|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
Zaslal: ne květen 11, 2014 11:26 am Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | Eviku nemas to tady lehky.
|
Fakt si myslíš, že e-witch potřebuje tiskového mluvčího a neumí sama poslat každého kam patří, tak jak ona chce a kdy chce?
Jinak povzdech vskutku tklivý, ale je otázka co s tím tady. e-witch je chytrá ženská, ví co chce, ví co dělá, a ač "nohama pevně na zemi" je v tom zatraceně dobrá. A nemyslím, že by se tu našlo moc lidí, kteří si ji za to neváží a nerespektují.
Současně je to i zatraceně pěkná ženská, a protože není blbá, tak se z toho na jednu stranu nepo...., ale rovněž to o sobě ví. A ráda tím i občas provokuje:-).
Pokud dotyčná (tím myslím e-witch, ne tebe Tome, a neber si to nějak osobně) usoudí, že jsem zcela mimo, tak se rovnou předem omlouvám za svoji blbost, stejně jako se omlouvám, že jí vůbec takhle sviním log.
Kоне́ц фильмa. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jožko.mrkvička
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: ne květen 11, 2014 12:46 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Tom.K. napsal: | Eviku nemas to tady lehky.
|
Fakt si myslíš, že e-witch potřebuje tiskového mluvčího a neumí sama poslat každého kam patří, tak jak ona chce a kdy chce?
Jinak povzdech vskutku tklivý, ale je otázka co s tím tady. e-witch je chytrá ženská, ví co chce, ví co dělá, a ač "nohama pevně na zemi" je v tom zatraceně dobrá. A nemyslím, že by se tu našlo moc lidí, kteří si ji za to neváží a nerespektují.
Současně je to i zatraceně pěkná ženská, a protože není blbá, tak se z toho na jednu stranu nepo...., ale rovněž to o sobě ví. A ráda tím i občas provokuje:-).
Pokud dotyčná (tím myslím e-witch, ne tebe Tome, a neber si to nějak osobně) usoudí, že jsem zcela mimo, tak se rovnou předem omlouvám za svoji blbost, stejně jako se omlouvám, že jí vůbec takhle sviním log.
Kоне́ц фильмa. |
hezky napsáno, líbí se mi obzvláště ta pasáž o mé inteligenci :D …
… seju vítr a osobně mi ten cirkus příliš nevadí - vzhledem k tomu, jak je to tu v podstatě veřejné a anonymní, můžu být ráda, že skóre opravdu urážlivých či zle míněných příspěvků je z mého pohledu téměř nulové
… chápu ale, že to může vadit druhým a je mi jasné, že chuť napsat sem pak nějaký normální věcný komentář v sobě najdou jen ti otrlejší jedinci a věci k tréninku mi pak chodí raději do SZ, což je škoda
náčelníkovi jsem vděčná, že se mě zastal … i princezny co zabíjejí draky potřebují své rytíře
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: ne květen 11, 2014 1:28 pm Předmět: |
|
|
... promiň,
taky to máš pěkně napsáno, jen ta část o inteligencii, má ještě své mouchy :D
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: ne květen 11, 2014 1:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: ne květen 11, 2014 1:41 pm Předmět: |
|
|
... lidi, neblázněte :)
jdu si zaplavat, dost mě z toho včerejšího fofršmrdlání bolí šunky
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: po květen 12, 2014 9:55 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: |
|
Yggu, tys to vubec nepochopil. On jen pouzil jiny zpusob, jak se vloudit do prizne. Politovani, empatie. Tyhle veci na nektery zensky platej. Jde na to chytre ...
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: po květen 12, 2014 11:26 am Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | ... jasně zlato ... přitom vrcholem rafinovanosti zůstává metoda s uhlím |
Aaaale to mi jen blbla klavesnice
Smekam pred tvoji pameti. Ja si tu poznamku uz vubec nepamatoval a musel jsem to dohledat. Blby je, ze ta poznamka asi nebyla moc OK, protoze jinak bys ji nejspis pustila z hlavy. Sypu si tedy preventivne popel na hlavu a slibuju, ze se pokusim neceho podobneho vyvarovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po květen 12, 2014 1:21 pm Předmět: |
|
|
v pohodě, já to z hlavy pustila
... ale začali mě tak oslovovat
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po květen 12, 2014 3:30 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | panove a tyhle vase poznamky vam prijdou vtipny? Asi by jste se nad sebou meli malinko zamyslet... Eviku nemas to tady lehky.
EDIT: Ustinove hlavne zes to ty ,,gentlemane" rychle upravil. |
v poradku, uz jsem se potrestal a omluvny dopis je na ceste _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po květen 12, 2014 4:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: út květen 13, 2014 6:39 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | drlift_ napsal: |
Yggu, tys to vubec nepochopil. On jen pouzil jiny zpusob, jak se vloudit do prizne. Politovani, empatie. Tyhle veci na nektery zensky platej. Jde na to chytre ... |
Právě že pochopil. ....
BTW ... to uhlí jsi myslel černý nebo hnědý |
Psal jsem o hnedym. Nechtel jsem byt moc hrubej
Sakra, ze mne to netrklo, tys ten jeho post pouzil jako zasterku k lichotkam ohledne mimoradnych dusevnich schopnosti e-Witch
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út květen 13, 2014 4:15 pm Předmět: |
|
|
… nerada vám to tady spamuju, jen si sem hodím trénink
13.5.2014
dřep
2x10x30kg
9x40 10s
9x40 10s
10x40 10s
9x40 10s
9x40 10s
9x40 10s
8x40 10s
6x40 ... celk.69
3min
zakopávání
12x20kg 10s
10x20 10s
10x20 10s
10x20 10s
10x20 10s
8x20 10s
8x20 10s
8x20 ... celk.84
předkopávání
3x12x30
10x30
mrtvý rumun
4x15x40
AB kolco
4x20
… jsem se poněkud zadýchala :D
| e-witch napsal: | 21.3.2012
[i] ... váha dnes 55,5kg
prsa 91
pas 66
zadek 91
stehno 51
lýtko 32
pracka 31
e-witch 164
|
aktualizace dat pro mého tělocvikáře:
-3 kg
prsa 90
stehno 52
jinak shoda parametrů
Naposledy upravil e-witch dne pá květen 30, 2014 5:59 am, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|