|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
cohy
|
Zaslal: st březen 26, 2014 9:02 am Předmět: |
|
|
Včera mi přišel GO PRO 30 koupil jsem JAHODU , která je v akci. Dnes jsem ochutnal a musím říct, že to je ta nejlahodnější jahoda kterou jsem kdy měl ze suplementů.
Chuť naprosto vynikající, rozpustnost i pěnivost bez problému. Akorát jsem objednal 2 balení, tak mám strach, aby se mi nepřepila. Mohla by za tu cenu být i vanilka a cookies, které jsem ještě neměl třeba příště
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
karlwanhov

|
|
| nahoru |
|
 |
Torry
|
Zaslal: st březen 26, 2014 8:52 pm Předmět: Re: FAMassCore |
|
|
Máte ještě někdo zkušenost s tímto gainerem? :)
FA Mass Core 7000g
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st březen 26, 2014 8:53 pm Předmět: Re: FAMassCore |
|
|
| Torry napsal: | Máte ještě někdo zkušenost s tímto gainerem? :)
FA Mass Core 7000g |
To myslíš vážně?
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: st březen 26, 2014 9:37 pm Předmět: Re: FAMassCore |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Torry napsal: | Máte ještě někdo zkušenost s tímto gainerem? :)
FA Mass Core 7000g |
To myslíš vážně? |
Co se ti nelibi? Chce vic nazoru na gainer nez 2 treba.....
|
|
| nahoru |
|
 |
Mmariner

|
Zaslal: st březen 26, 2014 11:48 pm Předmět: Re: FAMassCore |
|
|
| Torry napsal: | Máte ještě někdo zkušenost s tímto gainerem? :)
FA Mass Core 7000g |
Ten jsem mel v loni... chut usla, naky coko nebo kokos nebo mix toho uz si presne nepamatuju... Rozpustnost tak 100g do sejkru sla mozna lechce nad... on snad jen weider umi tech 150g udelat k piti... (do vody to davam)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mmariner

|
Zaslal: st březen 26, 2014 11:50 pm Předmět: Re: FAMassCore |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | Torry napsal: | Máte ještě někdo zkušenost s tímto gainerem? :)
FA Mass Core 7000g |
To myslíš vážně? |
Je spatnej?
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt březen 27, 2014 6:27 am Předmět: Re: FAMassCore |
|
|
| micus6 napsal: | | DiamonD123 napsal: | | Torry napsal: | Máte ještě někdo zkušenost s tímto gainerem? :)
FA Mass Core 7000g |
To myslíš vážně? |
Co se ti nelibi? Chce vic nazoru na gainer nez 2 treba..... |
Třeba to, že se neumí kouknout na předchozí stránku se mi nelíbí?
|
|
| nahoru |
|
 |
DEXCORE
|
Zaslal: čt březen 27, 2014 7:49 am Předmět: Re: FAMassCore |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | micus6 napsal: | | DiamonD123 napsal: | | Torry napsal: | Máte ještě někdo zkušenost s tímto gainerem? :)
FA Mass Core 7000g |
To myslíš vážně? |
Co se ti nelibi? Chce vic nazoru na gainer nez 2 treba..... |
Třeba to, že se neumí kouknout na předchozí stránku se mi nelíbí? |
Mlať palicí po hlavě akorát sebe, chce zkušenost od někoho dalšího jak píše Micus. Co je na tom jako...
|
|
| nahoru |
|
 |
TheCory
|
Zaslal: čt březen 27, 2014 9:19 am Předmět: |
|
|
| cohy napsal: | Včera mi přišel GO PRO 30 koupil jsem JAHODU , která je v akci. Dnes jsem ochutnal a musím říct, že to je ta nejlahodnější jahoda kterou jsem kdy měl ze suplementů.
Chuť naprosto vynikající, rozpustnost i pěnivost bez problému. Akorát jsem objednal 2 balení, tak mám strach, aby se mi nepřepila. Mohla by za tu cenu být i vanilka a cookies, které jsem ještě neměl třeba příště |
GO PRO 30 jsem před rokem koupil dvě jahody a dvě vanilky. Jako první jsem si dal vanilku a chutnala mi, jakmile jsem to dobral, vzal jsem si jahodu a ta mne uchvátila. Teď mám ještě doma neotevřenou vanilku, ale expirace 04/2014, tak ji budu muset rychle spotřebovat.
Ale abych jen nechválil, ta krabice, to je neštěstí _________________ Každý nějak začínal.
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
|
| nahoru |
|
 |
TheCory
|
|
| nahoru |
|
 |
Torry
|
Zaslal: čt březen 27, 2014 5:05 pm Předmět: |
|
|
Odpověď pro DiamonD123 :)
Jasně, že jsem četl tu recenzi o stránku vzadu, proto sem psal, zda nemá " ještě " někdo zkušenosti s tím produktem :)
Lepší se hloupě zeptat, než být blbcem, který koupí blbost :)
A ptám se, protože mi přijde cenově velmi zajímavý na to, že má podle popisu 10g cukru na 100g produktu.
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: čt březen 27, 2014 7:19 pm Předmět: |
|
|
| Torry napsal: | Odpověď pro DiamonD123 :)
Jasně, že jsem četl tu recenzi o stránku vzadu, proto sem psal, zda nemá " ještě " někdo zkušenosti s tím produktem :)
Lepší se hloupě zeptat, než být blbcem, který koupí blbost :)
A ptám se, protože mi přijde cenově velmi zajímavý na to, že má podle popisu 10g cukru na 100g produktu. |
Jak říkám chutná jak banánový pudink, dávám ho v práci na svačinu a vždycky se na něj těšim, mě chutná no.
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: so duben 12, 2014 3:32 pm Předmět: |
|
|
Chtěl bych si koupit gainer a uvažuju nad Beefmase,G15, HC21 nebo Mutantem
Přijde mi, že na mě líp sedí rychlejší cukry než pomalé, do tuku mi to taky moc neleze
a ta palatinoza taky není nějaký zázrak. Upřímě u toho mutantu mě zaujala i ta cena. Je to opravdu taková sračka jak se říká nebo by to mohlo učel po tréningu splnit?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|