|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
H-nja
|
Zaslal: po březen 03, 2014 10:36 am Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | mistrovství Moravy za mnou
… po celý závod mi chyběla energie, vše opatrně zvolené, těžké, vydřené, benč podělanýý
já dodělaná
drlift bude beztak trochu přepisovat - trojboj, mrtvolu a podle mě i dřep - toť z mé strany vše, ale aby se procvičil, zbytek si přepíše taky, bo většina mých „nemaster“ rekordků byla bez milosti zprzněna a do země zadupána na mistrovství Čech
… a tak mládí vpřed, vůbec mě to neserééé :D
|
gratuluju k mrtvole !
jsi žena neomezených možností a soupeřů se nebojíš,tak se poperete ve Frýdlantu,no
ale na druhou stranu,když je teď ta padesátsedmička předimenzovaná,co obsadit šedesáttrojku ?
Kilčo a půl přiber a zbytek "dolej" ,budeš mít víc energie a i nějaký ten nový rekord by se ti třeba v M1 zapsal...
s počtem závodnic bych vám pomohla............................................................... ne neber mě vážně
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
e-witch

|
Zaslal: po březen 03, 2014 6:31 pm Předmět: |
|
|
... dík hani, též tě chlapsky plácám po rameni 8)
mám radost hlavně z dřepu, i když s ním dost zápasím, byly 3 platné ... mrtvolu tam prostě vždycky nějak narvu, i když po tom nešťastném benči mi na ni nezbylo příliš sil ani sebevědomí
... co se týče závodů, do Frýdlantu se nechystám, to je na mě moc hrrr
povalím až na geronty ... doufám … chtěla bych to ve zdraví dotáhnout na Evropu do Plzně
teď dám trochu pauzu, tělo to potřebuje a hlava se musí věnovat práci, tlačí mě termíny … už přímo terminátory :D
zraju pro chocholouška
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po březen 03, 2014 8:56 pm Předmět: |
|
|
… mně by vyhovovaly klidně jen tak 2-3 závody ročně, což zaberou ty dresové ...
MM 2014 v obrazech :)
... zavaž mi střevíc !:
dematerializace činky:
dematerializace nevyšla
... a opět nevyšla
nová dematerializace:
... prdele, zas kláda jak prase !
dřina, no :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
tvrdokozus
|
Zaslal: út březen 04, 2014 10:07 am Předmět: |
|
|
Však to je na protažení  schválně si zkus spočítat, kolik udělala opakování...
|
|
| nahoru |
|
 |
MSG

|
Zaslal: út březen 04, 2014 10:34 am Předmět: |
|
|
Musím uzant, že ty dnešní lifterský dresy už vypadají k světu :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: út březen 04, 2014 11:07 am Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: |
povalím až na geronty ... doufám … chtěla bych to ve zdraví dotáhnout na Evropu do Plzně
|
Kdyz uz se chces trochu posetrit, coz naprosto chapu, vypustil bych republiku masters a sel bych radeji MCR ve Frydlandu. MCR open je mnohem prestiznejsi zavod, vyhrat MCR masters je o hoooodne snazsi. Do tydne se z te Moravy srovnas, pak uz jen preklepas par treninku a budes mit klid si trochu vydechnout a poradne se pripravit na Plzen (budes mit na pripravu 3 mesice, coz je idealni doba).
Jinak samozrejme gratulace k novym rekordum!
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
|
| nahoru |
|
 |
H-nja
|
Zaslal: út březen 04, 2014 5:55 pm Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | e-witch napsal: |
|
Kdyz uz se chces trochu posetrit, coz naprosto chapu, vypustil bych republiku masters a sel bych radeji MCR ve Frydlandu. MCR open je mnohem prestiznejsi zavod, vyhrat MCR masters je o hoooodne snazsi. Do tydne se z te Moravy srovnas, pak uz jen preklepas par treninku a budes mit klid si trochu vydechnout a poradne se pripravit na Plzen (budes mit na pripravu 3 mesice, coz je idealni doba).
Jinak samozrejme gratulace k novym rekordum! |
má pravdu,doktor lift ,Evi _________________ jak to začalo,to vím,ale netuším,jak to skončí...
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út březen 04, 2014 8:21 pm Předmět: |
|
|
… jj, v podstatě mi to tak říká každý ...
jde mi hlavně o vlastní zlepšení - dobrý výsledek, nehledě na to, na jak moc prestižním či obsazeném závodě padl a nechci se za ničím hnát … nejsem moc soutěživý typ, furt bojuju hlavně sama se sebou … kratší čas před ME se mi taky nelíbí, ale kdoví, jak to nakonec všechno bude …
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: st březen 05, 2014 8:46 am Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | … jj, v podstatě mi to tak říká každý ...
jde mi hlavně o vlastní zlepšení - dobrý výsledek, nehledě na to, na jak moc prestižním či obsazeném závodě padl a nechci se za ničím hnát … nejsem moc soutěživý typ, furt bojuju hlavně sama se sebou … kratší čas před ME se mi taky nelíbí, ale kdoví, jak to nakonec všechno bude … |
Myslim, ze i pro Standu bude lepsi, kdyz vyhrajes MCR open :)
Dej si pred tou Plzni radsi delsi cas. Nevim, jak jsi na tom na zavodech s nervozitou, ale je uplne normalni, ze na prvnich takhle velkych zavodech je clovek podstatne vic rozklepanej nez treba na mistrovstvi Moravy. Je proto dobry mit precizne zmaknuty dresy a vyvarovat se tak moznymu zklamani ...
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
Hansen

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|