|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: so březen 08, 2014 9:08 am Předmět: |
|
|
| eschaia napsal: | | Zkus si nechat změřit tlak krve, jinak účinek kofeinu závisí hodně na tom jak ho užíváš. Postupně ztrácí sílu a musíš zvyšovat dávky. 1g už je fakt hodně, já dál max 600mg a to už jsem nemohl ani trénovat, třes, nervozita, nesoustředěnost... |
Tlak mám lehce zvýšenej, takže nemyslím, že by to bylo tím. 140/80 není ještě tak hrozný
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: so březen 08, 2014 9:23 am Předmět: |
|
|
Gram kofeinu z tehle tabletek je hodne a samozrejme nesmysl tolik prijmat, osobne bych se asi bal, ale neda se to srovnavat s gramem cisteho lekarenskeho kofeinu, to by myslim byla skoro jista smrt _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so březen 08, 2014 9:35 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Gram kofeinu z tehle tabletek je hodne a samozrejme nesmysl tolik prijmat, osobne bych se asi bal, ale neda se to srovnavat s gramem cisteho lekarenskeho kofeinu, to by myslim byla skoro jista smrt |
smrtelna davka je 150mg/kg vahy
pokud mas metrak, mel by jsi 10g rozdychat (smrtelna davka je 15g) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: so březen 08, 2014 9:48 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Draper napsal: | | Gram kofeinu z tehle tabletek je hodne a samozrejme nesmysl tolik prijmat, osobne bych se asi bal, ale neda se to srovnavat s gramem cisteho lekarenskeho kofeinu, to by myslim byla skoro jista smrt |
pokud mas metrak, mel by jsi 10g rozdychat (smrtelna davka je 15g) |
mluví o 1 gramu. Ale lékár. kofeinu (neznam rozdíl
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so březen 08, 2014 11:14 am Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Draper napsal: | | Gram kofeinu z tehle tabletek je hodne a samozrejme nesmysl tolik prijmat, osobne bych se asi bal, ale neda se to srovnavat s gramem cisteho lekarenskeho kofeinu, to by myslim byla skoro jista smrt |
mluví o 1 gramu. Ale lékár. kofeinu (neznam rozdíl |
jj vsiml jsem si, ale pokud jde o kofejn, tak podle me neni rozdil
mozna spise v podani, jestli oralne nebo intravenozne _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Loudy

|
Zaslal: so březen 08, 2014 11:19 am Předmět: |
|
|
Smrtelná dávka alkoholu je X promile a taky někdo vydrží téměř dvojnásobek
V takových záležitostech tabulky a vzorečky nefungují, takže bych se na to nespoléhal
|
|
| nahoru |
|
 |
Candyman
|
Zaslal: so březen 08, 2014 11:20 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | micus6 napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Draper napsal: | | Gram kofeinu z tehle tabletek je hodne a samozrejme nesmysl tolik prijmat, osobne bych se asi bal, ale neda se to srovnavat s gramem cisteho lekarenskeho kofeinu, to by myslim byla skoro jista smrt |
mluví o 1 gramu. Ale lékár. kofeinu (neznam rozdíl |
jj vsiml jsem si, ale pokud jde o kofejn, tak podle me neni rozdil
mozna spise v podani, jestli oralne nebo intravenozne |
Smrtelná dávka kofeinu je při orálním užití 150 mg/kg, to je pro 100 kg těžkou osobu 15 g, přepočítáno na kávu je to 25 litrů. Nejvyšší dávka, kterou člověk přežil, byla 24 g. Nejnižší, kterou nepřežil, byla 3,2 g, ovšem nitrožilně. Za rozumné denní množství se považuje cca 300 mg kofeinu, což jsou asi tři šálky kávy. /wikipedie/
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: ne březen 16, 2014 10:23 pm Předmět: |
|
|
| creapure.com napsal: | Dosage
A daily dosage of 3 g is recommended.
Creatine should always be taken with caffeine-free drinks, such as water, fruit juice, or warm (improves solubility) tea. Make sure that you take sufficient fluid with the creatine (rule of thumb: 1 g creatine/100 ml fluid).
The creatine drink should always be prepared fresh and consumed that same day, as creatine does not remain stable in fluids for long periods.
Creatine and Caffeine
Taking large doses of caffeine (5 mg per kg body weight per day) cancels the ergogenic (performance enhancing) effect of creatine. Smaller amounts of caffeine (for example, 1–2 cups of coffee), on the other hand, do not seem to have an adverse impact on the effects of creatine. |
Řekl bych, že něco málo už jsem o kreatinu přečetl, ale to doporučený ředění vidím poprvé.
A je tu i odpověď na to, jak je to s kreatinem a kofeinem. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
DEXCORE
|
Zaslal: út duben 01, 2014 7:12 am Předmět: |
|
|
Proč se u Creatinu od Musclepharm nemusí jet nasycovací fáze? Vzít ten, nebo třeba od extrifitu?
Taky by mě zajímalo, jak je to s creatinem v assaultu. V odměrce by mělo být 5g. Mám dávat ještě po tréninku kreatin nebo stačí to v assaultu?
A jak čtu to od Madballa tak mě to přivádí na otázku proč je v assaultu creatin i kofein?
|
|
| nahoru |
|
 |
doNny_

|
Zaslal: út duben 01, 2014 8:20 am Předmět: |
|
|
U jakéhokoliv monohydrátu nemusíš jet nasycovací fázi, výsledek bude stejný, jen se ty svaly nasytí o něco později, ale výsledek bude na konci stejný.
A kreatin klidně po tréninku přijde, já jel 10g denně (při 100kg) a ten přebytek si tělo když tak vyloučí
Kofein sice může ovlivnit efekt kreatinu, ale v opravdu velkém množství. Těch 200mg co je běžných kreatin neovlivní (viz. text od madballa)
|
|
| nahoru |
|
 |
TheCory
|
Zaslal: út duben 01, 2014 9:27 am Předmět: |
|
|
| doNny_ napsal: | U jakéhokoliv monohydrátu nemusíš jet nasycovací fázi, výsledek bude stejný, jen se ty svaly nasytí o něco později, ale výsledek bude na konci stejný.
A kreatin klidně po tréninku přijde, já jel 10g denně (při 100kg) a ten přebytek si tělo když tak vyloučí
Kofein sice může ovlivnit efekt kreatinu, ale v opravdu velkém množství. Těch 200mg co je běžných kreatin neovlivní (viz. text od madballa) |
Závidím tvému trávení
Já párkrát zkoušel dát dávku 10g kreatinu do 50g gaineru a vypít, ale to tóčo, co mi to udělalo se zažíváním... Rozdělil jsem to pak na 2-3x denně 5g, ale ani tak žáden zázrak (ale asi je to tím, že už to piju s nechutí)
A je jedno, jestli to byl creapure od Weidera, Reflexu, Extrifitu... _________________ Každý nějak začínal.
|
|
| nahoru |
|
 |
DEXCORE
|
Zaslal: út duben 01, 2014 9:37 am Předmět: |
|
|
Já chci dávat před tréninkem assault 1/2 odměrky což je 2,5g creatinu (ano i půl odměrky na mě super funguje, někdy zkusím celou) a po tréninku 5g creatinu do 50g gaineru. To by mohlo mít nějaký smysle ne? :)
Na kreáč od Musclepharm asi kašlu, to je docela drahota, nejspíš půjdu do reflexu creapure. Nebo klidně vzít extrifit? Všude čtu chválu na reflex ale zas všude taky čtu, že na značce vlastně nezáleží když to je pořád jen creapure :)
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út duben 01, 2014 9:39 am Předmět: |
|
|
uz som to pisal vela krat ale preco si to nezopakovat. Ked mas problemi s kreatinom pri zazivani t.j sracka tak si kreatin rozmiesaj v teplej..skor horucej vode az kym nebudes proti svetlu vidiet ziadne zrnka. Som si isty ze vsetky problemi sa tym vyriesia
|
|
| nahoru |
|
 |
TheCory
|
Zaslal: út duben 01, 2014 9:44 am Předmět: |
|
|
| DEXCORE napsal: | Já chci dávat před tréninkem assault 1/2 odměrky což je 2,5g creatinu (ano i půl odměrky na mě super funguje, někdy zkusím celou) a po tréninku 5g creatinu do 50g gaineru. To by mohlo mít nějaký smysle ne? :)
Na kreáč od Musclepharm asi kašlu, to je docela drahota, nejspíš půjdu do reflexu creapure. Nebo klidně vzít extrifit? Všude čtu chválu na reflex ale zas všude taky čtu, že na značce vlastně nezáleží když to je pořád jen creapure :) |
To vidím poprvé, že člověk volí Reflex jako náhradu k MP
Extrifitu bych se vůbec nebál, ta značka creapure je takový pěkný bonus (sice spíše marketingový).
Tobě zabírá půl odměrky Assaultu? Wow, já musel mít skoro dvě a celkové množství kreatinu závisí i na tvé hmotnosti, ale všeobecně se udává těch 10g (je milion studií, některé píší, že musíš brát alespoň 0,2g/kg tělesné hmotnosti, jinde se píše, že stačí 3g denně...a teď se v tom vyznej) _________________ Každý nějak začínal.
|
|
| nahoru |
|
 |
DEXCORE
|
Zaslal: út duben 01, 2014 9:49 am Předmět: |
|
|
| TheCory napsal: | | DEXCORE napsal: | Já chci dávat před tréninkem assault 1/2 odměrky což je 2,5g creatinu (ano i půl odměrky na mě super funguje, někdy zkusím celou) a po tréninku 5g creatinu do 50g gaineru. To by mohlo mít nějaký smysle ne? :)
Na kreáč od Musclepharm asi kašlu, to je docela drahota, nejspíš půjdu do reflexu creapure. Nebo klidně vzít extrifit? Všude čtu chválu na reflex ale zas všude taky čtu, že na značce vlastně nezáleží když to je pořád jen creapure :) |
To vidím poprvé, že člověk volí Reflex jako náhradu k MP
Extrifitu bych se vůbec nebál, ta značka creapure je takový pěkný bonus (sice spíše marketingový).
Tobě zabírá půl odměrky Assaultu? Wow, já musel mít skoro dvě a celkové množství kreatinu závisí i na tvé hmotnosti, ale všeobecně se udává těch 10g (je milion studií, některé píší, že musíš brát alespoň 0,2g/kg tělesné hmotnosti, jinde se píše, že stačí 3g denně...a teď se v tom vyznej) |
No pořád je reflex levnější než MP :D nebo jak to myslíš? :)
No nevím jestli je to přesně půlka, možná trošinku víc ale ani 3/4 to nejsou. A funguje to na mě opravdu dost, je to teda můj první pre-workout ale jsem po tom strašně nabitej a trhal bych hlavy :D je to ten starší teda, ne ten nejnovější
Mám 80kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|