|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Freimen

|
Zaslal: po červen 09, 2014 10:00 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | aneb pres mrtvoly na ceste k profesionalnimu bodybuildingu |
tak tohle mě po těch 2 hod kroucení hlavou neskutečně rozesmálo, díky
cipinek: prodeje Extrifit určitě kvůli někomu, kdo si asi patrně myslí, že je hvězda, neklesnou, určitě ne kvůli někomu, kdo je 5. na čechách, pak si asi řekne, že je celebrita a zkouší to všude, např. i v Amixu
nicméně je fajn, že jen teď za ty 2 hod mi napsali 3 lidi, že chtějí do Extrifit Clubu včetně např. závodníka masters, pořadatele letošního mistrovství ČR juniorů. Naopak asi ne všichni věděli, že pro ně děláme semináře, slevy apod.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Davesix

|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: út červen 10, 2014 6:10 am Předmět: . |
|
|
Lukáši: Nikdy jsem veřejně o Extrifit clubu neřekl ani jedno špatné slovo. Já ti chci tímto poděkovat za odborné semináře, které byly velmi přínosné a měly hlavu a patu, ale nemůžeš mi snad mít za zlé, že jsem se dohodl s nějakou firmou na spolupráci. Promiň, ale mluvíš tu o slevách, přitom ty ceny po slevách, které jsem měl k dispozici byly i na Ronnie.cz a ještě to tam bylo levnější. Tak proč bych se nemohl s jinou firmou, která mě podpoří, dohodnout? Členství v Extrifit clubu snad není žádná sponzorská smlouva nebo něco podobného. Pro Extrifit jsem udělal, jako jeden z mála z klubu, spoustu reklamy a sehnal ji dost objednávek. Ty objednávky nebyly z většiny pro mě!! A ani jsem to dělat nemusel. Z této činnosti jsem neměl nic V přípravě jsem používal doplňky více firem a to včetně Extrifitu A logo Prom-in mám na té fotce prostě jednoduše proto, že jsem se s nimi nyní dohodl na spolupráci. Nic víc, nic míň, ale už jsem ji teda všude smazal.. pavlovi Vackovi jsem psal x dní dopředu, že jsem se dohodl s jinou firmou... A k tomu nařčení z toho, že jsem prolhaný hulvát, hovado a všechno možné. To vše jen pro to, že jsem pro Extrifit z klubu dělal asi nejaktivněji reklamu, aniž bych musel a ještě jsem pro ně sháněl objednávky, aniž bych musel a něco z toho měl. Podkládáš to slevami a podporou, když ty ceny po slevách byly přesto dražší, než na Ronnie.cz. Přesto mi máte za zlé, že jsem se domluvil s jinou firmou, která mě podpoří a nabídla mi dobré podmínky. Nikdy jsem veřejně na Extrifit ani na Extrifit club neřekl jediné špatné slovo a to bych klidně mohl. Přesto jsem to nejhorší, co na světě chodí.. _________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: út červen 10, 2014 6:16 am Předmět: . |
|
|
2 semináře za mě přípravu opravdu neudělaly. Do práce a do posilovny za mě nechodily. Jako členové extrifit clubu jsme akorát měli dělat firmě reklamu a brát od ní věci přesto, že ty slevy tam nebyly vzhledek k cenám Extrifitu třeba tady na Ronnie.cz. Prostě jsem se dohodl s firmou na spolupráci. To je vše. A k těm narážkám k představení na soutěži. Tu práci, kterou jsem měl, někteří nezvládají, aniž by u toho ještě absolvovali přípravu na soutěž. Dokončil jsem to i kvůli vám, abych ukázal, že to myslím vážně. Mohl jsem to vzdát kdykoliv, nebo jít s vrškem do physique. Tak mi to tady ještě dávejte sežrat. Kdybych jako soupeři chodil na 8 hodinu sedět do školy a mohl se každou přestávku vklidu najíst, tak by to třeba taky vypadalo jinak.. _________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út červen 10, 2014 8:48 am Předmět: . |
|
|
Tak ještě jednou. Tady se na Tebe nikdo nezlobí, že jsi odešel. Našel sis sponzora, jdeš za lepším, super. To je normální a stává se to.
To, s čím máme problém je to, že ty jsi v období 12/2013 - 5/2014 byl celou dobu členem Extrifit Clubu, čerpal jsi slevy, užíval produkty Extrifit (faktury), nechal sis od nás s Pavlem zadarmo radit s přípravou a dietou, nechal sis Extrifitem zaplatit registračku a startovné, jezdil na semináře, učil ses od nás pózing atd. a následně celé toto období, během kterého jsi zhubl 20 kg, označíš za výsledek konkurenční firmy.
Nikdo, opakuji nikdo, i když si najde nového sponzora, zpětně netvrdí, že předešlé výsledky u toto starého sponzora byly díky novému, i když je u něj teprve týden. Chápeš to, o co jde? Kdyby jsi všude necpal tu lživou srovnávací fotografii s Prom IN logem, ale např. jen tu, co máš na FB jako hlavní fotku, nikdo neřekne ani popel. Když ale tuhle proměnu připisuješ Prom IN, i když jsi byl celou dobu na Extrifitu, je to hulvátství a lež.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: út červen 10, 2014 10:19 am Předmět: Re: . |
|
|
Dominiku chovas se jak blb, lidi ti zadarmo radili, obetovali tomu volny cas, penize atd. , dostal jsi slevy, at je jakakoliv, vzhledem k tve vykonosti bych byl rad za procento, a ty se zachovas s takovym nevdekem.Zkoncil jsi skoro posledni, zcela po pravu, a to protoze si strasny znalec a vsechno vis. Tva uroven je tragicka a tve sebevedomi obrovske a ve finale si jeste dovolis svadet svuj neuspech na Vacka, ze ti rekl, ze se muzes pred finale najist.Ty vole, vytahni si hlavu z prdele zacni makat, a a
z budes mit vykonost aspon na kondicaky, tak prijd prosit o slevu na suplementy
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út červen 10, 2014 10:28 am Předmět: |
|
|
A já mu ty nohy pomluvil jeste před soutěži....  ouje ....
Jinak do tohohle sportu nevidím, takže nevim co se sluší a patří při odchodu.... Ale třeba takovej Obík taky nebyl furt u extrifitu ne? (Mam tušení jestli nezačínal u Nebbie)....a taky má teď fotky s extrifitem .... Ale co už.... Já si jedu svoje HPM a jediný členství mám v knihovně a místní posilce, takže tomu nerozumím _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
yura
|
Zaslal: út červen 10, 2014 11:00 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | A já mu ty nohy pomluvil jeste před soutěži.... ouje ....
Jinak do tohohle sportu nevidím, takže nevim co se sluší a patří při odchodu.... Ale třeba takovej Obík taky nebyl furt u extrifitu ne? (Mam tušení jestli nezačínal u Nebbie)....a taky má teď fotky s extrifitem .... Ale co už.... Já si jedu svoje HPM a jediný členství mám v knihovně a místní posilce, takže tomu nerozumím | Nebbia dela do hader ne do doplnku. Plno zavodniku ma sponzora na hadry, sponzora na doplňky, sponzora na zradlo, sponzora na sypani, sponzora na masaze, sponzora na..
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: út červen 10, 2014 11:49 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|