Bench
8x80kg
8x100kg
8x110kg
8x115kg
8x120kg
8x125kg
6x130kg fail, nepadlo osem
Príťahy v predklone
8x90kg
4x8 110kg
2x8 100kg
15x60kg
Zadné ramená + Fran.tlaky EZ + bici EZ
4x10-20 + 4x15 25,35,40,40kg + 4x12 25,35,40,40
Trapézy JR
40x50kg + 20x30kg
dnes príjemný tréning, škoda tej 130-ky, opačnou pyramídou by určite padla. budúci týžden ešte po 8. Odkedy necvičím pravidelne príťahy, strašne som zoslabol. tuto hodlám rapídne zabrať a postupne pridávať.
drepy- zobral som si tenké ponožky a chýbala mi stabilita, lebo sa mi šmýkala noha v topánkach a hlavne pri 5.opakovaní. Bulhary ťažké ako barák. zajtra plávanie tak dnes vynechaná aerobka.
Dívá se na to parádně, hlavně na ty dřepy, super práce! Ale ty bulhary s velkou činkou mě trochu děsí. Já i s jednoručkama někdy hůř hledám rovnováhu, když jdu tou nohou dozadu na lavičku a při tomhle bych se určitě časem zabil, obzvlášť s větší váhou. S jednoručkama ti to nesedí?
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Akorát, jak říká CIZO, z těch bulharů mě jímá hrůza, jak tam balancuješ s činkou na zádech. Vůbec si neumím představit, co bys dělal, kdyby jsi u nějakýho opáčka missnul.
Já jsem kdysi zkoušel bulhary s 20kg ručkama a měl jsem hodně velký problémy se stabilitou, takže nad tvým výkonem akorát zírám s otevřenou pusou.
Tom.K : ďakujem. koľko si myslíš bola rezerva na MT 200kgx11 čo si dával minule video. možno niekedy skúsim, tak som zvedavý o koľko som pozadu.
CIZOPASNIK : ďakujem, od teba to poteší . Pri bulharoch mi vadí tá chvíľka pokiaľ si nezapriem (nepoložím) nohu hore na lavičku. Nabudúce skúsim tie JR a uvidím ako to bude so stabilitou.
spekounP : dik, sledujem tvoj log a čakám na tie mrtvolky a drepy
Tom.K : ďakujem. koľko si myslíš bola rezerva na MT 200kgx11 čo si dával minule video. možno niekedy skúsim, tak som zvedavý o koľko som pozadu.
vůbec netuším. Silově to bylo lehký, ale už jsem se dost zadýchal. Já to hlavně nešel jako pokus kolik s tím dám opáček, ale prostě jsem si řekl, že trénink zakončím s 10 x 200. Že jich bylo nakonec 11 jsem zjistil až z videa. :-) Ted o víkendu chci dát nějaké těžší tahy sumem, příští týden jen nějakou dynamiku, další víkend soutěž v mrtvole, potom určitě týden oraz od tahů... no, někdy za měsíc bych mohl zkusit max reps s 200. Chtěl bych 20, to by se mi už líbilo, ale reálně to vidím na nějakých 15-18.
To se tady s Pajasem a Tomem předhaníte s max. reps na DL nad 200kg nebo co? :)
Pěkný výkony.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru