Brzo ráno

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Brzo ráno  Úvodní stránka -> Trénink -> Brzo ráno
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
tony09

PříspěvekZaslal: so únor 22, 2014 2:28 pm    Předmět: Brzo ráno Odpovědět s citátem

Ahoj,
je tu někdo kdo chodí do posilovny brzo ráno , řekněme 5-6:00. Budu muset kvuli pracovních důvodu takto cvičit.
Dali by jste mi nějaká rady jak ráno začít, nutričně, regeneračně atd.
Děkuji
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Spam

PříspěvekZaslal: so únor 22, 2014 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nezáleží na jídle před tréninkem ale na jídle v předešlém dni. Vyhledej si o tom nějaké věci... jako třeba resyntéza glykogenu atd.
Tzn. klidně můžeš jít trénovat na lačno brzo ráno a živiny doplnit až po tréninku.
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: so únor 22, 2014 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Četl jsem nějaký článek tuším na T-Nation, kde doporučovali k brzkým ranním tréninkům, dát si před tím teplou sprchu a tak třeba 2 hodiny před si dát třeba vajíčka nebo BCAA před tréninkem. Pak tam byla taky informace o zařazení těžkých cviků ne na začátek, ale až ke konci tréninku.
Luster

PříspěvekZaslal: so únor 22, 2014 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no ve 3 rano asi nebude vstavat kuli vajickum:D takze BCAA/EAA/hydro/izolat sou jasna volba.. a nebat se vecer sezrat vic S
madball

PříspěvekZaslal: ne únor 23, 2014 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
Nezáleží na jídle před tréninkem ale na jídle v předešlém dni. Vyhledej si o tom nějaké věci... jako třeba resyntéza glykogenu atd.
Tzn. klidně můžeš jít trénovat na lačno brzo ráno a živiny doplnit až po tréninku.

Já bych k tomu doplnil teda jen 2 odkazy, protože se mi o tom nechce dohadovat:
http://www.sportvital.cz/sport/vyziva-ve-sportu/sacharidy/jake-pouzit-sacharidy-pred-cvicenim/
http://www.sportvital.cz/sport/vyziva-ve-sportu/sacharidy/jake-jist-sacharidy-behem-cviceni/
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
yura

PříspěvekZaslal: ne únor 23, 2014 12:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
no ve 3 rano asi nebude vstavat kuli vajickum:D takze BCAA/EAA/hydro/izolat sou jasna volba.. a nebat se vecer sezrat vic S
On sam snad musí vedet jak se mu cvici na prazdnej zaludek, nebo s proteinem, nebo s banánem, s tyčinkou.. Takovej banan s proteinem me prijde idealni. Rano to do sebe kopne a nez zacne cvicit tak ma vytraveny a muze busit. Ještě lepsi by byla nejak proteinovka dobra s proteinem. Nejaky BCFA/FFLD/AAM nebo co to me prijde jako dobra zbytecnost.
Luster

PříspěvekZaslal: ne únor 23, 2014 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kdyz se tady pta, tak to asi nevi at si da klidne beef amino prelity tuplakem kolagenu a k tomu makovej zavin, me je to fuk
Study

PříspěvekZaslal: po září 15, 2014 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím, mám v plánu chodit cvičit ještě před školou to znamena stávat tak v 3:30 a ve 4 začat cvičit.

Má někdo s takovým cvičením (brzo ráno před prací/školou) zkušenosti?

Já osobně vidím výhody v tom asi že tělo zatížím hned ráno, kdy je v krvi nejvíc kortizolu, tudíž potom už mohu být v anabolismu (teoreticky bude hladina kortizolu na max jen 1x denně a ne ráno a potom jeste odpoledne při/po tréninku) + mám vlastne celý den už pokoj.

Nevýhody v tom, že se budu muset přeorientovat se spaním (to je vsak otazka tydne) a méně síly po ráno.

Co si o tom myslíte vy? Jaké to má podle vás výhody a nevýhody? Všechny názory vřele vítám :)

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Korny

PříspěvekZaslal: po září 15, 2014 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takhle brzo je to fakt blázinec...já chodím na 6 a jsem totálně chcíplej, síla žádná, nic. Mít čas odpoledne, tak chodím odpoledne, to je úplně o něčem jiným, když je tělo plný živin ze 3-4 jídel, který předtím dostalo. Silově to u mě bylo vždycky hrozně poznat...

Trénink brzo po ránu nebude asi nikdy ideální, ale určitě tak cvičit jde, má to tak spousta lidí.
Study

PříspěvekZaslal: po září 15, 2014 8:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě doplním, že jedu objem a živin mám fakt bohatě i jídelníček mám v rámci možností co nejlepší.

A přemýšlím hlavně o tom z toho důvodu, že poslední 3 tréninky sem jel brzo ráno nalačno (7-8h, jak ktery) a výkony byly uplne super.

Study

PříspěvekZaslal: út září 16, 2014 3:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nikdo už žádné připomínky, zkušenosti, doporučení?

DikobrazieDieťa
(ban)

PříspěvekZaslal: út září 16, 2014 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Study napsal:
Zdravím, mám v plánu chodit cvičit ještě před školou to znamena stávat tak v 3:30 a ve 4 začat cvičit.......

A kde chceš chodiť o takom čase cvičiť, do pivnice ??? .... Či mi chceš povedať, že sa posilňovne otvárajú už o 4:00 ráno ? ...
Study

PříspěvekZaslal: út září 16, 2014 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdybych neměl tu možnost, tak se neptám ne ? Mám možnost jít do fitka kdy chci a v jakýkoliv čas.

DikobrazieDieťa
(ban)

PříspěvekZaslal: út září 16, 2014 4:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Study napsal:
Kdybych neměl tu možnost, tak se neptám ne ? Mám možnost jít do fitka kdy chci a v jakýkoliv čas.

Čas 04:00 sa na cvičenie žiaľ vôbec nehodí..... Je to ešte príliš skoro. Telu sa to vôbec ale vôbec nebude páčiť.
Study

PříspěvekZaslal: út září 16, 2014 5:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslím, že jde jen o to se "přeorientovat" se spánkem. Přijde mi to stejné, jak když někdo proste chodí na noční.

Nebo z čeho usuzuješ, že je to špatný čas?

Rychle na stránku:

Přejdi na: