|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út srpen 26, 2014 2:09 pm Předmět: |
|
|
Tribulu bych běžně dával cca 3 - 5 gramů denně (v oddělených menších dávkách samozřejmě). Jinak dávkování na obalech vychází z legislativy, která má pravidla nastavena dost přísně, proto tam jsou psány nesmysly typu 1 kapsle denně a podobně (bohužel s tím výrobci nic nadělat nemohou).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bombay

|
Zaslal: út srpen 26, 2014 4:56 pm Předmět: |
|
|
Já tenhle Tribulus dostal darem, takže o zbytečnosti užívání mi opravdu nebylo nutné psát.
A na druhou stranu, na každého působí jinak. Kdysi jsem Tribulus měl a výsledky byly následující: větší podrážděnost, agresivita, větší chuť na sex (nikoliv však výkonost  ). Takže minimálně na mě to rozhodně výsledek mělo. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: čt srpen 28, 2014 6:24 pm Předmět: |
|
|
Essential Nitrox Pump
Dnes jsem si zakoupil vzorky. Protože je ve slevě uvažuji jeho koupi. Dal jsem dva sáčky (2x15g) příchuť pomeranč. Chutnalo to docela dobře - jako takové ty levné limonády za 5kč, ale proč ne. Nástup byl asi do 10min. Mám z toho docela rozpoluplné pocity. Nejprve jsem se cítil nabuzený, jenže jak už bývá zvykem u velké dávky kofeinu, tak přišlo dost nepříjemné rozklepání a po zbytek tréninku jsem byl solidně rozklepanej. Nicméně se není čemu divit, když jsem do sebe nacpal 400mg kofeinu. Problémem při kofeinu bývá bušení srdce, ale to se mi tentokrát více méně vyhnulo. Napumpování bylo takové normální - nic extra, ale oproti normálnu jsem byl trochu více nateklej.
Shrnutí: Za tu cenu ho nejspíš koupím, když už je v té slevě, protože je to asi to nejlepší, co se za tu cenu dá na trhu sehnat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Endo
|
Zaslal: po září 01, 2014 6:36 pm Předmět: |
|
|
Zdravim.
Viete mi doporučiť nejaký kvalitný predtréningový suplement, ktorý by ma skutočne nabudil a zabezpečil mi kvalitné napumpovanie, prekrvenie a všetko čo k tomu patrí?
Niekedy by sa niečo také fakt zišlo. No všetko čo som doposiaľ skúšal mi vôbec nezabralo, akoby som ani nič nebral. Skúšal som napr. Essential Nitrox Pump, Nitrox Therapy, CellEx, CellZoom, Napalm, No-Xplode
Dik moc.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po září 01, 2014 6:39 pm Předmět: |
|
|
| Endo napsal: | Zdravim.
Viete mi doporučiť nejaký kvalitný predtréningový suplement, ktorý by ma skutočne nabudil a zabezpečil mi kvalitné napumpovanie, prekrvenie a všetko čo k tomu patrí?
Niekedy by sa niečo také fakt zišlo. No všetko čo som doposiaľ skúšal mi vôbec nezabralo, akoby som ani nič nebral. Skúšal som napr. Essential Nitrox Pump, Nitrox Therapy, CellEx, CellZoom, Napalm, No-Xplode
Dik moc. |
Syntech - Syntsize Pump (40g)
P.S Ano, píšu pořád dokola tento suplement, ale když mi funguje, tak proč ne . . .
|
|
| nahoru |
|
 |
Endo
|
Zaslal: po září 01, 2014 6:39 pm Předmět: |
|
|
Zdravim.
Dik moc.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po září 01, 2014 6:40 pm Předmět: |
|
|
| Endo napsal: | Zdravim.
Dik moc. |
Syntech - Syntsize Pump (40g)
P.S Ano, píšu pořád dokola tento suplement, ale když mi funguje, tak proč ne . . .
|
|
| nahoru |
|
 |
Endo
|
Zaslal: po září 01, 2014 6:44 pm Předmět: |
|
|
Dik. Pozriem sa nato, či niekde nájdem vzorku na otestovanie.
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: po září 01, 2014 6:52 pm Předmět: |
|
|
Docela našláple vypadá MyoCell od Amixu (ale má docela dost kofeinu), a nebo zkusit samostatně beta-alanin, citrulin, připadě nějaký stimulant, např. rhodiolu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: út září 02, 2014 7:30 am Předmět: |
|
|
Koupil sem na Palmovce (ve sleve z duvodu expirace v dec 2014) Muscletech Push 10, protoze s jejich Neurocore sem mel super zkusenost a no ty vole to sem si dal. Potvrdi mi prosim nekdo, ze ta nahorkla v puse paliva (!) chut po mrtvole (prichut vodni meloun) je normalni, nebo ho mam zkusit reklamovat?
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: út září 02, 2014 7:51 am Předmět: |
|
|
| Big Muscle napsal: | | Docela našláple vypadá MyoCell od Amixu (ale má docela dost kofeinu), a nebo zkusit samostatně beta-alanin, citrulin, připadě nějaký stimulant, např. rhodiolu. |
MyoCell je nic moc...Můžu doporučit S.A.W. Od Trec nutrition.
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: út září 02, 2014 9:23 am Předmět: |
|
|
| Chadzi napsal: | | Big Muscle napsal: | | Docela našláple vypadá MyoCell od Amixu (ale má docela dost kofeinu), a nebo zkusit samostatně beta-alanin, citrulin, připadě nějaký stimulant, např. rhodiolu. |
MyoCell je nic moc...Můžu doporučit S.A.W. Od Trec nutrition. |
No MyoCell má v sobě asi 0,5 g kofeinu, který mě osobně nedělá před tréninkem moc dobře. S.A.W . neznám, ale nemá uvedené přesné složení jednotlivých látek. Ale občas si říkám, čím to je, že na někoho funguje produkt A, ale už nefunguje produkt B, přitom jejich složení je buď skoro stejné, a nebo produkt B má významně větší množství učinných látek
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: út září 02, 2014 10:10 am Předmět: |
|
|
| Big Muscle napsal: | | Chadzi napsal: | | Big Muscle napsal: | | Docela našláple vypadá MyoCell od Amixu (ale má docela dost kofeinu), a nebo zkusit samostatně beta-alanin, citrulin, připadě nějaký stimulant, např. rhodiolu. |
MyoCell je nic moc...Můžu doporučit S.A.W. Od Trec nutrition. |
No MyoCell má v sobě asi 0,5 g kofeinu, který mě osobně nedělá před tréninkem moc dobře. S.A.W . neznám, ale nemá uvedené přesné složení jednotlivých látek. Ale občas si říkám, čím to je, že na někoho funguje produkt A, ale už nefunguje produkt B, přitom jejich složení je buď skoro stejné, a nebo produkt B má významně větší množství učinných látek |
Treba kvalitou pouzitych surovin
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: út září 02, 2014 1:41 pm Předmět: |
|
|
Myslíš, že jednotliví výrobci se nějak významně liší ve zdroji/kvalitě použitých surovin?
|
|
| nahoru |
|
 |
Endo
|
Zaslal: út září 02, 2014 7:49 pm Předmět: |
|
|
Ahoj. Neviem, kde to mám zaradiť tak to dám sem. Snáď mi niekto poradí a pomôže.
Čo hovoríte na tráviace enzýmy s takýmto zložením:
1 dávka % ODD*
Pankreatín 4x (proteáza, amyláza, lipáza) 250 mg **
Extrakt z hovädzej žlče 150 mg **
Amyláza (z jačmenného sladu) 80 mg **
Papaín (z Carica papáje) 30 mg **
Celuláza Prášok (Aspergillus niger) 20 mg **
Bromelain (2400 GDU) (z ananásu) 10 mg **
Betaín HCl 5 mg **
Dik moc za rady a názory.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč N1 Shot | NutrendProfesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití. 48 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|