SACHARIDY (gainery)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 122, 123, 124 ... 136, 137, 138  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SACHARIDY (gainery)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
CharlesWood

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 7:57 am    Předmět: vxbfd Odpovědět s citátem

jachym napsal:
S FA mam moc dobrý zkušenosti

To myslíš ironicky nebo opravdu byla spokojenost? měl si od nich tento gainer?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Air_force_one

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 9:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtěl bych se zeptat co je výhodnější užívat ihned po tréninku pro doplnění živin. Dělám MMA a thajský box a než dojedu domů tak mám hlad, přemýšlel jsem jestli zvolit gainer go pro 30 nebo nějaký protein (beztak přes den přijmu cca 180g bílkovin, což je dost). Váhu bych si chtěl držet.
vlkisekk

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 10:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Air_force_one napsal:
Chtěl bych se zeptat co je výhodnější užívat ihned po tréninku pro doplnění živin. Dělám MMA a thajský box a než dojedu domů tak mám hlad, přemýšlel jsem jestli zvolit gainer go pro 30 nebo nějaký protein (beztak přes den přijmu cca 180g bílkovin, což je dost). Váhu bych si chtěl držet.

urcite gainer
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 10:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlkisekk napsal:
Air_force_one napsal:

urcite gainer

no, tady kazdy bude tvrdit svoje. Nekdo je pro hydro, jiny pro gainer... sam ale nevim, tak budu mlcet :-)
Kadd

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 10:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

30-45g hydra s 50-80g malty

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
Riku

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 10:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak dlouho trvá než dojedeš domů a najíš se?
Air_force_one

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 11:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:

60 minut, jde o to, že poslední jídlo mám v 16:00 a pak mám tréninky MMA + thai box do 19:30 a cca v 20:30 si dávám už kuře s rýží, ale mám vždy ke konci tréninku hlad už, tak přemýšlím jestli zvolit Go Pro, který mi dá dostatek sachrů a i vlastně bílkovin a pak se normálně najím. Jde mi opravu o PTN přes den mám zajištěnou kvalitní stravu.
Kadd

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 11:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Air_force_one napsal:

Air_force_one napsal:
Jestli nepříbíráš, tak to znamená, že málo jíš. Navyš celkový denní příjem. Jez hodně a kvalitně. Nemám zkušenosti s nabíráním, ale jako vhodný PTN je 30-50g hydra + 50-70g malty. Ale nestva jídelníček na suplementech, nejdřív si pořeš kvalitní stravu.

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
Air_force_one

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kadd napsal:
Air_force_one napsal:

Air_force_one napsal:
Jestli nepříbíráš, tak to znamená, že málo jíš. Navyš celkový denní příjem. Jez hodně a kvalitně. Nemám zkušenosti s nabíráním, ale jako vhodný PTN je 30-50g hydra + 50-70g malty. Ale nestva jídelníček na suplementech, nejdřív si pořeš kvalitní stravu.

Ano psal jsem mu co má zařadit když chce nabírat, tzn je asi v objemovce, ale já v žádný objemovce nejsem.
Kadd

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 11:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nejhorší je když si navzájem začnou radit lidé co tomu absolutně nerozumí bez urážky .

Jinak chceš říct že gainer s obsahem 80g sachru a 15g bílkovin se do objemu nehodí ale pro tebe po tréninku by to bylo lepší jak 70g malty s 20g bílkovin? Vůbec ti to nezní blbě?

Air_force_one

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 11:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak asi cenově by mě vyšla lépe ta první varianta
Kadd

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pořád dokola budeš psát nějaký s..čky. Tys nechtěl poradit ale jen utvrdit, že tvé rozhodnutí bylo správné. Tak to sorry potom teda.

Air_force_one

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 11:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kadd napsal:
pořád dokola budeš psát nějaký s..čky. Tys nechtěl poradit ale jen utvrdit, že tvé rozhodnutí bylo správné. Tak to sorry potom teda.

Jaké správné? Já se ještě nerozhodl, ptal jsem se na PTN pro doplnění živin po tréninku + co je pro mě lepší...
Douglas

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 11:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Air_force_one napsal:
Riku napsal:

60 minut, jde o to, že poslední jídlo mám v 16:00 a pak mám tréninky MMA + thai box do 19:30 a cca v 20:30 si dávám už kuře s rýží, ale mám vždy ke konci tréninku hlad už, tak přemýšlím jestli zvolit Go Pro, který mi dá dostatek sachrů a i vlastně bílkovin a pak se normálně najím. Jde mi opravu o PTN přes den mám zajištěnou kvalitní stravu.

Moc to resis, proste dej po treninku nejake rychle proteiny
se sachrama, muzes popijt nejaky iontak i behem treninku a o to potom snizit ziviny po treninku. Mozna nebudes mit takovy hlad. Co ti bude vyhovovat nejvic, na to si budes muset prijit sam, kazdopadne pokud nechces hubnout, tak se po treninku urcite najez/vypij PTN.
Ja nikdy tak dlouho netrenoval, ale po fight trenincich me vzdycky vyhovovaly spis napoje "limonadoveho typu", nez mlecneho typu, jinymi slovy spis nejake lehci sacharidovo-aminokyselinove koktejly typu Re-con, nez treba hydro s maltou. Ale to je individualni, ja po treninku hlad nemam a pil jsem to "jen" na to lepsi rege.
lucieglam

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2014 11:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poradíte mi někdo nějaký dobrý ganier do začátků ? ... potřebuju rychle nabrat:)
Mass Gain | Nutrend
Oblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů.
440 Kč
Go Pro 30 | Extrifit
Top sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů.
1299 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 122, 123, 124 ... 136, 137, 138  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: