ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 63, 64, 65  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ttby

PříspěvekZaslal: so březen 01, 2014 2:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes první část:

3 přítahy každých 55 sekund
30 minut

DONE
Strategie: Příště to sundat na 53 sekund a honit to na rate.

5 kol, každých 55 sekund
10 kliků
15 dřepů

Strategie: navyšovat kola, dneska to byl něco jako test.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so březen 01, 2014 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ttby napsal:
Peter Ustinov napsal:
tohle nic neni
a osobne si te "rezervuju" na Chelsii:
5shybu
10kliku
15 drepu
30min=30kol
takze ne ze mi nekdo vyzere kredit!!!

Tohle je bez kreditu ;) Vsadili jsme se o Monstra už někdy na začátku a má sázka platí. A aktuální WOD je omezená verze Chelssi. Řekl jsi, že ji nedám do konce roku a já jsem opačného názoru. Podobně jako mé cíle, které jsem zde uvedl do konce roku a kde m někdo řekl, že je to nedrálný cíl. Oboje neberu jako narčení, že kecám ale jako odhad do budoućna/sázku. Takže neni důvod to počítat do kreditového systému, že vyhraju monstra jsme si už oba commitnuli.

jenom pro upresneni: shyb je uchop nadhmatem a minimalne na sirku ramen
(tim jsme chtel rict, at trenujes nadhmat a ne podmat)
a co se tyce monstra, tak ti fandim, nedej se
ja si teda kupuju ty levny z lidlu jednou za mesic, a dam si to po sluzbe, ale radsi mam kofejnove tablety
ale za svym si stuj
Kolegu husa upalili, Galilelo se taky smazil!
ttby

PříspěvekZaslal: so březen 01, 2014 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:

jenom pro upresneni: shyb je uchop nadhmatem a minimalne na sirku ramen
a co se tyce monstra, tak ti fandim, nedej se
ja si teda kupuju ty levny z lidlu jednou za mesic, a dam si to po sluzbe, ale radsi mam kofejnove tablety
ale za svym si stuj
Kolegu husa upalili, Galilelo se taky smazil!

Diky, sice Monster je prasárna, ale co se dá dělat, závislost je závislost - zase jako absinent, nekuřák, nechodící do mcdonalda, nepijící kolu a ten co řeší k konkrétní ovoce/zeleninu. To pořád neni tak zlé. Ostatně občas se ho snažím vypustit, když to jde.

citace:

Ty mi píšeš vždycky tak chvíli do předu abych udělal něco, co mam v plánu, téhle věty se poděsíš, ale nejsme tak jiní. Problém je v tom, že ty bradla nemam tak dlouho a ty přítahy cvičím - tak 3 měsíce A pochopiteně se začíná s tím lehčím - tedy podhmat. A protože mam na podhmatu svůj cíl na rok 2014 (12 přítahů v 92kg) tak trénuju hlavně tohle + ještě takové cvičení dává tělu zabrat, takže pak už toho moc nezbejvá na to zkoušet to s nadhamatem.

Nicméně už jsem s nadhamatam začal, ale zatím to nepíšu a ani nevím jak to počítat - na jednu stranu jsou lidi, kteří by si započítali 4, na stranu druhou jsou neuspokojivě vysoko, abych je počítal :D Podle mě jich potřebuju umět tak 8x aby tam byla dostatečná síla, která to akcelruje do míst, kam to nezvednu pomalu a dalo mi to možnost posilovat svaly, které pracují v té fázi brada/krk a vejš.

Každopádně důvodu proč jet to co jedu je hodně - dle mého odhadu jsou s nadhamtem cca 2x těžší než s podhmatem, ovšem - mají své kouzlo proč je na Čelží dělat s klikama a dřepama: podobný cvik, časově skoro stejné, podobné zapojené svaly, přibližně stejná spotřeba kyslíku.. atd. Takže zatím takhle s tím co umím a závěr: Ano, počitám s tím, že v sázka o Monstra platí s nadhmatem

edit:
Na Monstra jsem si zvyknu a jak tu někdo psal, tak všechny energy drinky jsou podobné, většina drží 32mg kofeinu na 100ml. Což je maximum povolené v EU (nevim, občas vidím víc, jak se to pak řeší) S tím, že se vyhejbám Big Shocku v litru, kterej má třeba méně - 20mg kofeinu a to pak poměr na cukry je docela drastickej. Kofola má mimochodem 16mg na 100ml i ta bez cukru.
ttby

PříspěvekZaslal: so březen 01, 2014 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže od nového roku jsou uplynuly dva měsíce. So, - úprava cílů a především technologíí na příští dva měsíce. Upgrade na 3.0 technologii.
----------------------------------
DROPNUTÉ technologie
+4% růst počtu cviků pro přítahy, dipy, a přednožování splněno a již nepodporuji, pro nové cvíky ano
----------------------------------
IMPLEMENTACE nových technologíích na příští dva měsíce
- začínam to honit na rate
- poslední dvě seriie v intervalovém/kruhovém cvičení jsou bez pauzy
- poslední serie náhodné pořadí a poslední cvík do maxima
- podpora výkyvů - tzn v nějakém kole u jednoho cviku více (200% apod.)
- začátek podpory randomizace (bude na to třebas vyvinout software, ale to je tak na 2MD)
- jednou za 4 cvičení den to budu dělat s vestou
- menší tlak na přítahy s podhamtem, větší na dipy,kliky, angličáky a přítahy s padhamtem
- moře angičáků
- při rate budu taktování mít i na desetiny sekund
- jednou za 8 cvičení challange day
---------------------------------
S tímhle vstupuji do dalších dvou měsíců
Váha : 75,7 kg
Maximum kliků se zátěžovou vestou: 32
Maximum přítahů se zátěžovou vestou: 5
Maxmum přítahů 10
Maximum dipů 13
Maximum dipů v zátěžové vestě 7
Maximum přítahů v TABATA 29
3 angličáci 4 kliky 5 dřep. AMRAP 10min = dal jsem 13 kol

---------------------------------
Změnil jsem cíle v úvodním příspěvku
ttby

PříspěvekZaslal: po březen 03, 2014 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Počet cvičení do challage day: 6
Počet cvičení do cvičení s vestou:2

Fáze I
3 přítahy každých 53 sekund po dobu 30 minut; posledni serii jsem dal 5
STRATEGIE: maximalizace rate, aktuální cca 3,36přítahů/min . Posledni serii jsem dal maximum (5) tzn. neni to uplně vyčerpávající, příště o dvě sekundy dolu. A prvně 100+přítahů/půl hodiny .

okamžitě po
Start každých 53 sekund
10 kliků
15 dřepů
23 kol

Strategie: Navazovat na první, pauza jako v prvním, ne však méně než 45,5sekundy
ttby

PříspěvekZaslal: po březen 03, 2014 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Fáze II.

Polopřítahy s nadhamtem* - 34, 100% přítahy tak 4 (předtím jsem nepočítal, je to tak 4-5 cvičení, předtím tak do 20ti)
Aby si Petr nemyslel, že mi na Čelzí odmítne s tim, že budou budu mít špatnou verzi přítahů
*polopřítah=přítah, který nevím jestli počítat za jedna, neb není dostatečně vysok (? ale zase neni do pulky, nostress klidně budu počítat za nula, soustředme se na progress)
STRATEGIE: prvních pár serii po písničce a po dvou se 100% utilizací na to, aby to bylo vysoko. Pak po písničce a >>+4% počet. Klasika.

Angličáci - 4 každých 30s - dal jsem 10 kol
STRATEGIE: navyšování kol.

Břicho (přednožování, kolena k bradě, lavička) - 2x TABATA
Balista

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 8:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ttby napsal:
100% přítahy tak 4

Jestli zvládneš 4 kvalitní striktní shyby, tak si zkus pročíst Fighter Pullup od Pavla Tsatsoulina. Je tam rozepsaný progres, jak zlepšit shyby, který funguje. Třeba bys pak tu Čelzí natrénoval dřív..
Tom3

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 9:03 am    Předmět: Odpovědět s citátem

na druhou stranu kvalitni siroky shyby, bez kipingu a v plnym rozsahu nejsou vubec lehka zalezitost.. vetsina lidi okolo me ty shyby cheatuje jen aby jich dali vic, ale potom to tak vypada.. jestli das 4 v tvym stavu tak dobry
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ttby

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 9:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Balista napsal:
ttby napsal:
100% přítahy tak 4

Jestli zvládneš 4 kvalitní striktní shyby, tak si zkus pročíst Fighter Pullup od Pavla Tsatsoulina. Je tam rozepsaný progres, jak zlepšit shyby, který funguje. Třeba bys pak tu Čelzí natrénoval dřív..

Jestli je to tohle http://www.kb5.cz/2012/08/fighter-pullup-jak-za-mesic-az-zdvojnasobit-vase-soucasne-maximum-shybu/ tak se to moc neliší od toho co jsem cvičil já na začátku (a ukamanuj mi klidně) - do maxima (článek jsem jentak prolít o puzách tam nic moc neni - já tu měl prvně písničku, co mi tu všichni drbali - ale když se podivám, že týpek co má maximum 5 by měl dát 5 a pak 4. Tak to taky nebude krátká pauza (já teda vynucoval růst počtu opakování a dělal více serii). Děkuji za link (a myslim, že už ho vidím po několikátá a možná i od Tebe), ale dám přednost svým dynamickým algoritmům (tzn. uzpůsobování se dané situaci a změny) .

Mi tu řikaji, že nepřijámám dobré rády, takže proč ne
[] jednak mam zkušenosti s podobným plánem na to jak udělat 100/200 kliků - už jsem to psal o té mobilní aplikaci - ze začátku, člověk jede jako dráha a pak tam bylo kolo, kde bylo třeba udělat 120 kliků místo 100, což je 20% nárůst a tam jsem se prostě zadrhl. Kolo se 100klikama naprosto v pohodě a vždycky i několikrát denně, 120 kliků vůbec. Výsledek: zhnusen systémem, přestalo mi to bavit a především jsem začal pochybovat jestli cvičením se 100kliky jde vytrénovat na to kolo s 120ti kliky -> uprchl jsem. Chci předejít tomu, že budu mít pocit, že nějaké kolo "musím". A pak na něm stát - oni řikají vrátit se o týden zpět. Já bych se zpět nevracel (už jen to "vrátit zpět" zní špatně), jednoznačně změna systému
[] těch systémů existuje hafo, například jestli znáš W7 - W3,W5 apod. A myslim, že jsme jich viděl za svuj život spoustu.
Můj názor je takový, že určit které je lepší než je pod rozlišovací schopnost
[] cvičení je určené a naplánované pro tenhle cvik, ale já potřebuji/chci cvičit s podhamatem také, které zatěžuje podobné svalové partie, což to dost mění
[] nejdu dost vysoko (nebo spíše = citím, že by to mohlo jít vejš) on radí jet první serii na maximum, s podhmatem jsem to tak dělal - ted mam v plánu dát první serie po 1-2 s velkou pauzou (ano zase písničkou) s tím, že cílem bude se "energicky vyhodit" co nejvýše to pujde, abych dal zabrat těm svalům, co zabírají co nejvýše
[] cvičí málo - maximum není všechno, budu se soustředit i na výdrž.
[] a především je to nový cvik a do těch 5ti cviků na Čelzí každou minutu nejspíše nebudu stagnovat. Až se dostanu na nějaké číslo, kde se prostě zadrhnu na xtýdnů/měsíců/let. Pak pochopitelně bez dizkusí zkusím jak W3-W7, tak co doporučuješ, tak ten systém ze kliků a budu doufat, že se něco chytne.

To jsou jedny z hlavních důvodů proč do tohoho nejdu. Kdyby zase někdo narazil na to, že jsem si to zase spočítal

citace:
na druhou stranu kvalitni siroky shyby, bez kipingu a v plnym rozsahu nejsou vubec lehka zalezitost.. vetsina lidi okolo me ty shyby cheatuje jen aby jich dali vic, ale potom to tak vypada.. jestli das 4 v tvym stavu tak dobry

Je to bez kipping, nemůžu (zatim bych to dělal stejně bez, ale do bucoucna to moc příjemné není)=mam tam konstrukci bradel, zatímco ostaní si nohama pomáhají, já se snažím se s nima nepraštit do kolena o konstrukci . Lehce více než na šířku ramen (zase tam mam tu konstrukci :/). Zatim s tim nejsem spokojen, ale viděl jsem video týpka, kterej doporučoval s podhamtem dát 4x8 s pauzou minuty a pak teprve začínat s nadhamatem, řekl jsem si že začnu dříve. Každopádně prvně když jsem to zkoušel tak to moc nešlo (0/1) ted je to podstatne lepší - tréningů pár, ale zase jsem dal dost s tím podhamatem.
ttby

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Počet cvičení do challage day: 5
Počet cvičení do cvičení s vestou:1

Fáze I.

TABATA přítahy - 27 (pod rekordem..)
TABATA kb kolem těla
TABATA air squat

Prvně otestován přítah v 93kg - a dal jsem ho (16kg zátěž)

Kliky v 93kg (tzn 16kg zátěž)
25-7-7-7-6

Pauza: netuším, vešel jsem se se všema seriema do tzn pod minutu, tak nějak pocitově
Nádherný rekord (předtím asi 20)
ttby

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 10:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Faze II.

kašlu na to tělo toho má dost.

Ale prubnul jsem maximálku : 15x kliky na bradlech (předtím 13)
Turakam

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 10:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak na to aké maratóny valíš, tak to je dobrá bieda
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 10:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
tak na to aké maratóny valíš, tak to je dobrá bieda

protoze si neda poradit
tohle mi kdysi vysvetloval myslim cizo
na vytrvalost neni nutne jet moc serii, ale prave v nekolika seriich pridavat opakovani
on jede presne naopak, jakmile splni dany pocet opakovani v serii, prida dalsi serii
ttby

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 10:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jede dle svých technologíí, které zaručují, že se nebude stresovat, ale že ho to bude bavit. TTBY totiž hraje na tuto rovnici výkonu:

X = optimální cvičení, které nebaví (vysoce efektivní) * doba co jsem ochoten cvičit co mi nebaví (méně)
Y = neoptimání cvičení, které baví (středně efektivní)* doba co jsem ochoten to cvičt co mi baví (hodně)

Y>>Y
Balista

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2014 6:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ttby napsal:
jede dle svých technologíí, které zaručují, že se nebude stresovat, ale že ho to bude bavit. TTBY totiž hraje na tuto rovnici výkonu:

X = optimální cvičení, které nebaví (vysoce efektivní) * doba co jsem ochoten cvičit co mi nebaví (méně)
Y = neoptimání cvičení, které baví ( středně efektivní )* doba co jsem ochoten to cvičt co mi baví (hodně)

Y>>Y

Rovnice asi nebude ta, kterou jsi chtěl napsat..
A zda je tvé cvičení středně efektivní, je otázka. Ale na odpověď si počkám třeba půl roku, aby bylo vidět, co jsi absolvoval, aby ses dostal z bodu A do bodu B. Takže zatím nehodnotím, tak to zas neber, jako osobní útok
Škoda, že tady není ještě ttby II., který by si radit nechal a šel by taky z A do B pro srovnání

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - ttby - krev a cvičení hébiček (Operace:Till Death United Us) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 63, 64, 65  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: