Video s technikou goodmorningu (50kg) pro Moochu, takhle nějak to jezdím.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
ted je cas pridat na drepu min 10 kilo , spis 15-20 do mcr
tah trosku poladis, tam tolik rezervy nebude,
benc treba par kilecek
jakej tyden fomina jedes ?
nejde to jet cely do nekonecna, porad se s drliftem, zda nehodit na par tydnu neco jiny a pak zase fomin,
otazka, kdy je mcr taky ...
Co kotník?
Na dřep je můj cíl 200kg, jen nevím, zda to stihnu do MČR, 10kg je velký skok...
Bench 130kg chci.
Teď 4. týden. Já to nechci donekonečna, fomina jedu čistě kvůli MČR. Jako další program bych chtěl asi Smolova a jeho dřepy, je to prý brutální, co jsem tak četl a slyšel od lidí.
MČR je asi 26.4.
Kotník je pořád nateklý a bolí, nic se nezměnilo. Za 6 dní budu vědět, co s tím mám.
Jako další program bych chtěl asi Smolova a jeho dřepy, je to prý brutální, co jsem tak četl a slyšel od lidí.
LOL, LOL a ještě dvakrát LOL!!!
Dojet Fomina a pak se pustit do Smolova - Ty se fakt nemáš rád :)
Ale ať jen netrolluju - na origo Smolova se vykašli a zkus spíš Russian Squat Assault. Modifikovaná verze Smolova pro lidi, co nefetujou. A doporučuju po MČR a ukončení Fomina dát třeba 6 týdnů nějakýho pohodovějšího bloku.
Převzato z Beyond Bodybuilding.
_________________ My girlfriend is stronger than you!
Nemyslel jsem samoz. hned, ale tohle vypadá dobře. Díky za radu, takže po Fominovi 6 týdnů trochu lehčí a pak Squat assault?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru