|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Radom

|
Zaslal: čt listopad 13, 2014 8:14 am Předmět: |
|
|
Jsi si jistý, že je to tak nahoře? Pokud by to bylo trošku níž, tak máš přesně to samé co já. Bolí to na té vnější části kolena, že napravo. Bolí to pokud jdeš do dřepu a při pozitivní fázi? Nebo i do schodů, jak třeba jdeš po dvou schodech? Pokud máš to samé co já, tak je to přesně toto - těžké váhy v mladém věku (bohužel jsme naturálové a nemůžem si to dovolit, nemáme to jak rychle regenerovat). Jsme ještě ve vývinu a je to prostě záhul, no :/. Hele, pokud tě to bude bolet a půjdeš k doktorovi, řekni, můžem spolu  . Teď jsem to zkoušel a bolí mě to na úplně stejném místě
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
člověk

|
Zaslal: čt listopad 13, 2014 3:02 pm Předmět: |
|
|
jo je to přesně tam, pak se bolest rozležela celkově nad koleno...
Včera jsem zkoušel udělat pár dřepu jen tak, a nějak to nebolelo, ale jinak se snažím to koleno nijak nezatěžovat, takže uvidíme :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: čt listopad 13, 2014 8:28 pm Předmět: |
|
|
| Radom napsal: | Jo, mě to bolí jak tebe a pak se mi to též rozleží. Já to nezatěžoval 4 měsíce a dostal tři injekce a na guvno, snad ti to zmizne a nemáš co já |
Tímhle jsi mě teda utěšil
ale ne, dik, snad to bude v poho :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: so listopad 15, 2014 2:20 pm Předmět: |
|
|
14.11.2014
Volno
- celé odpoledne jsem prospal ( asi 5 hodin  ) , no jo, za celý týden se nahromadila únava...
15.11.2014
Hrudník + Biceps
- dopolední trénink s otcem
Tlaky JČ incline:
12 x 15 kg
12 x 20 kg
12 x 25 kg
12 x 32 kg
10 x 35 kg
7 x 40 kg + 1 dopomoc
8 x 40 kg
4 x 45 kg + 1 dopomoc
8 x 35 kg
8 x 35 kg
8 x 35 kg + max x 17 kg
Bench-press v Max Racku:
- hodně kontrolovaně, stopky na hrudníku
12 x 55 kg
12 x 65 kg
10 x 75 kg
8 x 75 kg
8 x 75 kg
12 x 75 kg + max x 55 kg
Rozpažky mírně decline:
12 x 15 kg
8 x 22 kg
8 x 22 kg
max x 15 kg
Tlaky na stroji v sedě + Protisměrky:
8 x 48 kg + max x 35 kg
max x 61 kg + max x 45 kg
max x 75 kg + max x 45 kg
max x 75 kg + max x 45 kg
Bicepsové zdvihy JČ s vytáčením:
12 x 7 kg
8 x 12 kg
8 x 15 kg
5 x 20 kg
4 x 25 kg
5 x 25 kg
5 x 25 kg + 5 x 20 kg + max x 15 kg
Scottovka stroj:
16 x 23 kg
15 x 32 kg
max x 41 kg
max x 41 kg
max x 41 kg + max x 23 kg
Kladiva v sedě:
12 x 12 kg
12 x 15 kg
12 x 15 kg
max x 15 kg
fajn trénink, docela dobré napumpování... před tréninkem jsem dal 400mg kofeinu (kofeinové tablety jsem naposledy dával během tréninků před soutěží) a jelikož nejsem moc zvyklý a byl jsem téměř nalačno, tak jsem byl zezačátku trochu sjetý
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
Dzitro
|
Zaslal: so listopad 15, 2014 9:45 pm Předmět: |
|
|
Co Ty si za mutanta!  masakr!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so listopad 15, 2014 9:48 pm Předmět: |
|
|
český wolf nám rastie, ale bez srandy, fakt prajem, aby si vydržal a bavilo ťa to čo najdlhšie _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: ne listopad 16, 2014 12:01 am Předmět: |
|
|
Neuveritelne. 17 let. za 10 let tebou budou strasit maly deti :)
"Nezlob, nebo si pro tebe prijde obr s divnym ucesem" :D
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: ne listopad 16, 2014 2:46 am Předmět: |
|
|
Olejnas co máš pořád s tím jeho účesem, že ty sám máš na hlavě kštici. Dyť to už ostříhal a todle vypadá lépe. Ale já tu nejsem kvůli hodnocení účesů, na to jsou tu jiní odborníci
Člověk: dostal jsi fakt dobrou genetiku k budování svalstva do vínku. Správně patříš do tohoto sportu, tvé naturální limity jsou hodně nad průměr, o limitech na džusíku ani nemluvě, budeš jednou monstrum pokud setrváš, ale s tím souvisí i má druhá poznámka. Je ti 17 let, nesnaž se to uspěchat těmi tvrdými tréninky, máš moře času. Ony ty tréninky do sraček mohou nějakou dobu fungovat, ale brzy člověk (myšleno obecně ale možno i tebe :) ) narazí do zdi, a začnou pobolívat vazy, klouby, tvořit se záněty v nich atd. Aspoň občas je třeba zvolnit a tím není myšleno jen jeden týden každých 8 týdnů tvrdé práce. Tobě to poroste i na anti-hardcore tréninkách. Ve výsledku to vždy jedině pomůže. A není třeba se obávat toho že by to nerostlo ba dokonce padalo. Možností je mnoho jak odlehčit v tréninku, od snížení objemu práce, intenzity, jejich kombinace, více dní volna atd atd. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: ne listopad 16, 2014 9:36 am Předmět: |
|
|
Uces je jen takova sranda rejpani, zminuji to v kazde poznamce, nema to hlubsi vyznam...
Mladej je moc dobrej, na rozdil od nekterych jeho haha soukmenovcu, co chteji byt kulturisti, ale nesmi usnout na vavrinech. Jinak to co pises dava svym zpusobem smysl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Radom

|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: ne listopad 16, 2014 11:34 am Předmět: |
|
|
V prvé řadě díky všem za názory :)
náražka na "účes" od Olejnase je už klasika  +
"Nezlob, nebo si pro tebe prijde obr s divnym ucesem" - tohle mě hodně pobavilo
co se týče poznámky od magiona... asi na tom něco pravdy bude, nicméně není to tak, že bych cvičil "do sraček" i přes to, že by mě něco bolelo (klouby, šlachy...), snažím se na to jít trochu hlavou...
každopádně nad tím trochu popřemýšlím :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|