|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
lu.kubik2
|
Zaslal: pá duben 18, 2014 6:27 am Předmět: shyby |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá duben 18, 2014 7:42 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: pá duben 18, 2014 1:43 pm Předmět: |
|
|
Stoličku si dáš pred seba a pomáhaš si nohami. Trochu náročnejšie je to, ak si dáš stoličku za seba a pomáhaš si nohami.
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: pá duben 18, 2014 2:09 pm Předmět: |
|
|
kolik das shybu? (technicky dobrych)
pokud napr. 3, tak delej treba utery patek 10serii po 1-2shybech a vzdycky jak zesilis tak pridej opakovani, pujde to rychle, zachvilku das 15shybu a zacnes pridavat kotouce k pasu
|
|
| nahoru |
|
 |
g3rtrud
|
Zaslal: pá duben 18, 2014 2:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DEXCORE
|
Zaslal: pá duben 18, 2014 2:51 pm Předmět: |
|
|
Někde bude chyba. Já když začal shybovat tak jsem těžko udělal 1 kvalitní shyb. Po 6 měsících pravidelnýho tréninku jsem jich dal v pohodě 12 krásnejch poctivejch na sérii a to jsem nejel podle žádných metod, prostě jsem skoro denně shyboval co to šlo.. hledáte složitosti tam kde nejsou :)
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: pá duben 18, 2014 3:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: pá duben 18, 2014 3:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá duben 18, 2014 3:34 pm Předmět: |
|
|
Tys to četl, ohodnoť to ve zkratce prosím :)
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: pá duben 18, 2014 3:34 pm Předmět: |
|
|
P90X bol svojho času prevratný tréningový program, a ja z neho stále čerpám. Je to ale o prioritách, pokiaľ chce byť niekto strong man, tak pre neho vhodný nebude... Všimol som si aj Tvoje pokusy o vytvorenie nejakého programu, a to sa ani zďaleko nepriblužuje svojou prepracovanosťou P90X...
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: pá duben 18, 2014 3:52 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Tys to četl, ohodnoť to ve zkratce prosím :) |
Že zvedání železa na základě nějakého prověřeného tréninkového programu založeného na adaptaci bude vždycky přinášet lepší výsledky než poskakování v obýváku a pokusy o "zmatení svalů".
@Mrkvička: Zajímalo by mě, co myslíš tou propracovaností. A buď konkrétní - v čem jsou moje pokusy o tréninkové programy "nepropracované"?
Mimochodem, P90X není vhodný pro toho, kdo se chce stát strongmanem - v tom se shodneme :) Pro koho je tedy určen? _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: pá duben 18, 2014 4:07 pm Předmět: |
|
|
Tvoj program mi pripadá byť veľmi monotónny. Je tam len goblet, swing a TGU. Pozri P90x, tam sú stovky cvikov, na hrazde, s jednoručkami a iné. Na každý deň niečo iné. Je to pestrejšie, je tam dôraz na viacero aspektov - na strečing, rovnováhu, kondičku. A hlavne sú to videá, kde sa dá jednoducho cvičiť bez čítanie siahodlhých návodov, ako sú u Teba
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: pá duben 18, 2014 4:13 pm Předmět: |
|
|
| jožko.mrkvička napsal: | | Pozri P90x, tam sú stovky cvikov, na hrazde, s jednoručkami a iné. Na každý deň niečo iné. |
Jo, jasně, protože čím víc cviků, tím víc adidas... :) Ale vzpěračovi nebo lifterovi bych tohle do očí nejspíš neřekl ;)
Zajímavý, že pořád lidi hodnotěj propracovanost/rafinovanost tréninkového programu podle toho, kolik cviků obsahuje. Když se budeš chtít zlepšit v angličtině, budeš se taky každej den učit jinej jazyk? ;)
Odcvičil sis komplet můj program, že ho hodnotíš? _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: pá duben 18, 2014 4:22 pm Předmět: |
|
|
No jasný, já cvičil P90X pro změnu, posilovna je úplná nuda. Je to jak s tréninkama podle někoho... někomu to zabere lépe atd. Nevýhoda je nutná znalost těch cviků jako provedení. Jinak si nemyslím, že je to špatný program ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|