5x15-5

Biceps 5s

Triceps 5s

Břicho - svíčky 55 kousků (15, 10 ,10 ,10 ,10)

-----

Omylem jsem odjel posledně špatný trénink z rospisu, takže teď dva trenály po sobě budou dost podobné. Tak jsem si pohrál s intenzitami a těžce jel jenom čelňáky. Ona i ta mrtvola byla na doraz, pocitově se tahala tak o 50kg hůř. Holt jsem měl z posledně na šrot hamstringy a bez nich se pak špatně tahá no
U OHS se mi při 60kg zalomila zápěstí a tak jsem hodil bandáže. Až po cestě domů mě napadlo, že jsem před výrazem zápěstí nezpevnil a jak to má člověk jednou nad hlavou, tak už s tím nehne. Příště to ošéfuju.
vlk#

PříspěvekZaslal: po únor 17, 2014 5:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pěkný čelňáček... paráda
Moocha

PříspěvekZaslal: po únor 17, 2014 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc děkuju :) Rád bych ale na konci cyklu dřepl 120+.
Moocha

PříspěvekZaslal: út únor 18, 2014 10:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Otevření kyčlí

OHS
5/ 40kg, 50kg
3/ 60kg, 65kg

Dřep vzadu (stopky)
6/ 70kg, 80kg, 90kg, 95kg

Mrtvý tah
2/ 50kg, 50kg, 90kg, 110kg, 120kg, 130kg

Inc. benchpress
5x12-2

Biceps + triceps s EZ v SS

Břicho - svíčky - 5x10

---

Další parádní trénink.
OHS - přesně, jak jsem říkal. Stačí zápěstí srovnat před výrazem a v OHS už budou držet, bandáží netřeba :)
Dřep vzadu - jedu novou techniku, rvu lokty co nejvíc pod činku (díky, Esko). Opravdu se mi dřepá lépe, jenom váhy nic extra. V budoucích týdnech váhy na šestkách přehoupnu přes stovku, abych měl na čince aspoň trochu klučičí nálož
Mrtvola je vyloženě směšná. Pořád mám hamstringy na šrot. Už by si měly zvyknout. Možná je to i novou technikou, nevím. (jedu teď s holeněmi kolmo k zemi). Jo a zjistil jsem, že se nemusím bát střídavého úchopu, co se srovnání zad týče. Stačí u ruky s nadhmatem provést vnější rotaci v rameni a ono si to sedne.
Moocha

PříspěvekZaslal: út únor 18, 2014 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Musím se pochlubit. Přišly mi další hračky do mojí sbírky na mobilitu. I když si možná splním svůj sen z dětství, sestrojím z toho obří prak a budu terorizovat sousedy
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út únor 18, 2014 5:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Za kolik a kde jsi to sehnal? Neříkej mi, že sis objednal jednu RB z USA.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út únor 18, 2014 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:

...I když si možná splním svůj sen z dětství, sestrojím z toho obří prak a budu terorizovat sousedy

ja jsem pro ten prak
Moocha

PříspěvekZaslal: út únor 18, 2014 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko, adresu v PM :) BTW: něco podobného už jsem dělal prostě jsem to rogue švihadlo musel mít . Teď si drtím záda dvěma stejpovanými lakrosáky s kotoučem na hrudi a je to boží. Takhle uvolněný záda jsem neměl ani nepamatuju
Moocha

PříspěvekZaslal: pá únor 21, 2014 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

OHS (stopky)
5/ 20kg, 40kg
3/ 50kg, 60kg, 70kgPR!

Dřep vzadu (stopky)
6/ 70kg, 80kg, 90kg, 100kg

Mrtvý tah (těžce)
2/ 50kg, 100kg, 120kg, 140kg, 150kg
1/ 160kg

Military press
5x15-4 (do 50kg)

Triceps 5s

Biceps 1 mega s

Břicho - svíčky 60 kousků

---

Neskutečně to uteklo. V jednu chvíli vcházím do fitka a další co vím je, že je venku tma a dojíždím poslední sérii svíček.
Jo a ta mrtvola je fakt trapas.. Nedokážu si představit, že bych měl za pár týdnů zatáhnout 200
Turakam

PříspěvekZaslal: pá únor 21, 2014 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

teda 160 bolo ťažkých, či? Mne pomohla kombinácia Ráchelovského maximálneho zabratiu pri ťahu + to, že to ťahám "akoby na seba", ale včerajších 230 ma tiež uviedlo do obrazu...:)
Moocha

PříspěvekZaslal: pá únor 21, 2014 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, bylo to na krev, druhé opáčko už jsem nedal. Před pauzou jsem zatáhl 180 a rezerva tam 5-10kg byla. Po pauze je ta mrtvola pocitově jiná, asi chyba v technice, nevím. Každopádně tahám tak, že se srovnám, nadechnu, zpevním, zaberu do činky a vytvořím co největší napětí a pak to rvu co nejrychleji nahoru.
Moocha

PříspěvekZaslal: ne únor 23, 2014 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Otevření kyčlí

Trh do polo
1/ 40kg, 40kg, 40kg, 50kg, 50kg, 50kg, 50kg, 50kg, 60kg, 65kg, 65kg, 65kg

Přemístění technické (stopka) do tlaku
1/ 50kg, 50kg, 50kg, 60kg, 65kg, 70kg, 75kg, 80kg

Good morning
10/ 20kg, 40kg, 50kg, 60kg, 60kg

Inc. benchpress + zadní delty
5/ 20kg, 40kg, 50kg, 60kg

---

Tělíčko potřebuje odpočinout už to hodně cítím úplně všude.. Je to tím, že neumím střídat intenzity a každý trénink jedu pokud možno na doraz. V úterý odjedu celý trénink lehce, pak dva dny volna a snad už budu ok.
Joj a ráno bylo na váze 79kg.
Moocha

PříspěvekZaslal: po únor 24, 2014 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska jsem byl na prohlídce u sportovního lékaře a prý jsem schopen studia fyzioterapie

Je tady čas přihlášek na VŠ a já jen zjišťuji, jak retardované naše školství je. Na sportovní fakultě UK prostě musím mít test od sportovního lékaře za 500, i když nejdu na sportovní obor. Na 1. lékařské si zase nemůžu dát přihlášku na dva obory najednou - nutriční terapeut a fyzioterapeut (wtf?) a na masaryčce mám na obor regenerace a výživa ve sportu přijímací zkoušky z odborných věcí týden před maturitou a na jacikuv test mam přijet den před maturitou. Nechápu, proč bych nemohl odskákat toho zajebanýho jacika v den odborných zkoušek na tohle už fakt nemam nervy.. Takže mám dvě přihlášky na fyzioterapii, na regeneraci a výživu ve sportu házim kakáč a když nic nevyjde, tak si dodělám trenérskou jedničku.

Jinak jsem u doktora na inbody aspoň zjistil, jaký jsem tlustý prase a že mam 14,6% tuku. Takže uberu 50ml oliváče a 15ml lněnýho denně, ať si tělíčko sáhne do zásob.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Budu! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 127, 128, 129  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: