Jak davkujes ten olivac? U sachru to je jednoduchy, pocitat kolik kcal do sebe clovek cpe, ale u tech tuku je to horsi. Jinak je to tyden co se preziram stylem jim do sytosti od rana do vecera obed třeba 4 kobliky, parek v rohliku, ctvrt pizzy... A pripadam si presne jako ta zenska na te fotce. Nabral jsem 10kg. oteklej jak prase, jebaky na xichte, afty v drzce. Neskutecny co dokaze "jen jidlo" za tak kratkou dobu. Silene se me rozjela zravka po tom low carbu, hlavne na sladke a nemuzu to utnout. Puvodne to mělo byt jen na 3 dny, ale čtvrtej den sjem se drzel pul dne, pak tam padk omylem banan a uz to bylo v hajzlu.
Prostě oleje fůra a problém se zažíváním není. Není to úplně eňo ňuňo kakání co zařídí dobrou náladu na celý den, ale žádný horor. Teď na tom oleji uberu a čekám zažívání o něco lepší, protože ho tam bylo opravdu moc. BTW: přebytek oleje poznáš tak, že máš v záchodě takové ty olejové skvrny na hladině
Po oleju se kadi prave dobře. Ne nadarmo se říká kdo maze ten jede. Jo toho tuku budu muet pridat no a ubrat vlakniny. Btw ten olivac davas jakej? Pri takove spotrebe se to docela prodrazi co. Premyslim, jestli ma cenu utrácet za minervu třeba a nebo brat toho France Josefa. Jak se ma v tom clovek vyznat. V jednom testu dopadly ty drahy nejhur a nejlepe dopadl ten nejlevnejsi od Alberta a prave ten Franc.. Jinak kolik to ma teda kalorii ten panak toho oleje? Pocitas si to nebo to neresis?
U oliváče se dívám na pár věcí. Sklenice - musí být tmavá. Nápis - extra virgin. Výroba - lisování za studena. Víc nic. No ono celkově to jídlo není při LC zrovna levné. Oliváče vyhmátnu v akci tak za 70kč/500ml a nakoupím na měsíc dopředu.
No panák oleje má 50ml. To je 450kcal. To je bigmac
Kalorie spočítám jednou a pak se držím schématu, takže vím kolik čeho je aniž bych to musel denně hrotit.
Jak davkujes ten olivac? U sachru to je jednoduchy, pocitat kolik kcal do sebe clovek cpe, ale u tech tuku je to horsi. Jinak je to tyden co se preziram stylem jim do sytosti od rana do vecera obed třeba 4 kobliky, parek v rohliku, ctvrt pizzy... A pripadam si presne jako ta zenska na te fotce. Nabral jsem 10kg. oteklej jak prase, jebaky na xichte, afty v drzce. Neskutecny co dokaze "jen jidlo" za tak kratkou dobu. Silene se me rozjela zravka po tom low carbu, hlavne na sladke a nemuzu to utnout. Puvodne to mělo byt jen na 3 dny, ale čtvrtej den sjem se drzel pul dne, pak tam padk omylem banan a uz to bylo v hajzlu.
Jsi jak kultík po dietě - ovládanej hormony, který tě nutí sežrat co nejvíce sachrů po tom, co jsi mu je tak dlouho nedával. Normálka... akorát jsi to teda neudržel vůbec pod kontrolou a teď vidíš následky. Učebnicový příklad, jak si vytvořit nové tukové buňky. Layne Norton by měl z tebe radost. :)
_________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
U oliváče se dívám na pár věcí. Sklenice - musí být tmavá. Nápis - extra virgin. Výroba - lisování za studena. Víc nic. No ono celkově to jídlo není při LC zrovna levné. Oliváče vyhmátnu v akci tak za 70kč/500ml a nakoupím na měsíc dopředu.
No panák oleje má 50ml. To je 450kcal. To je bigmac
Kalorie spočítám jednou a pak se držím schématu, takže vím kolik čeho je aniž bych to musel denně hrotit.
Tak lisovanej za studena to je jasny, jinej nebrat. Taky teda budu davat aspon 50ml, ale jen jednou denne vecer do salatu. Rano k vajickum na spenat kokosovej a odpoledne nejaky orechy/lneny seminka..
Esko - tak za tyden to bude snad jen vetsina vahy voda, ale je fakt strasny, jak lehce se to zvrtne. Clovek jak to vcas neutne, tak ma za 2 mesic uz fakt na pupku vanu a pak se odhodlat neco s tim delat musi byt uz fakt tezky.. Zitra dalsi pokus par dni vydrzet na zelenine aby se procistilo traveni od tech silenosti a pak uz i maso a tuky,
Dneska jsem byl na prohlídce u sportovního lékaře a prý jsem schopen studia fyzioterapie
Je tady čas přihlášek na VŠ a já jen zjišťuji, jak retardované naše školství je. Na sportovní fakultě UK prostě musím mít test od sportovního lékaře za 500, i když nejdu na sportovní obor. Na 1. lékařské si zase nemůžu dát přihlášku na dva obory najednou - nutriční terapeut a fyzioterapeut (wtf?) a na masaryčce mám na obor regenerace a výživa ve sportu přijímací zkoušky z odborných věcí týden před maturitou a na jacikuv test mam přijet den před maturitou. Nechápu, proč bych nemohl odskákat toho zajebanýho jacika v den odborných zkoušek na tohle už fakt nemam nervy.. Takže mám dvě přihlášky na fyzioterapii, na regeneraci a výživu ve sportu házim kakáč a když nic nevyjde, tak si dodělám trenérskou jedničku.
Jinak jsem u doktora na inbody aspoň zjistil, jaký jsem tlustý prase a že mam 14,6% tuku. Takže uberu 50ml oliváče a 15ml lněnýho denně, ať si tělíčko sáhne do zásob.
FTVS a LF?? Proč sis proboha vybral takový školy?
V Praze buď 2LF, v Brně MU na LF (tam hlavně ne sportovka:) a nejlépe ze všeho Olomouc...
Tak jednak jsem si je vybral proto, že se ke mě žádné takové rady nedostaly dříve a ftvs kvůli přijímačkám. Je veliký rozdíl mezi první a druhou lékařskou?
vyhodil jsem z jídeláku asi 65ml olejů, (cca 1/3 celku ), stolice se o dost zlepšila, snad to tak i zůstane. A zároveň šla váha dolů, mám lehce pod 78kg. Ale asi to bude i vodou, nějak teď přes prázdniny zapomínám pít.
Přehodnocuji i taktiku ve fitku. Už mi pomalu dochází, že jet každý trénink na doraz se nevyplácí, alespoň ne dlouhodobě. Takže budu trénovat chytřeji a pokusím se z posilovny odcházet s nějakým zbytkem energie. Raději bych to pořád drtil, ale moje regenerační schopnosti tomu prostě neodpovídají a pak se to i negativně projevuje na výkonech.
Další věc - technika. Pomalu taky zjišťuji, že mi ani tak neimponují lidé, co zvládají extrémní váhy, jako spíš ti, kteří je zvládají s výbornou technikou. Tímhle směrem bych se chtěl ubírat a pokusím se hranici techniky nepřekračovat. Snad jen u osobáků.
Dřepy - po natočení svých stopkovaných zadních dřepů jsem zjistil, že spodní záda zatím prostě neudržím a tak se spokojím s hlubokými, poctivými opáčky. Čelní dřepy a dřepy ve vzpažení pojedu až kam mě to pustí, tam záda drží dobře.
No a nakonec je na cestě 2x flexit drink (díky ronniemu za super slevu) a nový CFM 80 od extrifitu, příchuť cookies sice to moc nezapadá do LC, ale co už
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru