|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
pruzicka
|
Zaslal: st září 10, 2014 4:47 pm Předmět: |
|
|
| Blackoff napsal: | A to jsem si myslel, že jsem na tom s mobilitou hodně špatně Ale nedokážu si představit, že bych nejezdil atg dřepy..
Možná proto jsem u nás v posilce nikdy neviděl jet nikoho hluboký.. |
to je volba, pokud si zvolis, ze budes radsi delat drepy, nez hluboky drepy, tak to tak bude. proste mas focus jinde
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
pruzicka
|
Zaslal: st září 10, 2014 4:48 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Blackoff napsal: |
Obecně: nechápu, jak někdo může dřepovat s činkou a neudržet se sám ve dřepu |
Naprostá většina lidí, ať už cvičí nebo ne, se sama naboso neudrží ve dřepu, minimálně když začínají. Mně to trvalo nějaké dva roky a potřebuju se na to rozcvičit, zastudena to nedám. A to se mobilitě systematicky věnuji. |
tak to delas neco seriozni spatne. Dva roky a za studena to nedas ? Naprosta vetsina lidi kolem mne to uplne v pohode da. Asi neco vyzaruju nebo co.
Venujes se fakt mobilite ?
|
|
| nahoru |
|
 |
pruzicka
|
Zaslal: st září 10, 2014 4:49 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | By mě nikdy nenapadalo že někdo nedokáže sedět v dřepu |
takovejch je...
|
|
| nahoru |
|
 |
pruzicka
|
Zaslal: st září 10, 2014 4:50 pm Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | | DiamonD123 napsal: | | Já jsem třeba na tom tak moc špatně, že si musím podkládat nohy u normálního dřepu s činkou a nedávno jsem zjistil, že kdybych chtěl jezdit i mrtvý tah, tak i u něj by bylo lepší si ty nohy podložit. A to se pravidelně každý den strečuji komplet celé tělo vč. té prdele (kyčlí) a achilovek, které v tomto případě jsou asi ten problém. |
| Ustinov napsal: | | strecovat cely nestaci, tohle je konkretne v lytkach |
Ono to není až tak o strečinku, jako spíš o pohybu. Motorické kontrole, synchronizaci atp. Můžeš udělat klidně provaz, placku nebo se dotknout čelem prstů u nohou (zdravím, Péťo :), ale stejně to nemusí znamenat, že se dostaneš do hezkýho dřepu. Je to o softwaru, ne o hardwaru :) (nebo spíš o firmwaru :) |
Jo, vicemene jo. Puvodne jsem chel napsat neco jineho, ale plusminus autobus je to hlavne o software. Ktery ale musi udelat ten hardware
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st září 10, 2014 4:52 pm Předmět: |
|
|
| pruzicka napsal: | | ZeleznaKoule napsal: |
Ono to není až tak o strečinku, jako spíš o pohybu. Motorické kontrole, synchronizaci atp. Můžeš udělat klidně provaz, placku nebo se dotknout čelem prstů u nohou (zdravím, Péťo :), ale stejně to nemusí znamenat, že se dostaneš do hezkýho dřepu. Je to o softwaru, ne o hardwaru :) (nebo spíš o firmwaru :) |
Jo, vicemene jo. Puvodne jsem chel napsat neco jineho, ale plusminus autobus je to hlavne o software. Ktery ale musi udelat ten hardware |
Tak už i tady? :-))) _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
pruzicka
|
Zaslal: st září 10, 2014 4:53 pm Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: |
Tak už i tady? :-))) |
uz i tady co ?
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st září 10, 2014 5:06 pm Předmět: |
|
|
Tvůj pověstný radaří stalking :)) _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
pruzicka
|
Zaslal: st září 10, 2014 5:08 pm Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | | Tvůj pověstný radaří stalking :)) |
tak jednak tady mluvis k tematu, ke kteremu mam blizko jednak ucitelem, jednak tim co delam. Jednak jsi me tam zdravil ne ?
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st září 10, 2014 5:12 pm Předmět: |
|
|
Klid, vždyť si dělám kozy :) Kolik závorek jsem za tu dvojtečku měl udělat? :) _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
pruzicka
|
Zaslal: st září 10, 2014 5:17 pm Předmět: |
|
|
| ZeleznaKoule napsal: | | Klid, vždyť si dělám kozy :) Kolik závorek jsem za tu dvojtečku měl udělat? :) |
ja jsem klidnej jak Budha :)
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st září 10, 2014 5:18 pm Předmět: |
|
|
V zenový zahrádce? :) _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
|
| nahoru |
|
 |
Blackoff

|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: st září 10, 2014 5:39 pm Předmět: |
|
|
Gray Cook - Movement, Todd Hargrove - Guide to a Better Movement, T. Anderson & G. Neupert - Original Strength, G. Cook - Athletic Body in Balance, P. Tsatsouline - Super Joints + Relax into Stretch, Thomas Kurz - Stretching Scientifically: A Guide to Flexibility Training - tam bych začal :) _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|