Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

co je lepší pro někoho kdo začíná cvičit a má v normálu tuk i pomer vyska vaha?objemovka nebo rys??dumejte nad tim.
objemovka
80%
 80%  [ 112 ]
rysovacka
19%
 19%  [ 27 ]
Celkem hlasů : 139

Autor Zpráva
madball

PříspěvekZaslal: so listopad 22, 2014 9:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jono, na WSB jsem úplně zapomněl. Nějakých pár let zpátky jsem tak cvičil, respektive hodně podobně a hodně mě to bavilo a silově jsem šel poměrně rychle nahoru, ale tak u mě je to hodně daný tím, že jsem pořád začátečník (stejně jako Draper ), protože po půl roce mám vždycky nějakou pauzu a začínám od znova, ale o to rychleji a na konci je většinou nějaký to PRko.
Akorát, co jsem četl čistý WSB, tak jsem to ani nedočetl, protože ta knížka má poměrně dost stránek a přestalo mě to bavit. Trénink mi připadá zbytečně složitej a podle mě se špatně sleduje progres, protože se tam prakticky pořád mění cviky a jede do max., pokud jsem to chápal dobře, což je podle mě zbytečně velkej stres na CNSku.
Nějaká lineární periodizace s cyklováním, potažmo nelinární mi přijde lepší, s tím že se točí intenzita objem, případně nějaká technika nebo speed day. A doplňkový cviky opravdu jen jako doplňky na dysbalance nebo slabiny, ne na nich stavět trénink jak je to podle mě ve WSB. Ale jak říkám, možná to špatně chápu, protože jsem tu knížky nepřečetl ani zdaleka celou.
To, co jsem psal výše bych prostě nasadil na chvíli, abych zapracoval na mrtvým bodu deadliftu.
Řešit to, že dotáhnu hodně, ale nezvednu to ze země podle mě nemá smysl, respektive hledat problém, ale prostě sundat váhu a zvedat ze země.
Michal, co si pamatuju, tak nohy moc slabý neměl, a když mi ty kejty u sebe v posilce ukázal, tak mi málem vypadly oči z důlků.
Řešit, jestli má někdo slabý nohy je důležitý a bude to podle mě platit vždycky nebo poměrně hodně často, pokud bude někdo víc tahat, než dřepovat. Když se podívám na silný chlapy jako David Lupač nebo Carl Yngvar Christensen, tak ti na závodech dřepují vždycky víc než tahají a jejich mrtvoly vypadají poměrně lehce vůči lidem, kteří víc tahají, než dřepují, alespoň u těch, co tahají klasikou.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Smile04

PříspěvekZaslal: pá listopad 28, 2014 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kuurna to je funny jak máme najednou tři nový profíky a profi rozhodčího...co se tak najednou stalo? :D někomu přistálo na účtě pár mega? :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá listopad 28, 2014 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Seš hejtr voe

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Smile04

PříspěvekZaslal: pá listopad 28, 2014 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Seš hejtr voe

jsem realista nedělam si iluze :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
Ikee

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2015 8:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahojda chlape, tak mě napadá, co je s tebou? Ani vidu ani slechu..
Draper

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2015 9:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ikee napsal:
Ahojda chlape, tak mě napadá, co je s tebou? Ani vidu ani slechu..

zije , cvici, jen mu trochu odesla sila, pohubl a prej bude cvicit vic kulturisticky. Ale to rikal nedavno a mohlo se to zmenit :)
Ikee

PříspěvekZaslal: st březen 25, 2015 10:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ho trošku propleskni, ať se nám brzy vzpamatuje. Těšila jsem se, že se zase uvidíme na soutěžích. :)
Smile04

PříspěvekZaslal: čt listopad 12, 2015 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOOJ VŠICHNI,

po nějakych kravinach jsem si řekl, že to přeci jen ještě zkusím než se rozpadnu uplně...dal sem se docela dokupy tak snad to vydrží :)

jak psal drejpr byl sem vysušenej a jezdil sem si cvičení prsa biceps pro radost jenom :D

tedka jak se ochladilo tak sem nasadil objemovku trochec at stiham regenerovat naturalně a začal sem tak nějak korteho, nejedu ho uplně precizně sem tam to prohodim s jinym treninkem, ale pointa je, že oproti svymu lenivymu normalnimu ja co jezdi dřepy a mrtvolu jenom malo sem tam sporadicky nepravidelně a ještě malo prac. serii...tak jsem začal makat a to hodně...a tělo na to pěkně reaguje...

jedu velky objem deadliftů a dřepů většinou 5x5 začal sem zlehka na 160kg u obojího, a vytahuju to pomaličku nahoru...neni kam spěchat příprava bude dlouhá...

cely tělo v jednom ohni po treninku dřep, bench, deadlift, je to fakt docela masakr.

tedka naposledni dva treninky sem to jel s vahama 170, 130, 180 5x5 což bylo napřed masakr podruhy už pohoda...

když sem jeden trenal citil dřepy lehky tak sem šel až na 190x7 a 200x7 opařek abych zkusil kde je limit... at vim jak na tom sem

deadlift sem zatahl 245 a bylo to na krev docela ale tak na to že nejsem ve formě to jde...

----------------------

korteho jedu zatim 3 tydny, 5x5 me dost dava naprdel 5x3 težši mi vyhovje vic, takže na něj asi postupně přejdu

----------------------
NEW START

minuly vsunuty trena -

log lifty 5x5 90 (jedna serka čistě tlakova)
log 110x5
log 110x3
a pak me začal bolet loket a předlokti asi sem blbě přemisti a neco si namohl lehce...bolest přechazela do nevolnosti - dost nahovno, zkaženej trenal, tak sem dal tlaky v sedě...hnus... po par seriich sem dal deadlift radši

deadlift sila byla šel sem až na 3x220 a jednou 245 --- zpravilo mi to chut

dneska trenal, zkrácený rychlý nestihal sem

tlaky ve stoje millitary press 5x5 80kg

deadlifty s hexkou - nižši uchop
precizni starty - do pozice - a technika perfekt - do 3x3 200

tyto trenaly jsou takovy protože fakt když mam odpoledni tak nestiham absolutně většinou jdu do posilky na hodinu max is připravou, a to ještě nevyspanej a nenažranej...to je proste fakt...abyste chapali...na zitra se pěkně vyspim konečně a pojedu zase zpatky pěkně korte system...planuju dat i o vikendu at to doženu trochu...snad nohy dovoli posledni dobou moc nemožu chodit :D

------
P.S. ste radi že sem zpatky? :D

P.P.S. s editaci si pohraju až přiště třeba tedka budte radi že se mě vubec chce psat :D
Smile04

PříspěvekZaslal: pá listopad 13, 2015 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

taaaak dneska to uplně nevyšlo...a taky si řikam že nějak nestiham renegerovat pořadně...sem to probiral s kamošem řikal že v tomhle slabšim období kdy se dava tělo dokupy, bych to měl jet spiš obden nebo rozdělit...

no odjel sem alespon dřepy, stejně mi to vyšlo časově akorat, stim, že jsem si stihl aspon zajit pro jidlo, tak sem po treninku doplnil živiny pěkně :) na to dopoledne nemivam většinou čas...

no odpolední mi končí, což je super, přes vikend dam možna trenal ale jenom light nohy jsou na sračku

dneska
dřepy 170 5x5
těžký na konci se mě už pěkně obracel žaludek, a před tydnem to bylo lehky jak papir :D no uvidime co přišti tyden donese kdy budu vic ready, vyspanej, najezenej připravenej prostě ;) to je dost duležity když člověk chce jet nějaky vahy.
Smile04

PříspěvekZaslal: čt listopad 19, 2015 8:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jo konečně novy tyden bez odpoledni...treninky se najednou zdaji zase lehčí :)

pondělí
dřepy 170 5*5
bench 120 3*5 (dojel sem se stovkou jenom, mam pořad vyjebany upon na předlokti z minuleho tydne, to se mi stalo na log lift, ve čt bude dalši trenink, tak snad to už bude ok, tohle sem jel přes šilenou bolest, nemohl sem udržet osu ani)
mrtvola 170 5*5

dneska další trenink už se těším
Smile04

PříspěvekZaslal: st únor 24, 2016 2:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoooj

tak mi to moc dlouho nevydrželo psat si tu log asi tu udělam jenom sem tam update :D

zatim se tak nějak držím v silové přípravě, tedka me trochu zkolila nemoc tak mám čas místo treninku sem napsat.

snad se brzo vyhrabu tohle počasí je prostě katastrofeee. :D

jinak pro info jak na tom sem

nachcipanej lehce axle 130tky pohodička
jinak
dřep 250 - bez bandáží total raw
mrtvola 260 lehky - 280 zatim no lift ale byla aspon trochu sila když už jsem to zkoušel :)
bench šel nahoru na 180 lehky

dřep je zatim limit, bench a mrtvola maji potencial jit nahoru protože to byla tak vaha pro 2 opakování, bohužel nemoc !!! sprosty slova !!! mě zastavila v progresu a bojim se že silovy cyklus je u konce.

tedka přijde deload a trochu odpočinek pro tělo klouby atd at jsem na sezonu ready, nasadim fullbody a trochu na rychlost cviky.

takovy je plan zatim stay tuned :)

jo ještě jsem zkoušel 125 military což už jsem dlouho nepokoušel takovy vahy, šlo to sice do pulky ale i tak spokojenej...ještě to zkusim a lip se připravim.
Ikee

PříspěvekZaslal: st únor 24, 2016 3:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, mno a chystáš se letos někam?
Smile04

PříspěvekZaslal: st únor 24, 2016 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no tak jasny když to pude dobře dal bych samozřejmě pohar amateru, nevim na co se ptáš co jinyho bych ja asi tak mohl dělat :D

physique? :D
Ikee

PříspěvekZaslal: st únor 24, 2016 3:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Smile04 napsal:
no tak jasny když to pude dobře dal bych samozřejmě pohar amateru, nevim na co se ptáš co jinyho bych ja asi tak mohl dělat :D

physique? :D

Tak pardon pane fyzik, na moc závodech si zrovna vidět nebyl, tak se radši ptám. :-D
Smile04

PříspěvekZaslal: st únor 24, 2016 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zatim si jedu to svy tak pak uvidime :) trenuju pro sebe a na zavody uvidime, připravuju se a zatim dobry nerad bych to zakřikl... rozhodnu se až v květnu zase samozřejmě tak drž palce :)

co ty cvičíš vůbec? když už vališ do mě :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Smile04 - silová příprava na strongy, mám svůj cíl Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: