Vcera to bylo slabsi. Od te doby co me prestalo bolet rameno, se bolest presunula niz, jako by na zadni stranu paze a neprestava, rozcvicovaci serie na bench nebo military jsou vzdy peklo.
Aspon me potesilo jak me slo pekne nahazovat JR na tlaky na sikme, znatelne tam citim silici zada a nohy, mozna casem skusim 50kg.
Vcera to slo.
Konecne padly na bench vsechny pracovni serie jak jsem chtel, i kdyz uz 3ti byla na tesno, pak jsem se pod cinkou nejak lip srovnal a slo to dobre.
Jinak normal, jedina zmena byla v hudbe
Misto trance od Van Dyka, Tiesta, Oakenfoulda nebo Armina jsem si dal toto. Zacatek neni zrovnam oje gusto, ale pak se to zlepsilo.
Slo to.
MT a ramena tesky, citim, ze posledni 2 tydny jde sila trochu dolu, mozna je to tem nekolika zhozenima kilama a mene sacha.
Drepy dobre, nekolik opacek navic oproti posledne.
19.2.2014
ZADA
T osa + zhyby, start 20:33 end 20:53
5x + 10x65, 5x + 10x87, 5x + 10x87, 5x + 10x87, 5x + 10x87, 5x
Vcera narocnej den, temer 3h na pohotovosti s dcerou, ale zas nic hrozneho se nestalo, jen zapal plic.
Je tu moznost, ze bych byl pres tyden konecne po letech sam doma, a tak se mohl stavit po praci nekde v Brne v posilce.
Nakonec jsem preci jen po pulnoci sel cvicit a trochu to zkratil.
Ujde to, pasek uz zapnu v poho, vaha i bricho sli trosku dolu, buhuzel i sila, jasne to citim. Snad se to moc nezhorsi, silove dolu jit necu ani o rekneme 10%, ani za cenu vysekanyho tela (to je stejne leda tak ve snu)
Aktualne 108kg.
Sam doma, pohoda, takze jsem si dopral delsi trenal a pridal na nohach.
Uz jsem zjistil proc ty nohy citim tak malo, protoze me u celnaku driv odejde drzeni brichem a trupem, mam dojem ze nohy by este mohly ale uz se me to skladni a lame me to k zemi.
Ale to se casem poda. Zatim kvuli kolenum necu delat vypady ani bulhary, jen celnaky, a mozna i klasika zadni zaradim.
Jinak vse teske, jako uz poslednih nekolik trenalu, tak tak jsem dal co bylo v planu.
U military se me prestava libit moje technika, mam pocit, ze to vytlacim zadama. Mel bych si naordinovat military v sede s oprenyma zadama, pekne izolovane ty ramena potrapit.
23.2.2014
ZADA
T osa + zhyby, start 19:37 end 19:57
Dnes v SPC gymu s Smilem a poprve jsem si osahal nejake strongman hracky.
Na rozehrati nejaky benche s 120, trocha bicepsu a nakonec tricepsu.
Kufry 2x100kg
Zvednuti slo a pak krucky dopredu. Musim rict, ze na uchop, na kuzi a mozoly je to peklo, rozhodne je to to co limutuje u teto discipliny. Dal jsem nekolik tras a nakonec i docela rychle.
Log 90kg
Na toto jsem se tesil nejvic. Tak jak to vypada, ze si to davaj na nohy a pak pres bricho prevali na prsa, to tak snadno opravdu jen vypada, pro me zdaleka to nejtesi. Dal jsem to az asi na 4 pokus, nasledne nevyrazil protoze jsem nikdy nejel pushpress takze prace nohou u toho je pro me uplne neznama.
Na nejake dalsi 2 pokusi jsem to uz dostal nahoru snadnej a vyrazil nahoru do locku loktu. Pak mam este minimalne jednou nebo 2x.
Atlas 105kg.
Z toho jsme mel nejvetsi respekt, skoro strach. Tak po temer 2 letech problemu se zady jsem se nechtel zase znicit. Klasicky, beznejsi uchop kdy se na to nalepi predlokti a bicaky z cele se to zabali na hrud me vubec nesel, proste jsem se tam neposkladal, dlouhy ruky a celkove jsem zkracenej.
Jinej uchop kdy se to jakoby proste chytne do pracek ze zpodu a zdvine na kolena uz sel v pohode. Nahoru jsem to, ale bohuzel nedostal, skousel sem 3x a pokazde chybel kousicek. Je to hruza na bricho a stred celkove. Mit ta koule o 10kg min tak tam padla. Takze priste.
Sud 60kg.
Normal plechovej sud od piva a uvnitr asi voda ). Trochu se to podoba logu ale nahazovani je daleko tessi, nevim jak to popsat, Povedlo se me to az snad na 7 pokus, ale vubec jsem to nelockl na kozach. Po par dalsich pokusech ok nahore, pak zdvich a OMG naraz ted sud obzivl a skoro jsem s nim pospatku vypochodoval oknem. Z prsou jsem to odlepil v pohode, ale pak se to stalo desne nestabilni jak se to drzi a okraje teda naprosto jinak nez cokoliv jineho, tim se navic rozhybala voda uvnitr, takze sud sel pekne rychle zase dolu.
Pak uz nebyla energie a nenahodil jsem to ani na 5 a vice pokusu.
Buhuzel jsme netihl super yoke, vyraz velke jednorucky s hnusne sirokym uchopem a axle 70kg jsme skusil jen tak lehce.
2.5h utekly jak nic, tak polovinu jsme prokecaly )
Ted se laduju syrem gouda 45% a musly, boli me celej clovek a svaly o kterych sem ani nevedel, ze je mam.
Super zazitek, i kdyz ten jen temer zdvihlej atlas a sud me mrzi. Priste to musi jit.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
ja musim judsona pochválit šlo mu to dobře, líp než většině těch co zkouší a taky se nevzdával jak vydíte z výpisu pokusů a ono to děsně vyčerpává i ty nepovedený :)
jenom škoda že se ti nepovedlo dostat tam ten atlas je vidět že ty záda musíš ještě nějakou dobu dostat do formy...ze země ti šel pěkně a to bývá většinou problém pro lidi když na něj šahnou poprvý
jinak si ale myslím že se povedlo nalejt a ukázat judsonovi techniku docela dost a pak už mu to šlo pěkně jenomže tam je už pak potíž stou únavou, holt nikdo nemůže být strongman po jednom treninku :) tak doufám že se na to ještě někdy mrknem :)
co se sudu týká to není prdel :D chytl docela slušnej vangl ale já dycky přiběhl a jistil kdyby náhodou, tadyk se nám to trochu nepovedlo a judson pojistil sud čelem :)
tak co judsone...příště dáme super yoke, pneu, axle, sáně? :D jednoručku? ;)
doporučuji mrknout na tohle :) maj sice jiný sudy ale je to rozhodně zajímavý
Ach jo, tak jsem k tomu pomalu smeroval tak dneska uz jsem tam, bench sila je zase v haji, zase jsem v miste sinusoidy dole.
Alespon je potesujici, ze po delsi dobe v zapnu pasek na dirku co mam uplne bez problemu, takze pas ma o par cm min nez rekneme pred mesicem. Klasika a u me, mensi BW = sila nikde.
Bicaky a tricaky v norme, tam je to vzdy v pohode.
Takovi prumerny trenal, stale me prijde toho na nohy malo, chtel bych je vic znicit, ale nechci na ne obetovat vic jak 30 min jednou za 4 dny. Takze to asi nepude ( No mozna casem prehodnotim priority.
Vaha 108, doufal jsem v min, vcera jsem navazil 106,7 ale to musela byt nejaka vyjimka.
Kadopadne pocitove je to v poho, takze spokojenost.
3.3.2014
ZADA
T osa + zhyby, start 19:37 end 19:58
tak raz za týždeň daj čisto nohy a riadne, rež ich zo všetkých strán a komplexne, ako tomu masochizmu dôjdeš nachuť, tak niet cesty späť hehe a výsledky sa dostavia, tomu ver, podobné drepungy, čo máš, sa dá kľudne dajú ísť aj 3x do týždňa no problémo
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru