|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Spazik

|
Zaslal: st srpen 13, 2014 7:40 am Předmět: |
|
|
| Jirka Kalous napsal: | | Ono taky záleží na jaký škole tu státnici děláš. Někde je měsíc hodně, někde málo. |
JJ, já se učil sotva týden na bakalářské i inženýrské - míň jak na maturitu - a měl jsem jedničky a nějakou tu dvojku. Ale tak nestudoval jsem medicínu
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: st srpen 13, 2014 8:07 am Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | JJ, já se učil sotva týden na bakalářské i inženýrské - míň jak na maturitu - a měl jsem jedničky a nějakou tu dvojku. Ale tak nestudoval jsem medicínu |
Státnice budou Mgr. z oboru Řízení a supervize v sociálních a zdravotnických organizacích, takže taky žádná věda, ale za týden bych to rozhodně nedala, to jsi dobrej!
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st srpen 13, 2014 12:09 pm Předmět: |
|
|
Tak ono jde o to si nějak průběžně připravit a setřídit ty informace/vypracované otázky/okruhy. Potom už si to člověk jenom přečte a osvěží, vzhledem k tomu, že se jedná o učivo, které už se aspoň 2x 3x učil v předmětech/zápočtech/zkouškách :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: st srpen 13, 2014 1:54 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Tak ono jde o to si nějak průběžně připravit a setřídit ty informace/vypracované otázky/okruhy. Potom už si to člověk jenom přečte a osvěží, vzhledem k tomu, že se jedná o učivo, které už se aspoň 2x 3x učil v předmětech/zápočtech/zkouškách :) |
Pokud jsi byl takhle poctivý, tak to jo. Já to bohužel flákala a ted tu ještě blbě brečim, že se nemůžu k učení dokopat. Ale já se polepším.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st srpen 13, 2014 2:00 pm Předmět: |
|
|
Nebrečet-makat  .
Brečet se dá po státnicích.
Byla by škoda zahodit tolik času svojí leností ( a to vím o čem mluvím:o).
Vezmi mobil a nastv na něm např. 8 hodin učení denně. Vždy když budeš dělat cokoliv jiného stopky vypni (třeba oběd apod.). Uč se tak dlouho, dokud nebude na stopkách nula- třeba celý den až do noci.
Takto pracuji v home office když mám kopr...třeba dnes to bude dlouhý den:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: st srpen 13, 2014 2:02 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Nebrečet-makat .
Brečet se dá po státnicích.
Byla by škoda zahodit tolik času svojí leností ( a to vím o čem mluvím:o).
Vezmi mobil a nastv na něm např. 8 hodin učení denně. Vždy když budeš dělat cokoliv jiného stopky vypni (třeba oběd apod.). Uč se tak dlouho, dokud nebude na stopkách nula- třeba celý den až do noci.
Takto pracuji v home office když mám kopr...třeba dnes to bude dlouhý den:o) |
To abych se začala učit už v práci, ale je to zajímavý způsob, to mě nikdy nenapadlo. :-) To víš, že máknu, nejsem husa. Jen mě neustále udivuje, kde má moje prokrastinace hranice.
|
|
| nahoru |
|
 |
krajtamen
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
|
| nahoru |
|
 |
krajtamen
|
Zaslal: st srpen 13, 2014 2:41 pm Předmět: |
|
|
Tak to já i vařil a pral :D
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: st srpen 13, 2014 3:02 pm Předmět: |
|
|
| Ikee napsal: | Nejuklizenější a nejčistší byt jsem měla vždycky o zkouškové a byla jsem schopná jít radši i běhat. |
To já taky a po státnicích, kdy jsem vzal všechny materiály z BC a Inga na zahradu, vhodil do plechovýho sudu a zápálil, to bylo pak teprve doma uklizeno. V dnešní době internetu mi žádný z těch materiálů nikdy nechyběl :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: st srpen 13, 2014 3:11 pm Předmět: |
|
|
| 8Shade napsal: | | To já taky a po státnicích, kdy jsem vzal všechny materiály z BC a Inga na zahradu, vhodil do plechovýho sudu a zápálil, to bylo pak teprve doma uklizeno. V dnešní době internetu mi žádný z těch materiálů nikdy nechyběl :) |
Hmm, je pravda, že maturitní otázky jsem půjčila a nikdy se mi už nevrátily. Bc. asi i vyhozený bude, ale možná bych ještě něco vyhrabala na spolužácích. Mno ale tyhle Mgr. si alespon PC nechám. Těch by mi bylo líto, jsou to sem tam i užitečný věci. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: st srpen 13, 2014 3:51 pm Předmět: |
|
|
Už ted mám nervy z toho kdy ronnie zase přilítne a rovnou smaže komentáře u Petráše tak jak to udělal nedávno!!! Vsadil bych litr že do 70 příspěvku přijde nějaký varování a pak rovnou guma.
Nechal by si to tam prosím? Pokud by jsi byl i schopen vysvětlit ten předchozí přehmat a nebo mě někam odkázal kde to bylo vysvětleno? Nebo vykázal do řiti....
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
Zaslal: st srpen 13, 2014 7:12 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Ano, hlavně MP jsou bohové :D .. nejlepší takové ty fake pokuty za kraviny 200-300 Kč rovnou do kapsy. Nevím co nebo kdo musí být, aby se něco zlepšilo. ALE určitě to neudělají ti naši součastí kokoti politici, hl. školství ...tupec jeden vedle tupce a nenažranců. |
Dělal jsem u MP hodně dlouho a teď dělám na obv. odd. té "normální" či "opravdové" policie a boužel musím konstatovat, že ta práce je na 80% stejná - stejný sračky: drobný krádeže, rvačky, dopravní přestupky, domácí násilí, smradlaví pašíci apod. Velký rozdíl je, že u PČR se u toho všeho tváříme hrozně důležitě a zaměstnaně, nadáváme na moc spisů atd. A tak jsem naznal, že paradoxně mi MP přijde jako taková opravdovější policie, tedy alepoň v naše městě. Pružnější, efektivnější, jednodušší systém řízení, míň papírování (nikoliv na úkor kvality - i u MP jsem oznamoval správní delikty a neměl jsem se správními orgány problém atd.). Byl tam mnohem větší tlak na to, aby strážníci byli na ulici a ze strany radnice byl rozumný pokyn "míň dopravy, víc pořádku na ulicích". I výcvik byl solidní, rozhodně bylo u MP víc sportovců a různých bojovníků. Navíc na co stačil u MP krátký kurz, tak u PČR je na to dlouhý školení, ale výsledek je stejný - kdo chce, ten se naučí, kdo na to sere...a to bez rozdílu uniformy.
Prostě PČR je hrozný moloch, který by potřeboval zeštíhlit a zefektivnit.
Vím, že se mnou moc lidí nebude souhlasit a chápu to a taky vím, že úroveň MP v různých městech je hodně odlišná.
Kdo máte s MP špatný zkušenosti nebo jste jenom v duchu stáda předpojatý, tak to sem ani nepiště, naprosto chápu, že se mnou bude málokdo souhlasit. _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: st srpen 13, 2014 7:27 pm Předmět: |
|
|
| dunnoWayne napsal: | Už ted mám nervy z toho kdy ronnie zase přilítne a rovnou smaže komentáře u Petráše tak jak to udělal nedávno!!! Vsadil bych litr že do 70 příspěvku přijde nějaký varování a pak rovnou guma.
Nechal by si to tam prosím? Pokud by jsi byl i schopen vysvětlit ten předchozí přehmat a nebo mě někam odkázal kde to bylo vysvětleno? Nebo vykázal do řiti.... |
..a už je to tady. Už mizí komentáře a to není ještě večír:-)))
..aby vám praskl č*rák ve švu jak telecí párek, cenzóóóóři, moderáátóóóři
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|