Příprava na jaro!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Příprava na jaro!  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Příprava na jaro!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Freimen

PříspěvekZaslal: po červen 09, 2014 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
aneb pres mrtvoly na ceste k profesionalnimu bodybuildingu

tak tohle mě po těch 2 hod kroucení hlavou neskutečně rozesmálo, díky

cipinek: prodeje Extrifit určitě kvůli někomu, kdo si asi patrně myslí, že je hvězda, neklesnou, určitě ne kvůli někomu, kdo je 5. na čechách, pak si asi řekne, že je celebrita a zkouší to všude, např. i v Amixu

nicméně je fajn, že jen teď za ty 2 hod mi napsali 3 lidi, že chtějí do Extrifit Clubu včetně např. závodníka masters, pořadatele letošního mistrovství ČR juniorů. Naopak asi ne všichni věděli, že pro ně děláme semináře, slevy apod.
Davesix

PříspěvekZaslal: po červen 09, 2014 10:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

By mě zajímalo, kdy se k tomu vyjádří
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Č174

PříspěvekZaslal: út červen 10, 2014 6:10 am    Předmět: . Odpovědět s citátem

Lukáši: Nikdy jsem veřejně o Extrifit clubu neřekl ani jedno špatné slovo. Já ti chci tímto poděkovat za odborné semináře, které byly velmi přínosné a měly hlavu a patu, ale nemůžeš mi snad mít za zlé, že jsem se dohodl s nějakou firmou na spolupráci. Promiň, ale mluvíš tu o slevách, přitom ty ceny po slevách, které jsem měl k dispozici byly i na Ronnie.cz a ještě to tam bylo levnější. Tak proč bych se nemohl s jinou firmou, která mě podpoří, dohodnout? Členství v Extrifit clubu snad není žádná sponzorská smlouva nebo něco podobného. Pro Extrifit jsem udělal, jako jeden z mála z klubu, spoustu reklamy a sehnal ji dost objednávek. Ty objednávky nebyly z většiny pro mě!! A ani jsem to dělat nemusel. Z této činnosti jsem neměl nic V přípravě jsem používal doplňky více firem a to včetně Extrifitu A logo Prom-in mám na té fotce prostě jednoduše proto, že jsem se s nimi nyní dohodl na spolupráci. Nic víc, nic míň, ale už jsem ji teda všude smazal.. pavlovi Vackovi jsem psal x dní dopředu, že jsem se dohodl s jinou firmou... A k tomu nařčení z toho, že jsem prolhaný hulvát, hovado a všechno možné. To vše jen pro to, že jsem pro Extrifit z klubu dělal asi nejaktivněji reklamu, aniž bych musel a ještě jsem pro ně sháněl objednávky, aniž bych musel a něco z toho měl. Podkládáš to slevami a podporou, když ty ceny po slevách byly přesto dražší, než na Ronnie.cz. Přesto mi máte za zlé, že jsem se domluvil s jinou firmou, která mě podpoří a nabídla mi dobré podmínky. Nikdy jsem veřejně na Extrifit ani na Extrifit club neřekl jediné špatné slovo a to bych klidně mohl. Přesto jsem to nejhorší, co na světě chodí..

Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
Č174

PříspěvekZaslal: út červen 10, 2014 6:16 am    Předmět: . Odpovědět s citátem

2 semináře za mě přípravu opravdu neudělaly. Do práce a do posilovny za mě nechodily. Jako členové extrifit clubu jsme akorát měli dělat firmě reklamu a brát od ní věci přesto, že ty slevy tam nebyly vzhledek k cenám Extrifitu třeba tady na Ronnie.cz. Prostě jsem se dohodl s firmou na spolupráci. To je vše. A k těm narážkám k představení na soutěži. Tu práci, kterou jsem měl, někteří nezvládají, aniž by u toho ještě absolvovali přípravu na soutěž. Dokončil jsem to i kvůli vám, abych ukázal, že to myslím vážně. Mohl jsem to vzdát kdykoliv, nebo jít s vrškem do physique. Tak mi to tady ještě dávejte sežrat. Kdybych jako soupeři chodil na 8 hodinu sedět do školy a mohl se každou přestávku vklidu najíst, tak by to třeba taky vypadalo jinak..

Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
Freimen

PříspěvekZaslal: út červen 10, 2014 8:48 am    Předmět: . Odpovědět s citátem

Tak ještě jednou. Tady se na Tebe nikdo nezlobí, že jsi odešel. Našel sis sponzora, jdeš za lepším, super. To je normální a stává se to.

To, s čím máme problém je to, že ty jsi v období 12/2013 - 5/2014 byl celou dobu členem Extrifit Clubu, čerpal jsi slevy, užíval produkty Extrifit (faktury), nechal sis od nás s Pavlem zadarmo radit s přípravou a dietou, nechal sis Extrifitem zaplatit registračku a startovné, jezdil na semináře, učil ses od nás pózing atd. a následně celé toto období, během kterého jsi zhubl 20 kg, označíš za výsledek konkurenční firmy.

Nikdo, opakuji nikdo, i když si najde nového sponzora, zpětně netvrdí, že předešlé výsledky u toto starého sponzora byly díky novému, i když je u něj teprve týden. Chápeš to, o co jde? Kdyby jsi všude necpal tu lživou srovnávací fotografii s Prom IN logem, ale např. jen tu, co máš na FB jako hlavní fotku, nikdo neřekne ani popel. Když ale tuhle proměnu připisuješ Prom IN, i když jsi byl celou dobu na Extrifitu, je to hulvátství a lež.
vlkisekk

PříspěvekZaslal: út červen 10, 2014 10:19 am    Předmět: Re: . Odpovědět s citátem

Dominiku chovas se jak blb, lidi ti zadarmo radili, obetovali tomu volny cas, penize atd. , dostal jsi slevy, at je jakakoliv, vzhledem k tve vykonosti bych byl rad za procento, a ty se zachovas s takovym nevdekem.Zkoncil jsi skoro posledni, zcela po pravu, a to protoze si strasny znalec a vsechno vis. Tva uroven je tragicka a tve sebevedomi obrovske a ve finale si jeste dovolis svadet svuj neuspech na Vacka, ze ti rekl, ze se muzes pred finale najist.Ty vole, vytahni si hlavu z prdele zacni makat, a a
z budes mit vykonost aspon na kondicaky, tak prijd prosit o slevu na suplementy
Grimley

PříspěvekZaslal: út červen 10, 2014 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A já mu ty nohy pomluvil jeste před soutěži.... ouje ....

Jinak do tohohle sportu nevidím, takže nevim co se sluší a patří při odchodu.... Ale třeba takovej Obík taky nebyl furt u extrifitu ne? (Mam tušení jestli nezačínal u Nebbie)....a taky má teď fotky s extrifitem .... Ale co už.... Já si jedu svoje HPM a jediný členství mám v knihovně a místní posilce, takže tomu nerozumím
yura

PříspěvekZaslal: út červen 10, 2014 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:

Jinak do tohohle sportu nevidím, takže nevim co se sluší a patří při odchodu.... Ale třeba takovej Obík taky nebyl furt u extrifitu ne? (Mam tušení jestli nezačínal u Nebbie)....a taky má teď fotky s extrifitem .... Ale co už.... Já si jedu svoje HPM a jediný členství mám v knihovně a místní posilce, takže tomu nerozumím
Nebbia dela do hader ne do doplnku. Plno zavodniku ma sponzora na hadry, sponzora na doplňky, sponzora na zradlo, sponzora na sypani, sponzora na masaze, sponzora na..
Turakam

PříspěvekZaslal: út červen 10, 2014 11:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:

sorry Grimley, ale ty jedeš hlavne HVŠ - Hlavne veľa špekulovať:).
kubaz

PříspěvekZaslal: út červen 10, 2014 11:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley

PříspěvekZaslal: út červen 10, 2014 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak a mám co jsem si zasloužil....

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Příprava na jaro! Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Rychle na stránku:

Přejdi na: