|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dm683

|
Zaslal: st březen 05, 2014 10:19 pm Předmět: |
|
|
Já se třeba podle ohlasů sám naučil vzpírat celkem obstojně, ale viděl jsem tak 1000x 1001 videí o tom, trénoval to obden s "tyčkou" pak s lehkýma váhama atd atd. Je to na dlouho, než to člověk pochopí, navíc nejde vzít si prostě osu a začít tam házet snatche. Chce to trénovat úchopy, jednotlivý fáze pohybů, dynamiku... Ale jestli na to máš trpělivost a odhodlání, tak to jde. _________________ Co nejde silou, půjde ještě větší silou. No retreat, no surrender.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kulíšek

|
Zaslal: st březen 05, 2014 10:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st březen 05, 2014 10:39 pm Předmět: |
|
|
Hele, na vzpírání ale nic není... Stejně jednoduchý, jako naučit se správně swing s kettlebellem nebo takovou tu akrobacii k ničemu (TGU nebo co). Prostě koukneš na youtube a pohoda. _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: st březen 05, 2014 10:44 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | | Dm683 napsal: | | Já se třeba podle ohlasů sám naučil vzpírat celkem obstojně , ale viděl jsem tak 1000x 1001 videí o tom, trénoval to obden s "tyčkou" pak s lehkýma váhama atd atd. Je to na dlouho, než to člověk pochopí, navíc nejde vzít si prostě osu a začít tam házet snatche. Chce to trénovat úchopy, jednotlivý fáze pohybů, dynamiku... Ale jestli na to máš trpělivost a odhodlání, tak to jde. |
Kolikrát jsem tohle už slyšela....
Edit.. už podle profilovky... sorry, ne... |
Důkaz: Moochův první den v aréně
|
|
| nahoru |
|
 |
Dm683

|
Zaslal: st březen 05, 2014 11:25 pm Předmět: |
|
|
Jo to já párkrát taky slyšel...
Tak mně to řikal "kluk", co teď u nás vzpírání učí no...
Ta fotka je vyfocená během pohybu thrusteru (člověk za foťákem nestíhal),ne v horní fázi...takže asi tak. :)
Edit: navíc jsem psal "celkem obstojně", ne bez chyb. Furt se mám dost co učit. _________________ Co nejde silou, půjde ještě větší silou. No retreat, no surrender.
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: st březen 05, 2014 11:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: st březen 05, 2014 11:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt březen 06, 2014 8:30 am Předmět: |
|
|
Ked vidim co s nami robi trener na vzpierani...sorry,sam doma nemas sancu naucit sa spravnu techniku. Kulich ti radi dobre  Pokial nezijes niekde na sibiri 1000km od civilizacie,vzdy je nejaka moznost _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
getripped
|
Zaslal: čt březen 06, 2014 5:18 pm Předmět: |
|
|
Díky všem za odpovědi.
Zkusím se nějak spojit s tím Zlínem. Nejsou úplně internetově aktivní, takže kdyby měl někdo na někoho z nich kontakt, určitě to ocením.
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: čt březen 06, 2014 5:47 pm Předmět: |
|
|
Mohli byste me doporucit nejaky misto/trenera v Brne co by me pomohl doladit snatch? Naucil jsem se to z youtube a myslim ze to mam celkem zvladnuty, ale jak to tady ctu tak asi nic nepokazim kdyz si techniku necham zkontrolovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt březen 06, 2014 6:13 pm Předmět: |
|
|
| getripped napsal: | Díky všem za odpovědi.
Zkusím se nějak spojit s tím Zlínem. Nejsou úplně internetově aktivní, takže kdyby měl někdo na někoho z nich kontakt, určitě to ocením. |
popros Evicku: http://lide.ronnie.cz/e-witch _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: čt březen 06, 2014 6:27 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | riker napsal: | | Mohli byste me doporucit nejaky misto/trenera v Brne co by me pomohl doladit snatch? Naucil jsem se to z youtube a myslim ze to mam celkem zvladnuty , ale jak to tady ctu tak asi nic nepokazim kdyz si techniku necham zkontrolovat. |
nemas |
Tys me videl?
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: čt březen 06, 2014 6:29 pm Předmět: |
|
|
| riker napsal: | | Mohli byste me doporucit nejaky misto/trenera v Brne co by me pomohl doladit snatch? Naucil jsem se to z youtube a myslim ze to mam celkem zvladnuty, ale jak to tady ctu tak asi nic nepokazim kdyz si techniku necham zkontrolovat. |
Vzpirarna je tusim v Sokole v Obranech, jinak by te mohli zkontrolovat nekde v crossfitove telocvicne, ale tam nevim jestli jsou dost fundovani, kazdy nema v potirne Kulicha. BigOne je podle vysledku na CF snad nejlepsi (aniz bych se chtel nekoho dotknout, nesleduju to).
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: út duben 22, 2014 11:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|