| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
člověk

|
Zaslal: st srpen 13, 2014 11:30 am Předmět: |
|
|
přikláním se k traditional od SL ..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st srpen 13, 2014 11:39 am Předmět: |
|
|
Nejchutnější hydro je delicate:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: st srpen 13, 2014 11:42 am Předmět: |
|
|
| krajtamen napsal: | | Které hydro doporučíte :) Prom-in Essential Hydro Optimal Whey nebo Amix Anabolic Monster BEEF 90% nebo jiné.[/i]Děkuji |
Enzymaticky hydrolyzovaný syrovátkový protein (třeba to Hydro od Prom-inu) je dost výrazně něco jiného než hydrolyzát hovězí bílkoviny. Každopádně vybíráš-li z těch dvou, co uvádíš, tak zvol to první uvedené.
|
|
| nahoru |
|
 |
krajtamen
|
Zaslal: st srpen 13, 2014 12:37 pm Předmět: |
|
|
To byly 2 první co jsem našel v kšeftě skladem v Brně.
Jinak si samozřejmně nechám poradit který by byl pro mě vhodnější.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st srpen 13, 2014 1:14 pm Předmět: |
|
|
| krajtamen napsal: | To byly 2 první co jsem našel v kšeftě skladem v Brně.
Jinak si samozřejmně nechám poradit který by byl pro mě vhodnější. |
Kup to Hydro od Prominu, ronnie ti ho teď hodil do týdenní akce
|
|
| nahoru |
|
 |
Vico
|
Zaslal: čt srpen 14, 2014 12:37 pm Předmět: |
|
|
Mam v plánu pořídit nové hydro. Teď jsem měl od prominu a nebylo špatný, akorát jsem měl občas pocit, že mnou tak nějak projelo. Jinak se rozhoduju mezi Hydro od smartlabs traditional vs delicate. Je v nich velký rozdíl? Jak jsou na tom chuťove ve srovnání s prominem?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: čt srpen 14, 2014 12:49 pm Předmět: |
|
|
[quote="Vico"]Mam v plánu pořídit nové hydro. Teď jsem měl od prominu a nebylo špatný, akorát jsem měl občas pocit, že mnou tak nějak projelo. Jinak se rozhoduju mezi Hydro od smartlabs traditional vs delicate. Je v nich velký rozdíl? Jak jsou na tom chuťove ve srovnání s prominem?[/quote
rozdíl jev chuti a ve stupni hzdrolýzy. Vzal bych tradicional. Má někdo zkušenosti s novými proteiny z bodytestu? Nebo s jejich pre a post work formulí?
|
|
| nahoru |
|
 |
KT
|
Zaslal: čt srpen 14, 2014 1:19 pm Předmět: |
|
|
Co se chuti týče, já byla moc spokojená s Hydrem od Extrifitu :) u Prominu mi vadila ta snaha udělat z toho něco sladkého..Extrifit tu hořkou chuť více respektuje a příchuť hořká čokoláda je dobrá..
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: čt srpen 14, 2014 4:06 pm Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | Má někdo zkušenosti s novými proteiny z bodytestu? Nebo s jejich pre a post work formulí? |
novinek je par, vetsinu micha Novak uz dyl
pre work krom toho vseho co ma by mel i fungovat na zpusb plazmy z t-nation - myslim
osobne zkusenosti nemam, behem mesice hodlam najet na pre/post shake - AMG max + gainer
kazdopadne se mi libi ta myslenka kopirujici lidsky sval - amino muscle growth
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: pá srpen 15, 2014 3:30 pm Předmět: |
|
|
Mohl by mi někdo vysvětlit proč mě po všech proteinech i gainerech od extrifitu v čokoládové příchuti škrábe v krku?
Jsem myslel, že to je stévií, ale ta třeba v Go Pro 30 které teď mám není a taky škrábe.. je to tou čokoládovou příchutí?
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: pá srpen 15, 2014 10:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: pá srpen 15, 2014 10:27 pm Předmět: |
|
|
Ne
ale fakt po všech výrobcích co jsem kdy měl od extrifitu v čokoládě tak cca půl minuty po dopití mám v krku takovej divnej hořko-pálivej pocit.. po CFM80, Beefmassu, Go Pro 30. U jiných příchutí v pohodě, asi to bude tím kakaem no :)
|
|
| nahoru |
|
 |
krajtamen
|
Zaslal: pá srpen 15, 2014 10:51 pm Předmět: |
|
|
a co normální čokoláda ? Dělá ti to taky, jestli není alergie.
|
|
| nahoru |
|
 |
MALTIK
|
Zaslal: so srpen 16, 2014 7:30 am Předmět: |
|
|
| Riku napsal: |
ale fakt po všech výrobcích co jsem kdy měl od extrifitu v čokoládě tak cca půl minuty po dopití mám v krku takovej divnej hořko-pálivej pocit.. |
Mám stejnej problém s Go Pro 30 (čokoláda), po vypití mám klidně i několik hodin nepříjemně pálivej pocit v krku.
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
Zaslal: so srpen 16, 2014 10:06 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Nejchutnější hydro je delicate:o) |
presne :)
taktiez pomer cena/kvalita je bezkonkurencna
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Whey Taste | DexProteinový suplement tvořený z 95 % proteinovým syrovátkovým koncentrátem. 764 Kč |
| |