6 schybů každou písničku
6,6,6,6,6,6,6,6,6,6,6,6,6,6 =14x
A už je nedělam tak rychle, jak jste mi tu kamenovali, dokonce si klidně počkám na uklidnění rozhoupání
Více nic, mam na poště kotouče, takže případně až po práci
_________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
Bicepsové zdvihy dvojručka 45kg po 2 minutách¨
6,5,4,3,3,3
Kb 20kg rack and press (alespon tak prej tomu řikaj na youtube) - každé dvě minuty (každou minutu jedna ruka)
8,8,8,8,8,9
Thrusteři 45kg po dvou minutách - celkem 68x
TABATA floorpress 50kg (+5kg) - dal jsem to tam 60x
dneska prišly kotouče ;)
_________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
Schyby po písničkách (Heaven Shall Burn - Deaf To Our Prayers)
6,6,6,6,6,6,6,6,6,6,7,6,6
A pomalu tam začnu tlačit nějaké ty sedmičky, zkusme příště dvě ;)
Thrusteři 50kg pár - feasibility study - dal jsem to a neubližil si, feasible.
Thrusteři 40kg - 151x po 1:32 (3sekundy dolu, 31 trhusteru navíce)
Kb 20kg rack and press (alespon tak prej tomu řikaj na youtube) - každé dvě minuty (každou minutu jedna ruka)
8,8,8
Kliky ve 110 kg (+3kg) - 38x v rámci 4 minut (netabata, ale Slipknot - 15x v první serii, což se moc nepovedlo, takže FAIL
Na bicepsy vždy po minutě (L levá, P pravá)
KB 20kg
3P,2L,4P,3L,3P,3L,
ihned bicepsové zdvihy s 40kg dvojručkou po minutě
4,4,3
ihned kladiva/kejklání s jednoručkama 16,6kg po minutě
6,7,8
TABATA 40kg floorpress - dostal jsem to tam 101x
akorád teda mi poslední dobou při cvičení studí levá bradavka, doufám, že na mě něco neleze :/
23 thrusterů 40kg 23 burpees over čínka
17 thrusterů 40kg 17 burpees over čínka
11 thrusterů 40kg 11 burpees over čínka
16:10
--
Se moc nepovedlo, první set trhusterů, ale dobrý - na dvě serie a vcelku rychle, tepre pak se to začalo srát .
Njn, souhlas jsem asi nemusel. Přiznám se, že mi chyběla motivace - minule jsem to dal za 26 minut s lehčí čínkou, ted jsem do trhusteru přihodil +5kg a když jsem viděl, že to nedávám, tak jsem to stopnul..
Aktuálně jsou pro mě schyby po písničkách technologicky nemožné, takže dnes
Schyby po minutě
5,5,5,5,5
Švihadlo
2529 přeskoků
Cindy
14 kol :/
- horší než minule
- schyby daleko horší než minule
+ lepší strategie
+ kolo na urovni jedné minuty vydržím 8 kol
+ na 10ti minutách mám cca 9 kol. , pak jdu do hajzlu
- schyby tragédie dnes
- nástup 15kola nešel i když jsem měl ještě asi 40 sekund, blocker začala být křeč do lýtka,která kupodivu nastla při pokusu o schyb..
pohni panacku, mas 3,5 mesice a jsi sotva v polovine!
Taky začinám být nervozní a být na poplach. To přiznávám . Aktuální strategie je rychle tuk dolu. Pořád dělám schyby s 6kg+ tuku.. (což doufám pujde sundat rychle a jestli to schyby nezlepší, tak budu asi vprdeli )
Ad pulka vs blížící se konec roku - těžko takhle počítat, schyby jsem dělal tak nějak od května? Nevim, začínal jsem s podhmatem a dloho jsem to držel. K čemu bych se rád vrátil, ale v rámci naší sázky se snažím tlačit raději ten nahmat, až pořešíme sázkového monstra tak zase změním na podhmat..
pohni panacku, mas 3,5 mesice a jsi sotva v polovine!
Taky začinám být nervozní a být na poplach. To přiznávám . Aktuální strategie je rychle tuk dolu. Pořád dělám schyby s 6kg+ tuku.. (což doufám pujde sundat rychle a jestli to schyby nezlepší, tak budu asi vprdeli )
Ad pulka vs blížící se konec roku - těžko takhle počítat, schyby jsem dělal tak nějak od května? Nevim, začínal jsem s podhmatem a dloho jsem to držel. K čemu bych se rád vrátil, ale v rámci naší sázky se snažím tlačit raději ten nahmat, až pořešíme sázkového monstra tak zase změním na podhmat..
Každý se občas překlikne, to chápu. Ale tohle člověk, co vylezl základku, snad nemůže myslet vážně Leda by ten podpis pod příspěvky byl ze života a ne ze simsnů
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru