|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
e-witch

|
Zaslal: út červenec 08, 2014 1:30 pm Předmět: |
|
|
... no prima
8.7.2014
dřep
8x40kg
5x60
3x65,70,75
3x80
6x85
12x65
6x85
12x65
úzký postoj
2x8x75
mrtvý rumun
4x12x55kg
zakopávání
4x10x30kg
předkopávání
4x12x35
AB kolco
2x20
zkracovačky
+15kg
2x18 zapřené
2x15
pauzy do 3min
… 2. těžší série dřepů končila mohutným předklonem, na 90kg příští týden už asi vytáhnu opasek …
jinak OK, cítila jsem místy dokonce i sílu, trpaslíci hynou ... asi z toho dusna :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
e-witch

|
Zaslal: st červenec 09, 2014 1:12 pm Předmět: |
|
|
… nějak se nemůžu ubránit pocitu, že jsem ty dřepy měla už technicky na trochu lepší úrovni …
při rozcvičování jsem zkoušela různé postoje i boty … snažím se, tápu ... ve finále se tam skládám se tam jak OP Prostějov, sílu uniká všemi směry a nemít jí dost, ani s tím nevstanu :D …
u Rumuna mám zas trochu problém procítit hamstringy a zadek, pořád mi to pocitově berou spíš vzpřimovače
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt červenec 10, 2014 1:24 pm Předmět: |
|
|
10.7.2014
bench
8x30, 35
4x42,5, 47,4
6x52,5 na 3cm
12x42.5
6x52,5 na 3
12x42,5
8x45 širší na 3
8x45 užší na 3
start ze zábran (distanc cca 7cm)
4x45+4x40
6x40
rozpažky
3x12x9kg
kliky bradla
1x6
tlaky j.č. na šikmé
3x7x14kg
biceps s v.č
3x10x25kg
+
triceps kladka
3x12x4c
boční extenze
(2x) 2x12
zkracovačky
+15kg
4x15
kliky bradla
2x8
1x7
… no, docela jo ... trochu problémy na bradlech, nějak to poslední dobou ztěžklo :D …
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
arkan

|
Zaslal: čt červenec 10, 2014 1:44 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: |
… nějak se nemůžu ubránit pocitu, že jsem ty dřepy měla už technicky na trochu lepší úrovni …
při rozcvičování jsem zkoušela různé postoje i boty … snažím se, tápu ... ve finále se tam skládám se tam jak OP Prostějov, sílu uniká všemi směry a nemít jí dost, ani s tím nevstanu :D …
u Rumuna mám zas trochu problém procítit hamstringy a zadek, pořád mi to pocitově berou spíš vzpřimovače |
Mě pomohlo u dřepů V průběhu cviku nedýchat
Nadechnout se před pokusem, ,maxímálně celej zpevnit a dolů.
vydechnout až nahoře a opakovat.
Ale používám to až od 80-% maxima. _________________ "Je jen jeden vrozený omyl, a to ten, že si myslíme, že jsme tu proto, abychom byli štastni." Arthur Schopenhauer
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt červenec 10, 2014 4:20 pm Předmět: |
|
|
děkuji, ... tak s tou prdelí tomu:
g_dgrim - rozumím ... hloubku upravím, už mi byla vytýkána
Ustinov - nerozumím
arkan ... taky nedýchám
případně až v horním rozsahu ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt červenec 10, 2014 4:32 pm Předmět: |
|
|
tezke bradla=mas na sobe moc tezkeho obleceni
eliminuj obleceni a bude se klikovat snadneji _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: čt červenec 10, 2014 5:32 pm Předmět: |
|
|
| arkan napsal: | | e-witch napsal: |
u Rumuna mám zas trochu problém procítit hamstringy a zadek, pořád mi to pocitově berou spíš vzpřimovače |
Ale používám to až od 80-% maxima. |
Technika dýchania "na potápača" neodporúčam. Zadržiavať dych môže viesť až k mdlobám, to nepotrebuje nikto.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt červenec 10, 2014 6:10 pm Předmět: |
|
|
80% a vice neni neni na desitky reps, ale tak do peti, a to se touhle metodou udychat da _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt červenec 10, 2014 6:14 pm Předmět: |
|
|
| arkan napsal: |
Presne takto to delam i ja, u celnich drepu, nahore nadech do bricha, zatnout a dolu. Bez pasku.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: pá červenec 11, 2014 7:58 am Předmět: |
|
|
... hlásím problém s palcem ... kloub je oobrovský, křupe, bolí a pouští na zem hrnky s kafem
|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
Zaslal: pá červenec 11, 2014 8:01 am Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | | ... hlásím problém s palcem ... kloub je oobrovský, křupe, bolí a pouští na zem hrnky s kafem |
Problem solved
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: pá červenec 11, 2014 8:22 am Předmět: |
|
|
... děkuji :D !
bylo nade vší pochybnost, že fórum plné mladých invalidů vyřeší můj drobný problém rychlostí blesku
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: pá červenec 11, 2014 8:34 am Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | arkan napsal: |
Presne takto to delam i ja, u celnich drepu, nahore nadech do bricha, zatnout a dolu. Bez pasku. |
fakt? Opravdu? Pánové, radíte tady začátečnický věci lifterce s několika tituly mistra ČR, závodící za jeden z nejúspěšnějších oddílů v ČR, takže tohle asi opravdu vědět nebude nooo.
Mrkvičku nekomentuju, ten na to jde nějak moc věděcky... ale bohužel na hovno.
Jo a teta, taky se mi to zrovna dvakrát nelíbí... Utíká Ti to dost do předklonu. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|