|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cipinek
|
Zaslal: út květen 20, 2014 2:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Dante Flyshit
|
|
| nahoru |
|
 |
Pozemštajn
|
Zaslal: út květen 20, 2014 3:32 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Rando, ty si pleteš pojmy. To co předvádíš není upřímnost, ale neomalenost a nedostatek vkusu a slušného chování. Tobě by nejvíc prospělo, kdybys nějaký podobný komentář utrousil někde naživo a dostal za to zaslouženou facku, po které bys udělal salto nazad :) Ale to ti bohužel nehrozí, protože mimo bezpečí internetové diskuse asi takový suverén nebudeš. |
CIZOPASNÍK, mýliš sa na základe toho, že ma osobne nepoznáš
Samozrejme je pravda, že naživo by som nebol až taký konkrétny vo svojom pocite, ale to nie na základe strachu z toho čo si o mne kto pomyslí, ale na základe z toho, že by mi bolo trápne to povedať nejakej slečne, ktorá má sexuálne komplexy (tým nemyslím e-witch, ju nepoznám, píšem všeobecne), a tak by ma mohla nazvať úchylom, ALEBO by to bola slečna ktorá má bližšie prírode, nemá sexuálne komplexy, a pre ňu by to bol kompliment
Musím ale povedať, že v takom "živom" povedaní tej vety by tá veta mala len taký polovičný zmysel... Prečo by som totiž slečne ktorú mám pri sebe vravel, že by som chcel cítiť jej vôňu keď je spotená, keby pri mne spotená stála ? Išiel by som okolo nej, usmieval sa na ňu, a v jej blízkosti dal počuteľne najavo svoj nádych (s úsmevom), a keby tá slečna voňala viac za sebou ako za nejakým Adidasom, tak by som jej povedal, že krásne vonia, keď je spotená (to "keď je spotená" by som si neodpustil, o to práve ide - a nech si myslí tá slečna čo chce, to je mi už fuk - viacmenej )
A facku ? ... Facku by za to dostal nejaký otrasný slizoun, a nie ja.
NEPASUJEM SA ZA ALFASAMCA (nie, nemám na to, kto vie, možno raz...keď budem bohatší a ešte odvážnejší, lebo som odvážny na môj vkus málo), ale hovorí sa, že : "Nezáleží ČO muž hovorí, ale KTO to "niečo" hovorí."..... Keď niečo také povie žene očarujúci muž (takí by sme mali byť všetci, a netvrdím, že ja taký som, no nie som ani ten druhý extrém ktorý spomeniem), a keď je ešte kľudne drzejší, a o veľa (ale nenadáva radšej), žena to "zbaští" - je okúzlená. Keď to ale povie nejaký otrasák s postojom "idem na popravu", "uslintaný", slizoun a ja neviem čo ešte, tak si vyslúži odmeraný pohľad, alebo "fakera".
Ja sa už neviem dočkať, kedy nejakej poviem "...pekne voniaš keď si spotená " - myslím nejakej neznámej, prípadne nejakej, ktorú poznám deň (lebo priateľkám aj milenkám - už milenky nechcem a už som ani dlhšie nemal - som to povedal vždy, keď boli spotené - a úprimne, lebo všade sa deodorant nedáva...;-)...)...ale to musím natrafiť na takú, ktorá nebude natretá telovým mliekom s vôňou čokolády, čokoládovým púdrom proti poteniu (alebo nejakým púdrom dezodoračným), a nebude mať voňavku... Lebo ja sa hlásim k tým, ktorým najviac žena vonia tak, ako ju príroda stvorila.......Lebo to je tá najkrajšia vôňa....pri ktorej sa dá "meditovať"..... Je to niečo ako vôňa lúky, ale prenesená z rastlinného sveta na ľudský svet....
Nezabudnem ako som raz masíroval jednu slečnu (za starejch časú, když sem byl masérem - přestalo mně to ale bavit, vysilovalo mně to)...možno tak 28 ročnú...? ... Prišla hnedovláska.... mala dokonca aj chĺpky pod pazuškou ...a nepoužila deodorant...... ...Vtedy som bol ale hanblivý, tak som jej nepovedal ako krásne mi vonia (7 rokov dozadu)..... "Umieral" som pri masírovaní tej slečny........ vyslovene som sa tešil z toho, že ju cítim.....zdravú slečnu...za jej originálnou vôňou, lebo Boh nie je taký kkt, aby nás stvoril smradľavých... to len väčšina z nás tak vníma. Teda ja sa tam nezarátavam (výnimky existujú, nezdravo žijúci ľudia napríklad).
Cítil som pri sebe vtedy ako človeka (spôsoby, IQ, schopnosť hovoriť - proste čisto ľudské vlastnosti) a zároveň živočícha - to je druhá stránka človeka. Voňala krásne, a mňa to "dostalo" až tak, že je mojim snom aspoň raz za mesiac (teraz priateľku nemám) cítiť svoju budúcu priateľku bez deodorantu, spotenú....... ležiacu na mne.....a užívať si jej "voňavky", ktorá je presne taká ako má byť, a nemá ju nik iný presne takú istú......a je vytvorená ňou samotnou.......
Kedysi som na to zložil aj pesničku, ale...nebudem tu písať text....osobné....
e-witch.......... čo hovoríš na 60 opakovaní v sérií v tréningu jednom z troch v týždni ? Dobré na šľachy ? (aby sme neboli príliš off tropic fruit )
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út květen 20, 2014 4:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út květen 20, 2014 5:08 pm Předmět: |
|
|
sorry za spam, e-witch, ale neda mi to...
Rando: Ale si si vedomy, ze ked ti to opakuje dookola viacero ludi, tak s najvacsou pravdepodobnostou SI uchyl, vsak? _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt květen 22, 2014 2:33 pm Předmět: |
|
|
22.5.2014
bench
2x8x25kg
14x32,5kg 10s
10x32,5 10s
7x32,5 10s
4x32,5 10s
3x32,5 10s
3x32,5 10s
3x32,5 10s
3x32,5 … celk.47
3min
rozpažky
10x5kg 10s
9x5 10s
9x5 10s
9x5 10s
9x5 10s
7x5 10s
7x5 10s
8x5 … celk.68
3min
tlaky j.č. na šikmé
11x8kg 10s
7x8 10s
5x8 10s
5x8 10s
4x8 10s
5x8 10s
4x8 10s
3x8 celk.44
3min
kliky bradla s dop.3
4x12
franc.tlak
3x12x17kg
biceps
3x12x9kg
kladiva
2x12x8kg
boční extenze
(2x) 4x12
... činky jedny rozhrkané, ošklivé
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: pá květen 23, 2014 5:34 am Předmět: |
|
|
středa střečink, dneska strečink
... a mám pytel
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: pá květen 23, 2014 6:15 am Předmět: |
|
|
Pozri youtube - box, kickbox. Akože jedna noha vpredu, druhá vzadu a úder získa silu rotáciou trupu, do úderu dáš váhu celého tela, a nielen rukou udierať, či tak nejako :-) Ale tu sú určite experti, čo Ti poradia lepšie :-))
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: pá květen 23, 2014 7:36 am Předmět: |
|
|
... jj, dík, něco si k tomu najdu, materiálu je dost
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: pá květen 23, 2014 8:34 pm Předmět: |
|
|
Noo, možno by som sa aj nechal zbiť :-))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|