shyby

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - shyby  Úvodní stránka -> Trénink -> shyby
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
lu.kubik2

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2014 6:27 am    Předmět: shyby Odpovědět s citátem

Dobrý den, začal jsem cvičit P90X3. Kdo nezná, tak tady http://www.beachbody.com/product/fitness_programs/p90x3-workout.do . Je tam třeba mít hrazdu a tu mám, ael neudělám moc přítahů. Proávají toto, ale to je na mne příliš drahé http://www.amazon.com/P90X-Chin-up-Max-Pull-up-Assist/dp/B005DA64QG .

Říkal jsem si, že bych si to udělal doma z leteck gumy, ale jak nějaké nápady?

Děkuji Lukáš
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Oddo

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2014 6:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud uděláš alespoň 2-3 shyby je to ok a prostě shybuj :) zlepší se to rychle a nebudeš muset ani vyrábět žádné koniny doma
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2014 7:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Židle, pomoc ... nebo expander
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2014 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stoličku si dáš pred seba a pomáhaš si nohami. Trochu náročnejšie je to, ak si dáš stoličku za seba a pomáhaš si nohami.
raw

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2014 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kolik das shybu? (technicky dobrych)

pokud napr. 3, tak delej treba utery patek 10serii po 1-2shybech a vzdycky jak zesilis tak pridej opakovani, pujde to rychle, zachvilku das 15shybu a zacnes pridavat kotouce k pasu
g3rtrud

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2014 2:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja sa už niekoľko rokov snažím spraviť viac ako 10 zhybov. Skúšal som proste zhybovať častejšie tak ako píšete a nepomohlo to. Nefungovala ani tá metóda kde som si stanovil počet opakovaní na tréning. Vždy dokážem spraviť približne 5x5 a to je tak všetko.

Pred pár dňami som objednal podobné bandy ako tu lu.kubik2 dával link, ale našiel som o dosť lacnejšie:
http://www.ebay.com/itm/Crossfit-Resistance-Latex-Bands-Body-Training-Powerlifting-Pull-Up-Band-7-Levels-/121175447407?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item1c369e976f
DEXCORE

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2014 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Někde bude chyba. Já když začal shybovat tak jsem těžko udělal 1 kvalitní shyb. Po 6 měsících pravidelnýho tréninku jsem jich dal v pohodě 12 krásnejch poctivejch na sérii a to jsem nejel podle žádných metod, prostě jsem skoro denně shyboval co to šlo.. hledáte složitosti tam kde nejsou :)
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2014 3:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2014 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jen tak bokem na téma P90X made by Charlie Staley :)

http://www.t-nation.com/training/p90x-and-muscle-confusion-the-truth
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2014 3:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ZeleznaKoule napsal:

Tys to četl, ohodnoť to ve zkratce prosím :)
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2014 3:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ZeleznaKoule napsal:

P90X bol svojho času prevratný tréningový program, a ja z neho stále čerpám. Je to ale o prioritách, pokiaľ chce byť niekto strong man, tak pre neho vhodný nebude... Všimol som si aj Tvoje pokusy o vytvorenie nejakého programu, a to sa ani zďaleko nepriblužuje svojou prepracovanosťou P90X...
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2014 3:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Tys to četl, ohodnoť to ve zkratce prosím :)

Že zvedání železa na základě nějakého prověřeného tréninkového programu založeného na adaptaci bude vždycky přinášet lepší výsledky než poskakování v obýváku a pokusy o "zmatení svalů".

@Mrkvička: Zajímalo by mě, co myslíš tou propracovaností. A buď konkrétní - v čem jsou moje pokusy o tréninkové programy "nepropracované"?

Mimochodem, P90X není vhodný pro toho, kdo se chce stát strongmanem - v tom se shodneme :) Pro koho je tedy určen?
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2014 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tvoj program mi pripadá byť veľmi monotónny. Je tam len goblet, swing a TGU. Pozri P90x, tam sú stovky cvikov, na hrazde, s jednoručkami a iné. Na každý deň niečo iné. Je to pestrejšie, je tam dôraz na viacero aspektov - na strečing, rovnováhu, kondičku. A hlavne sú to videá, kde sa dá jednoducho cvičiť bez čítanie siahodlhých návodov, ako sú u Teba
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2014 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jožko.mrkvička napsal:
Pozri P90x, tam sú stovky cvikov, na hrazde, s jednoručkami a iné. Na každý deň niečo iné.

Jo, jasně, protože čím víc cviků, tím víc adidas... :) Ale vzpěračovi nebo lifterovi bych tohle do očí nejspíš neřekl ;)

Zajímavý, že pořád lidi hodnotěj propracovanost/rafinovanost tréninkového programu podle toho, kolik cviků obsahuje. Když se budeš chtít zlepšit v angličtině, budeš se taky každej den učit jinej jazyk? ;)

Odcvičil sis komplet můj program, že ho hodnotíš?
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2014 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No jasný, já cvičil P90X pro změnu, posilovna je úplná nuda. Je to jak s tréninkama podle někoho... někomu to zabere lépe atd. Nevýhoda je nutná znalost těch cviků jako provedení. Jinak si nemyslím, že je to špatný program ...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - shyby Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: