príjemný tréning, ale brutálne som sa potil. dávam video na posúdenie bulharov, moc som ich nerobil tak rád si vypočujem kritiku, ďakujem
raw, šmajdy : ďakujem
spekounP: no čo som postol minule drepy, tak s technikou som bol spoko a určite postni aj ty video, rád si pozriem. ak budem spoko s technikou mrtvolky určite napíšem
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Príťahy T osa + Zhyby
5x5 80kg + 5x5 ja
Military v stoji
5x60kg
5x65kg
5x70kg
5x75kg
5x80kg
Bici scott + JR trapézy + trici kladka
4x12 + 4x20 50kg + 4x20
Veslovanie
3000m 9:26min
benche boli fajn, ale vôbec neviem odhadnúť koľko to má vo vrchnej pozícii. Military (moje tragické military) - čo som dnes spozoroval, je že občas zatlačím akokeby dopredu a potom činka nejde zvislo hore (cca v polke dráhy)
U dynamiky se neboj jít klidně jen do trojek, je to spíš i lepší.
Pokud ti jde činka u military dopředu, tak to podle tvýho avatara může být tím, že nemáš lokty vepředu, respektive je máš za činkou, což může způsobit, že činku tlačíš od těla a člověk se pak u toho bude muset logicky i zaklonit, aby nepřepadl. Ale na videu to vypadá pěkně.
Kua a nebreč tady nad výkonama nebo mě nasereš.
Člověk musí být nespokojenej, aby měl motivaci se zlepšovat, takže je to vlastně v pořádku.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Magumi : iba srandujem, naturalne sa urcite nepriblizim tym vykonom (myslim, ze ani ich pomocou). Zatial ma to bavi kilecko po kilecku pridavat a mat radost z cvicenia
môžem sa opýtať, kde tá posilovňa je? pôsobí to tam dobre
a výkony super... vyváženosťou, skladbou tréningov, výkonmi aj proporciami si pre mňa motiváciou
..taký ideál podľa mňa
839kg total při 90kg BW v 19. To si mi radši neměl ukazovat. Ještě, že už se dávno považuju za máslíčko. Navíc si na cvičení pouštím podobnou hudbu a někdy i Disturbed, ale nějak to nezvedá stejně.
Doufám, že se ti bude knížka líbit. Já si ji koupil hlavně proto, abych si zas v hlavě udělal trochu pořádek ohledně stravy a připomněl si věci, který dobře fungujou a já už je nějak pozapomínal.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Powerclean (od kolien)[/b] neviem presný názov tohto cviku
Přemístění z visu / hang power clean
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Powerclean (od kolien)[/b] neviem presný názov tohto cviku
Přemístění z visu / hang power clean
Není pravda, může být i z boxů.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru