OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 65, 66, 67 ... 72, 73, 74  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
člověk

PříspěvekZaslal: čt červen 26, 2014 8:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

PROM-IN Nitrox Pump

- když se podívám na složení, tak mi příjde takové "běžné", tento produkt mě moc neoslovil... možná jsem měl zkusit oba sáčky najednou, ale 1 dávka na mě neměla žádný účinek, na druhou stranu, na mě takové věci většinou nepůsobí, takže asi nejsem vhodný testovací subjekt
Příchutě musím ale stejně jako u BCAA pochválit, malina byla výborná :)

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: čt červen 26, 2014 10:11 am    Předmět: PROM-IN Nitrox Pump Odpovědět s citátem

PROM-IN Nitrox Pump
příchutě malina a pomeranč - chuť OK
po pár minutách po vypití mě začal svědit obličej a rty, ale to je tak vše, zřejmě na mě nepůsobí, cítil jsem, že "se něco děje", ale přijde mi, že stejný efekt má na mě kofein nebo zelený čaj.

Nicméně děkuji za odeslání vzorků, rád jsem vyzkoušel :)
Frozz.

PříspěvekZaslal: ne červen 29, 2014 4:35 pm    Předmět: Re: PROM-IN Nitrox Pump Odpovědět s citátem

PROM-IN Nitrox Pump

- úžasná vůně, jako pravé maliny
- chuť super (mícháno ve 300ml vody)
- účinek bohužel žádný jako u kluků nademnou, možná jsem měl zkusit vzít 2 sáčky, žádné svědění nic...
c87

PříspěvekZaslal: ne červen 29, 2014 6:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

VemoHerb Tribulus Terrestris

- davkovanie podla navodu 3-6 tabliet denne, daval som 6 pri vahe 90kg kazdy den (vek: 27rokov)
- v podstate som nic citelne nepocitoval... ani zvysenie sily, regeneracie, chuti na sex
- pravdepodobne by to chcelo davat omnoho vacsie davky aby to zaslapalo, ale ked sa pozreme na cenu tak by z toho vyslo extremne drahe pobavenicko
- odskusal som... nevyslo = viac nekupim
vejdy

PříspěvekZaslal: ne červen 29, 2014 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já dokonce bral dávkování deset cps./den,věk 38 let a jediné co jsem cítil jak mi peněženka hubne...
dinos

PříspěvekZaslal: st červenec 02, 2014 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes jsem se rozepsal a podělím se i o zkušenosti s "předtréninkáči". Hned na začátek se zmíním, že nepiju kafe, dal jsem jen jednou v životě "turka" před cestou na dovolenou a 2 noci jsem nespal. Mezi jednotlivými výrobky si dávám vždy pauzu minimálně 2 měsíce.
První zkušenost byl Xpand od Dymatize - vzhledem k tomu, že to byly tablety, tak chuť nehodnotím, účinek byl nulový.
Nitrix od BSN - opět tablety a opět nulový účinek. Doporučil mi ho kamarád, který s ním byl spokojený, bohužel na mě nepůsobil
No Shotgun od VPX - porovnám 2 verze. Začnu tou starší. Chuť ovocná směs mi připomíná,jestli někdo pamatuje, pastu Tuti Fruti a chutná mi. Účinek:první asi 3 posilky jsem měl docela problémy, třepaly se mi ruce a měl jsem návaly a po půl hodině cvičení jsem to musel zabalit.Snížil jsem dávku na půl odměrky a udělal jsem dobře. Chuť do cvičení úžasná a činky se zvedaly jako nic.Pauzy mezi cviky jsem zkrátil na minimum a šel celkově nahoru. Napumpování:tady se možná někdo bude smát, ale byl to extrém a začalo mi to docela vadit. Svaly mě pálily a myslel jsem, že mi praskne kůže. Svaly, který jsem aktuálně cvičil byly rozpálený do ruda a bylo mi to občas až nepříjemný.
Nová verze No Shotgunu -jak už to bývá, výrobce píše nová a vylepšená verze,ale skutečnost je jiná. Chuť stále stejná, ale účinek je tak 30% oproti původní verzi. Na druhou stranu je to o 30% víc, než zkušenost s ostatními.
Cellzoom od Amixu - tohle je aktuální zkušenost.Zkoušel jsem 1 i 2 odměrky. Mám příchuť borůvka, trochu hořká,ale nemám problém vypít. Účinek: nějaký brnění je nulový, prostě nic. Napumpování opět nic. Chuť do cvičení:tady se odkážu na zmínku o kávě ze začátku. Cvičilo se mi docela dobře, když jsem byl unavený, tak jsem v posilce neusínal,přisuzuju to kofeinu, který mi na druhou stranu dělá problémy s nespavostí. Další nepříjemná vlastnost je, že na mě výrobek působí jako projímadlo a výrobcem zmiňovaný účinek do 30 minut se opravdu dostaví a běžím na záchod.Dával jsem otestovat známýmu, sice neběhá na záchod, ale pro něj taky nulový účinek. Pokud je někdo z Brna a nevyděsil jsem ho, tak jsem z něj odebral asi 10 odměrek a zbytek klidně za stovku přenechám, jinak poputuje směr popelnice.
Vyzkoušel jsem i např. Tribulus, je mi 38 a říkal jsem si, že by mohl účinkovat, ale byly to vyhozený peníze.

Pokud někdo ví,kde sehnat vzorky, rád bych otestoval ještě C4,Jack3D a Napalm, pokud bude nulový výsledek, tak se asi vrátím k NO Shotgun.
No a příště napíšu do sekce o kreatinech, kterých mi rukama a žaludkem prošlo hodně.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st červenec 02, 2014 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dinos: Předpokládám, že asi nejsi registrovanej sportovec, protože v tom starým shotgunu byla nějaká zakázaná látka
dinos

PříspěvekZaslal: st červenec 02, 2014 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
dinos: Předpokládám, že asi nejsi registrovanej sportovec, protože v tom starým shotgunu byla nějaká zakázaná látka

Nene, cvičím jen pro radost a odreagování. Jen postupem času zkouším různý výrobky.
FritzH

PříspěvekZaslal: čt červenec 24, 2014 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nitrix od BSN si ani před treninkem nijak pocitovat nemohl...neboť se nejedná o předtreninkový suplement...jedná se jen o klamné užívání s tím že tě to nakopne, kamarád se asi vyzná :D...já nitrix užíval...a když do toho kvalitně jíš...byl jsem s tím spokojen
Study

PříspěvekZaslal: čt červenec 24, 2014 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přiznám se, že já jsem v jednom tréninku dal oba Nitrix pumpy i obě BCAA které jsem dostal jako vzorek a učinek byl taky nulovy,

https://www.instagram.com/studynkapetr/
yety

PříspěvekZaslal: ne červenec 27, 2014 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Miesate si niekto vlastnu predtreningovku? Rozmyslam ze vyskusam. Co hovorite na kombinaciu:
Kreatin monohydrat 5g
BCAA 10g
Citruline 3g
HMB 3g
Taurine 3g
Beta alanin 3g
Tyrosin 1g

Pripadne este arginin (AAKG) - mozno zbytocne ked je tam uz citrulin?
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po červenec 28, 2014 10:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Když už je to ta předtréninkovka, tak bych tam alespoň nacpal nějakou guaranu nebo v horším případě kofein
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po srpen 11, 2014 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Borci, máte zkušenost s MusclePharm Arnold Series Iron Dream?! Nevím, kolik cz eshopů toto má.
Darkkiller

PříspěvekZaslal: po srpen 11, 2014 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkoušel tady někdo předtréninkáč "psycho" ?
Bombay

PříspěvekZaslal: st srpen 20, 2014 7:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud myslíš, jak jsem si jednou před boxem dal turka a redbull, tak jo. Už po rozcvičce jsem myslel, že dostanu infarkt, jak mi bušilo srdce a motala se mi hlava:)
Agrezz ® | Extrifit
Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!
699 Kč
N1 Shot | Nutrend
Profesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití.
48 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 65, 66, 67 ... 72, 73, 74  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: