Budu!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 127, 128, 129  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Budu!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Budu!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Luster

PříspěvekZaslal: po únor 24, 2014 5:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yura

PříspěvekZaslal: po únor 24, 2014 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak davkujes ten olivac? U sachru to je jednoduchy, pocitat kolik kcal do sebe clovek cpe, ale u tech tuku je to horsi. Jinak je to tyden co se preziram stylem jim do sytosti od rana do vecera obed třeba 4 kobliky, parek v rohliku, ctvrt pizzy... A pripadam si presne jako ta zenska na te fotce. Nabral jsem 10kg. oteklej jak prase, jebaky na xichte, afty v drzce. Neskutecny co dokaze "jen jidlo" za tak kratkou dobu. Silene se me rozjela zravka po tom low carbu, hlavne na sladke a nemuzu to utnout. Puvodne to mělo byt jen na 3 dny, ale čtvrtej den sjem se drzel pul dne, pak tam padk omylem banan a uz to bylo v hajzlu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Moocha

PříspěvekZaslal: po únor 24, 2014 8:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Objem Lustře By mě zajímalo, kolik % jsem měl před LC, protože je to teď tak o polovinu čistší

Yura: třebas takový běžný jídelák

5 velkých vajec, 100g slaniny, 30g sádla

protein

200g vepřový stejk, 300g zeleniny, 50ml oliváče (velký panák a šibnu to do toho salátu)

250g kuřecí čtvrtka, 300g zeleniny, 50ml oliváče (to samé)

Tučný tvaroh, 60ml lněného oleje, 30g lněného semínka

Prostě oleje fůra a problém se zažíváním není. Není to úplně eňo ňuňo kakání co zařídí dobrou náladu na celý den, ale žádný horor. Teď na tom oleji uberu a čekám zažívání o něco lepší, protože ho tam bylo opravdu moc. BTW: přebytek oleje poznáš tak, že máš v záchodě takové ty olejové skvrny na hladině
yura

PříspěvekZaslal: po únor 24, 2014 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po oleju se kadi prave dobře. Ne nadarmo se říká kdo maze ten jede. Jo toho tuku budu muet pridat no a ubrat vlakniny. Btw ten olivac davas jakej? Pri takove spotrebe se to docela prodrazi co. Premyslim, jestli ma cenu utrácet za minervu třeba a nebo brat toho France Josefa. Jak se ma v tom clovek vyznat. V jednom testu dopadly ty drahy nejhur a nejlepe dopadl ten nejlevnejsi od Alberta a prave ten Franc.. Jinak kolik to ma teda kalorii ten panak toho oleje? Pocitas si to nebo to neresis?
Moocha

PříspěvekZaslal: po únor 24, 2014 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U oliváče se dívám na pár věcí. Sklenice - musí být tmavá. Nápis - extra virgin. Výroba - lisování za studena. Víc nic. No ono celkově to jídlo není při LC zrovna levné. Oliváče vyhmátnu v akci tak za 70kč/500ml a nakoupím na měsíc dopředu.

No panák oleje má 50ml. To je 450kcal. To je bigmac

Kalorie spočítám jednou a pak se držím schématu, takže vím kolik čeho je aniž bych to musel denně hrotit.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: po únor 24, 2014 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yura napsal:
Jak davkujes ten olivac? U sachru to je jednoduchy, pocitat kolik kcal do sebe clovek cpe, ale u tech tuku je to horsi. Jinak je to tyden co se preziram stylem jim do sytosti od rana do vecera obed třeba 4 kobliky, parek v rohliku, ctvrt pizzy... A pripadam si presne jako ta zenska na te fotce. Nabral jsem 10kg. oteklej jak prase, jebaky na xichte, afty v drzce. Neskutecny co dokaze "jen jidlo" za tak kratkou dobu. Silene se me rozjela zravka po tom low carbu, hlavne na sladke a nemuzu to utnout. Puvodne to mělo byt jen na 3 dny, ale čtvrtej den sjem se drzel pul dne, pak tam padk omylem banan a uz to bylo v hajzlu.

Jsi jak kultík po dietě - ovládanej hormony, který tě nutí sežrat co nejvíce sachrů po tom, co jsi mu je tak dlouho nedával. Normálka... akorát jsi to teda neudržel vůbec pod kontrolou a teď vidíš následky. Učebnicový příklad, jak si vytvořit nové tukové buňky. Layne Norton by měl z tebe radost. :)
yura

PříspěvekZaslal: po únor 24, 2014 10:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
U oliváče se dívám na pár věcí. Sklenice - musí být tmavá. Nápis - extra virgin. Výroba - lisování za studena. Víc nic. No ono celkově to jídlo není při LC zrovna levné. Oliváče vyhmátnu v akci tak za 70kč/500ml a nakoupím na měsíc dopředu.

No panák oleje má 50ml. To je 450kcal. To je bigmac

Kalorie spočítám jednou a pak se držím schématu, takže vím kolik čeho je aniž bych to musel denně hrotit.

Tak lisovanej za studena to je jasny, jinej nebrat. Taky teda budu davat aspon 50ml, ale jen jednou denne vecer do salatu. Rano k vajickum na spenat kokosovej a odpoledne nejaky orechy/lneny seminka..
Esko - tak za tyden to bude snad jen vetsina vahy voda, ale je fakt strasny, jak lehce se to zvrtne. Clovek jak to vcas neutne, tak ma za 2 mesic uz fakt na pupku vanu a pak se odhodlat neco s tim delat musi byt uz fakt tezky.. Zitra dalsi pokus par dni vydrzet na zelenine aby se procistilo traveni od tech silenosti a pak uz i maso a tuky,
Moocha

PříspěvekZaslal: po únor 24, 2014 10:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyžtak ty chutě spláchni colou zero, ono to půjde :) držim palce
yura

PříspěvekZaslal: po únor 24, 2014 11:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Kdyžtak ty chutě spláchni colou zero, ono to půjde :) držim palce
Jo driv jsem tyhle koly bez cukru chlastal fakt hodne, ale ted si je odpustim. Si zacpu hubu okurkou nebo ledovej salat neni taky spatnej..
Poman

PříspěvekZaslal: út únor 25, 2014 1:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moocha napsal:
Dneska jsem byl na prohlídce u sportovního lékaře a prý jsem schopen studia fyzioterapie

Je tady čas přihlášek na VŠ a já jen zjišťuji, jak retardované naše školství je. Na sportovní fakultě UK prostě musím mít test od sportovního lékaře za 500, i když nejdu na sportovní obor. Na 1. lékařské si zase nemůžu dát přihlášku na dva obory najednou - nutriční terapeut a fyzioterapeut (wtf?) a na masaryčce mám na obor regenerace a výživa ve sportu přijímací zkoušky z odborných věcí týden před maturitou a na jacikuv test mam přijet den před maturitou. Nechápu, proč bych nemohl odskákat toho zajebanýho jacika v den odborných zkoušek na tohle už fakt nemam nervy.. Takže mám dvě přihlášky na fyzioterapii, na regeneraci a výživu ve sportu házim kakáč a když nic nevyjde, tak si dodělám trenérskou jedničku.

Jinak jsem u doktora na inbody aspoň zjistil, jaký jsem tlustý prase a že mam 14,6% tuku. Takže uberu 50ml oliváče a 15ml lněnýho denně, ať si tělíčko sáhne do zásob.

FTVS a LF?? Proč sis proboha vybral takový školy?
V Praze buď 2LF, v Brně MU na LF (tam hlavně ne sportovka:) a nejlépe ze všeho Olomouc...
Moocha

PříspěvekZaslal: út únor 25, 2014 9:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jednak jsem si je vybral proto, že se ke mě žádné takové rady nedostaly dříve a ftvs kvůli přijímačkám. Je veliký rozdíl mezi první a druhou lékařskou?
Oddo

PříspěvekZaslal: út únor 25, 2014 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jojo Olomouc
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Moocha

PříspěvekZaslal: st únor 26, 2014 7:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lehký update, přihodil jsem do přihlášek 2. lf :)
Moocha

PříspěvekZaslal: st únor 26, 2014 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Otevření kyčlí

OHS (stopky)
5/ 40kg, 50kg, 60kg, 70kgPR!

Čelní dřep
2/ 70kg, 80kg, 90kg, 100kg, 110kgPR!

Mrtvý tah (nadhmat)
2/ 50kg, 90kg, 110kg, 130kg, 140kg

Doplňky
Ramena 4s
Biceps 4s
Triceps 4s
Břicho 4s

----

Dneska boží trénink.
Srovnal jsem techniku u mrtvoly a tahalo se mi o 100% líp.
Čelňáky tu na videu:

Technika už nebyla dokonalá, ale šlo to poměrně lehce.
Moocha

PříspěvekZaslal: čt únor 27, 2014 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Novinky ze života:

vyhodil jsem z jídeláku asi 65ml olejů, (cca 1/3 celku ), stolice se o dost zlepšila, snad to tak i zůstane. A zároveň šla váha dolů, mám lehce pod 78kg. Ale asi to bude i vodou, nějak teď přes prázdniny zapomínám pít.

Přehodnocuji i taktiku ve fitku. Už mi pomalu dochází, že jet každý trénink na doraz se nevyplácí, alespoň ne dlouhodobě. Takže budu trénovat chytřeji a pokusím se z posilovny odcházet s nějakým zbytkem energie. Raději bych to pořád drtil, ale moje regenerační schopnosti tomu prostě neodpovídají a pak se to i negativně projevuje na výkonech.

Další věc - technika. Pomalu taky zjišťuji, že mi ani tak neimponují lidé, co zvládají extrémní váhy, jako spíš ti, kteří je zvládají s výbornou technikou. Tímhle směrem bych se chtěl ubírat a pokusím se hranici techniky nepřekračovat. Snad jen u osobáků.

Dřepy - po natočení svých stopkovaných zadních dřepů jsem zjistil, že spodní záda zatím prostě neudržím a tak se spokojím s hlubokými, poctivými opáčky. Čelní dřepy a dřepy ve vzpažení pojedu až kam mě to pustí, tam záda drží dobře.

No a nakonec je na cestě 2x flexit drink (díky ronniemu za super slevu) a nový CFM 80 od extrifitu, příchuť cookies sice to moc nezapadá do LC, ale co už

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Budu! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 42, 43, 44 ... 127, 128, 129  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: