|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
tony09
|
Zaslal: so únor 22, 2014 2:28 pm Předmět: Brzo ráno |
|
|
Ahoj,
je tu někdo kdo chodí do posilovny brzo ráno , řekněme 5-6:00. Budu muset kvuli pracovních důvodu takto cvičit.
Dali by jste mi nějaká rady jak ráno začít, nutričně, regeneračně atd.
Děkuji
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spam

|
Zaslal: so únor 22, 2014 2:33 pm Předmět: |
|
|
Nezáleží na jídle před tréninkem ale na jídle v předešlém dni. Vyhledej si o tom nějaké věci... jako třeba resyntéza glykogenu atd.
Tzn. klidně můžeš jít trénovat na lačno brzo ráno a živiny doplnit až po tréninku. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: so únor 22, 2014 4:48 pm Předmět: |
|
|
Četl jsem nějaký článek tuším na T-Nation, kde doporučovali k brzkým ranním tréninkům, dát si před tím teplou sprchu a tak třeba 2 hodiny před si dát třeba vajíčka nebo BCAA před tréninkem. Pak tam byla taky informace o zařazení těžkých cviků ne na začátek, ale až ke konci tréninku. _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so únor 22, 2014 5:09 pm Předmět: |
|
|
no ve 3 rano asi nebude vstavat kuli vajickum:D takze BCAA/EAA/hydro/izolat sou jasna volba.. a nebat se vecer sezrat vic S _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: ne únor 23, 2014 12:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: ne únor 23, 2014 12:39 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | no ve 3 rano asi nebude vstavat kuli vajickum:D takze BCAA/EAA/hydro/izolat sou jasna volba.. a nebat se vecer sezrat vic S | On sam snad musí vedet jak se mu cvici na prazdnej zaludek, nebo s proteinem, nebo s banánem, s tyčinkou.. Takovej banan s proteinem me prijde idealni. Rano to do sebe kopne a nez zacne cvicit tak ma vytraveny a muze busit. Ještě lepsi by byla nejak proteinovka dobra s proteinem. Nejaky BCFA/FFLD/AAM nebo co to me prijde jako dobra zbytecnost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: ne únor 23, 2014 12:45 pm Předmět: |
|
|
kdyz se tady pta, tak to asi nevi  at si da klidne beef amino prelity tuplakem kolagenu a k tomu makovej zavin, me je to fuk _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: po září 15, 2014 8:00 pm Předmět: |
|
|
Zdravím, mám v plánu chodit cvičit ještě před školou to znamena stávat tak v 3:30 a ve 4 začat cvičit.
Má někdo s takovým cvičením (brzo ráno před prací/školou) zkušenosti?
Já osobně vidím výhody v tom asi že tělo zatížím hned ráno, kdy je v krvi nejvíc kortizolu, tudíž potom už mohu být v anabolismu (teoreticky bude hladina kortizolu na max jen 1x denně a ne ráno a potom jeste odpoledne při/po tréninku) + mám vlastne celý den už pokoj.
Nevýhody v tom, že se budu muset přeorientovat se spaním (to je vsak otazka tydne) a méně síly po ráno.
Co si o tom myslíte vy? Jaké to má podle vás výhody a nevýhody? Všechny názory vřele vítám :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: po září 15, 2014 8:05 pm Předmět: |
|
|
Takhle brzo je to fakt blázinec...já chodím na 6 a jsem totálně chcíplej, síla žádná, nic. Mít čas odpoledne, tak chodím odpoledne, to je úplně o něčem jiným, když je tělo plný živin ze 3-4 jídel, který předtím dostalo. Silově to u mě bylo vždycky hrozně poznat...
Trénink brzo po ránu nebude asi nikdy ideální, ale určitě tak cvičit jde, má to tak spousta lidí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: po září 15, 2014 8:13 pm Předmět: |
|
|
Ještě doplním, že jedu objem a živin mám fakt bohatě i jídelníček mám v rámci možností co nejlepší.
A přemýšlím hlavně o tom z toho důvodu, že poslední 3 tréninky sem jel brzo ráno nalačno (7-8h, jak ktery) a výkony byly uplne super.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: út září 16, 2014 3:23 pm Předmět: |
|
|
Nikdo už žádné připomínky, zkušenosti, doporučení?
|
|
| nahoru |
|
 |
DikobrazieDieťa
(ban)

|
Zaslal: út září 16, 2014 3:59 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | | Zdravím, mám v plánu chodit cvičit ještě před školou to znamena stávat tak v 3:30 a ve 4 začat cvičit....... |
A kde chceš chodiť o takom čase cvičiť, do pivnice ??? .... Či mi chceš povedať, že sa posilňovne otvárajú už o 4:00 ráno ? ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: út září 16, 2014 4:57 pm Předmět: |
|
|
Kdybych neměl tu možnost, tak se neptám ne ? Mám možnost jít do fitka kdy chci a v jakýkoliv čas.
|
|
| nahoru |
|
 |
DikobrazieDieťa
(ban)

|
Zaslal: út září 16, 2014 4:59 pm Předmět: |
|
|
| Study napsal: | | Kdybych neměl tu možnost, tak se neptám ne ? Mám možnost jít do fitka kdy chci a v jakýkoliv čas. |
Čas 04:00 sa na cvičenie žiaľ vôbec nehodí..... Je to ešte príliš skoro. Telu sa to vôbec ale vôbec nebude páčiť.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: út září 16, 2014 5:18 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že jde jen o to se "přeorientovat" se spánkem. Přijde mi to stejné, jak když někdo proste chodí na noční.
Nebo z čeho usuzuješ, že je to špatný čas?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|