PROTEINY III.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 57, 58, 59  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - PROTEINY III.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY III.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: po červen 30, 2014 8:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Essential Hydro Optimal Whey

Obě příchuti mi přišly naprosto v pohodě (čokoláda a banán). Čokoláda mi nepěnila, banán trošku - mám vyzkoušené u různých proteinů, že záleží na vodě, resp. na její teplotě. Stravitelnost v pohodě.

Děkuji za zaslání vzorků a možnost vyzkoušení :)
DEXCORE

PříspěvekZaslal: po červen 30, 2014 9:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Lord_Ivory napsal:

Combat Powder

Cookies and cream - mel jsem opravdu problem dobrat toto baleni. Jak jsem si driv pochvaloval prichut peanut butter, tohle byla opravdu nechutna hruza. Pominuli stranou chut, tak rozpustnost opravdu spatna. Vsude same cucky, ktere se lepily zevnitr shakeru, tak ze to neslo poradne ani umyt.

No když neberu v potaz chuť protože každému chutná něco jiného a pro mě je Combat Cookies and Cream nejlepší protein, který jsem kdy měl tak já s rozpustností nemám žádný problém. 3x zatřepu shakerem a je naprosto krásně rozpuštěnej, jediné co tam zůstává jsou malinké kousky sušenek, které se mi ale teda nikam nelepí. Navíc ani v mléku mi to nepění a rozpuští se krásně. Zvláštní.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: po červen 30, 2014 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DEXCORE napsal:
Lord_Ivory napsal:

Combat Powder

Cookies and cream - mel jsem opravdu problem dobrat toto baleni. Jak jsem si driv pochvaloval prichut peanut butter, tohle byla opravdu nechutna hruza. Pominuli stranou chut, tak rozpustnost opravdu spatna. Vsude same cucky, ktere se lepily zevnitr shakeru, tak ze to neslo poradne ani umyt.

No když neberu v potaz chuť protože každému chutná něco jiného a pro mě je Combat Cookies and Cream nejlepší protein, který jsem kdy měl tak já s rozpustností nemám žádný problém. 3x zatřepu shakerem a je naprosto krásně rozpuštěnej, jediné co tam zůstává jsou malinké kousky sušenek, které se mi ale teda nikam nelepí. Navíc ani v mléku mi to nepění a rozpuští se krásně. Zvláštní.

Je to divne,...mleko totiz peni samo od sebe celkem ...
DEXCORE

PříspěvekZaslal: po červen 30, 2014 10:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Schválně jsem zkusil kvůli tobě v shakeru zatřepat samotným mlékem a udělalo mi to asi 0,5cm pěny, což neoznačuju za něco co pění pokud je to s proteinem. Některé proteiny nebo gainery udělají klidně pěnu přes celý shaker :) Pamatuji si, že když jsem hodil Hardcore gain 21 do mléka tak jsem měl 1,5dcl nápoje a 600ml pěny

Viper007

PříspěvekZaslal: st červenec 02, 2014 11:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

po pauze jsem se dostal k vzorkum Nutrendu

Biscuit: chut dobra, ale na mne moc sladka, musel jsem redit ve vetsim mnozstvi vody
Coko-tresen: cokoladovym suplementum jsem se vyhybal, nemel jsem s nimi dobre zkusenosti, ale tohle mne velmi mile prekvapilo, luxus
vecer zkusim pistacii, pak doplnim

rozpusnost neni nejlepsi, ale da se
blikk

PříspěvekZaslal: st červenec 02, 2014 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám takový neobvyklý dotaz....
občas si dělám z proteiňáků takový mléčný koktejl, vyšlehám to s vodou/mlíkem, někdy přidám další ingredience atd. U některých to chutná fakt dobře a proto mám trochu netradiční dotaz. Zjistil jsem, že nejlíp se na to hodí proteiny, které hodně pění a které se ředí ve vysokém poměru - tzn. jsou hustší a mají chuť i když zředím více. Všiml jsem si, že některé proteiny, byť mají třeba oba 80%, se ředí třeba 30 g do 150ml, jiné do 300 ml a přitom obojí pak chutná dobře.
Jaký byste doporučili tak, aby se ředil s co nejvíce tekutinou a zároveň aby i pěnil (jak řikám chci to na koktejly sem tam, jinak na normální pití mám taky radši co naopak nepění).
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: st červenec 02, 2014 2:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud chceš hodně pěny, tak stačí nějakou chvíli jezdit tyčovým mixérem po hladině koktejlu a vytvoříš si pěnu dle své libosti. Jinak co se týče hustoty, kdysi dávno tu myslim frčel Myofusion, o kterém se tohle tradovalo. Jinak obecně husté koktejly by měly být ty, co mají v sobě kasein. Nicméně je to trochu protichůdné, aby pěnilo něco, co je husté, protože k pěnění je potřeba, aby se do tekutiny dostalo co nejvíce vzduchu a ten tam blbě našhleháš, když je roztok hustý. :)
dinos

PříspěvekZaslal: st červenec 02, 2014 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,
napíšu pár zkušeností s proteiny - po experimentech vyhrává čokoládová příchuť:
Můj první protein je cca z doby 15 let zpět, tedy z pravěku:
Tuším to byla firma Promil - protein byl asi nejlevnější, co u nás byl, příchutě vanilka, jahoda,čokoláda. Jak bych to řekl, vypít Savo by bylo lehčí a chtělo to hodně soustředění a odvahy, než to do sebe člověk otočil. O rozpustnosti se nedalo moc mluvit, kdybych ho natřepával týden, tak stejně byly hrudky a účinek byl taky téměř žádný. Ale měl jsem možnost po letech něco od Promilu ochutnat a bylo to "nebe a dudy".
Optimum Whey Gold - rozpustnost super, mírně chemická chuť, ale plní všechno co od něj čekám
Elite Whey Isolate od Dymatize - rozpustnost trochu horší, zůstavaly hrudky, chuť mi moc neseděla, ale jinak jsem neměl námitky
Anabolic monster Beef od Amixu - daroval mi ho kamarád, který ho mohl pít jen na záchodě, protože jak šel vrchem dovnitř, tak spodem putoval ihned ven. S tím problémy nemám, ale to je tak vše, sice se rozpustí, ale chvilku to trvá a chuť je příšerná.
Pure Whey od Champion Nutrition - tady nevím, proč zmizel z hodně obchodů,protože tohle byl a je pro mě nejlepší výrobek. Rozpustnost super, chuť perfektní a čokoláda chutná jako čokoláda a vždycky se na něj těším. Výsledky vždy ok.
Riku

PříspěvekZaslal: st červenec 02, 2014 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proteiny od Promilu taky pamatuji, to bylo za trest to pít Pěna na calý shaker a půlka zůstala nalepená v hrudkách po stěnách shakeru
Olejnas

PříspěvekZaslal: st červenec 02, 2014 8:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dinos napsal:
Anabolic monster Beef od Amixu - daroval mi ho kamarád, který ho mohl pít jen na záchodě, protože jak šel vrchem dovnitř, tak spodem putoval ihned ven. S tím problémy nemám, ale to je tak vše, sice se rozpustí, ale chvilku to trvá a chuť je příšerná.

Jen jak sem si precetl ten nazev, tak se mi regulerne navalilo. Souhlasim, tohle je s prehledem nejhorsi protein co kdy spatril svetli sveta. Gastronimicky holocaust a trhac strev v jednom. Jeste ted se v noci obcas budim s placem...
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st červenec 02, 2014 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dinos: ten poslední zmiňovaný si taky moc dobře pamatuji - byla to chuťová bomba, ale co si pamatuju, tak hodně špatně vyšel v testech složení - obsahoval snad dokonce o 7g bílkovin/100g než bylo psáno.
člověk

PříspěvekZaslal: st červenec 02, 2014 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no pravda: https://obchod.ronnie.cz/rozbory/1

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
dinos

PříspěvekZaslal: st červenec 02, 2014 9:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

V testech nic moc, ale přiznám se dobrovolně, kdyby mi to nebylo blbý, tak ho rozmíchám ve velkým sudu a budu pít celý den, protože ta chuť je skvělá
jachym

PříspěvekZaslal: út červenec 08, 2014 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak se zpožděním, teprve teď jsem se nějak dostal k vyzkoušení vzorků Whey Core.

Díky moc Ronnie

Měl jsem pistácii - nebylo to špatný, ale měl jsem den předtím od nutrendu pistáciový gainer a tak mi logicky přišlo tohle slabší, možná trochu moc syntetické. Naopak příchuť biscuit nemá konkurenci. Je to asi jedna z nejlepších příchutí a proteinů co jsem kdy měl. Nemůžu z jednoho vzorku posoudit účinnost, ale co můžu je říct, že Whey Core 100 Biscuit ode mě má za konzistenci, chuť a celkový dojem 1čku :-) Příchuť čoko/cherry mi moc nejela, ale to beru subjektivně, protože obecně nemám čokoládové příchutě moc rád.
Kozlicek

PříspěvekZaslal: čt červenec 10, 2014 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teda nevím, jaky chuťový test mohl Whey Core 100 vyhrát, ale příchuť biscuit bych nedal ani psovi. Absolutně nejhorší chuť jakou jsem kdy zažil.

A rozhodně nejlepší chuť i rozpustnost mají dle mého názoru proteiny Pharma Blend 6 HR.
CFM Instant Whey 80 | Extrifit
Nejkvalitnější CFM protein s přírodními trávicími enzymy!
999 Kč
Whey Taste | Dex
Proteinový suplement tvořený z 95 % proteinovým syrovátkovým koncentrátem.
764 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - PROTEINY III. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 57, 58, 59  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: