no vida, uz to skoro vypada
proc jenom 11? vic neslo? nebyl cas? nestihal jsi v limitu? neudychal jsi?
Rekl bych ze vic by slo. O kolik si nedokazu tipnout, ale zcela jiste muzu rict, ze pokud bych skoncil tak na dechu. Problem zacal bejt nekde od 8 meho kola, kdy jsem (nevim jestli neochota tela, nebo strach, ze to nezvladnu) zacal delat 3 schyby +2sekundy proveseni + 1schyb, coz zkroune prostor pro vydechnuti docela o dost (na 17s nebo kolik tam zbejva je to 12% s tim, ze ty 2s jsem navic v zatezi.).
Nadruhou stranu kdyz jsem tohle cvicil z pritahama/podhamatem, tak cca na 12 minutach (+ kolo) jsem mel vzdycky maximalni tepovku. Pak uz to lezlo lehce dolu a dalsi mirnejsi peak byl pak az nekdy o kolo 30-35minuty, kdyz uz bylo tricko totalne prochcane a varilo se ve vlastni stave ;)
A duvod proc jsem nesel jeste do dalsiho/dalsich kol je ten, ze telo nechci ted moc nicit, uz dlouho vim, ze aktualne jedina sance je pro mě sundat dolu nejake to kilo, coz je vec ktera s tim mozna jeste dokaze zahejbat - coz znamena nizke kalorie a uprimne - ja neuim odhadnout kolik jist. Takze urcite nemuzu jit do zniceni, kdyz mam v planu drzet kalorie nizko a vyslovene se podjidat.
_________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
u tohohle typu treningu nejdes do krajnosti
jsi limitovany casem, nikoliv neuspesnych pokusem na hranici moznosti
jedine, co vycerpas je glykogenova rezerva
proto se lip zotavis s dlouhych serii, ktere boli, nez z nekolika malo tezkych "jednicek" ktere nejsou skoro citit
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
u tohohle typu treningu nejdes do krajnosti
jsi limitovany casem, nikoliv neuspesnych pokusem na hranici moznosti
jedine, co vycerpas je glykogenova rezerva
proto se lip zotavis s dlouhych serii, ktere boli, nez z nekolika malo tezkych "jednicek" ktere nejsou skoro citit
Toz, to je asi pravda. Nicmene i tak kdyz mam v planu prijimat mene potravy, tak nemuzu cekat s nejakou rychlou obnovou. Radeji mene cvicit nez me oblibene "dneska jsem cvicil muzu zrat" ci jeste hure "dneska potrebuju monstra abych neco odcvicil a .. a pak se mi kolikrát nechce"
Dnes:
4 schyby (v prvnim kole 5)
10 kliku
15 drepu
12 kol = 12 minut
(+ kolo + schyb, ale měl jsem toho dost)
--
Svedstina
tyngsta - nejtezsi.
väger - hmotnost
fenor - ploutve
alltid - vzdycky
föda - jidlo
_________________ Bartoloměj Simpson v pomocné třídě: "Jak máme asi dohnat ostatní, když jsme pozadu a jedem ještě pomalejším tempem.".
A vyskytly se dva problemy - kliky jsou po schybách podezrele tezke, to jsem netusil a druha vec - moje váha neleze dolu :/ nizke kalorie do soboty a tam cheatingday..
Čtvrtek - koncer Heaven Shall Burn a myslim, ze to muzu vykazat jako kardio :
Dnes:
Thruster 55kg po 2:00 (prvně s touhle váhou)
4,5,4,4,4,5
Bicepsové zdvihy KB 24kg po 2:10 (redukce 30s)
3,3,3,2,2,2
Rack and press KB 28kg po 2:10 (redukce 30s)
4,4,4,4,4,4
TABATA 28kg KB kolem těla (4 dřepy v rámci pauzy) ihned
TABATA 28kg KB kolem těla (4 dřepy v rámci pauzy) ihned
TABATA 24kg KB kolem těla (4 dřepy v rámci pauzy)
-------
Švédština:
vask - dřez
gård - dvur
feber - horecka
hela - cely
men - ale, avsak
Schyby (7,6,5,4,4,3,2,1,5)
10 kliku
15 dřepů
9 kol start každých 60s = 9 minut
5 minut vydejchání a
Schyby (6,5,4,3,2,1)
10 kliku
15 dřepů
6 kol start každých 60s = 6 minut
Tohle odcitani schybu je krasne motivacni - clovek si rika neco jako "zvladni to, příští minutu to bude lehčí" :D
---------
Švédština
omkring - okolo, přibližně
arter - druh (jako životičnej apod)
grund - základní
mellan - mezi
räcker - dostatecny
Schyby s vestou 9,6kg po 2:00
7,6,6,6,6,5,8* -* poslední kolo bez vesty
- tohle je zlé, horší na počet i na čas, už asi 3 cvičení jsem zkoušel schyby s vestou a nikdy to nešlo tak jako asi před 3 týdnama :/ vždycky jsem to pak raději obrátil do jiného cvičení..nicméně dneska jsem to zklamaně dodělal..
Thrusteři 55kg (podruhé s touhle váhou) po 2:00
5,5,5,4,4,4 - nepatné zlepšení
Dipy ve 102,5kg po 2:00
5*,6,5,4,3,2 * - tohle mi našvalo, mi zjel z ramene batoh, by mi zajimalo jestli bych dal těch 7 :-/
- lehce lepší než minule
Bicepsové zdvihy kb 24kg po 2:00 (10s dolu)
3,3,3,2,2,2
Rack and press kb 28kg po 2:00 (10s dolu)
4,4,4,4,4,4
TABATA kb 28kg kolem těla (4 dřepy v pauze) ihned
TABATA kb 24kg kolem těla (4 dřepy v pauze) - ve pauzovejch slotech jsem vyměnil 4 dřepy za utření se a kb od potu, nakonci pak 15 dřepů
--
Švédština
även - i, také
vinge - křídlo
noga - opatrně
dröm - sen
frågat - zeptat se
Shyby - 7,6
10 kliku
15 dřepů
2 kola - 2 minuty - samozřejmně jsem debil, že - a stopky jsem si nastavil blbě, takže vydejchání a znovu Shyby - 7,6,5,4,3,2,1,5,4
10 kliku
15 dřepů
9 kol - 9 minut
Bicepsové zdvihy kb 24kg po 1:55 (5 sekund dolu)
3,3,3,2,2,2
Rack and press kb 28kg po (1:55) (5 sekund dolu)
5,5,4,4,4,4,4 - dvě 5tky místo dvou 4řek a +1 serie
TABATA kb 24kg kolem těla (4 dřepy v pauze)
Švédština
sjätte - šestý
en ratt - volant
en rullbaba - letištní dráha
ett säte - sedadlo
en fimp - nedopalek
Bicepsové zdvihy kb 20kg po 1:27
6,6,6,6,6,6 - ocasové pětky jsem vyměnil za 6tky
Rack and press kb 24kg po 59s
6,6,5,5,5,5,5 - cool, dal jsem tam dvě 6tky za začátek
TABATA KB 28KG kolem těla 12 kol (v pauze 4-5 dřep)
- skončil jsem uprostřed páč jsem si KB škrtnul o přehrávač a přestala mi hrát muzika a bez muziky já necvičím..
Právě jsem na foru RONNIE přesně ROK ¨
A už od druhého měsíce marně čekám, že ten co mi napsal, že s tim za 2 měsíce seknu, že se mi jako omluví.
Švédština
tidgare - dříve, předtím (tohle slovo je za trest, hlava ho ne a ne vzít :/, budu psát každé cvičení)
korsining - křižovatka
fått - zájem
bostad - bydlení
skina - svítit (infinitiv)
A nová technologie: vždy přidám i jedno hintové gramatické pravidlo:
Na konci jména se přidává "s" jako genitiv/vlastnictví, tedy něco jako anglické 's
úprimne, s podobnými blbinami by si už seknúť mohol a konečne sa do toho pustiť tak, ako treba, trebárs aj s tým cfitom, ale normálne, nie tieto tvoje vymyslené bláboltrenále
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
úprimne, s podobnými blbinami by si už seknúť mohol a konečne sa do toho pustiť tak, ako treba, trebárs aj s tým cfitom, ale normálne, nie tieto tvoje vymyslené bláboltrenále
Já si myslim, že mi závidíš jak moc jsem úžasnej a jaké speciální technologie používám, protože pouze rejpeš, ale pokročilejší technologie nenabízíš . Dokonce si myslim, že jsem pro Tebe velice inspirativní. Nicméně tak to v sobě potlač, cvič klidně podle mě, ale přestan mi otravovat na logu, jo? Přesně jako před tim rokem - první příspevěk byl od Tebe a taky rejpací. Nezměnil jsi se (a bohužel ani nezemřel), zatímco já jsem za tu dobu otočil spoustu pokročilých technologii, daleko revolučnějších než jaké máš na logu ty.
Každou minutu
Schyby - 8,7,6,5,4,3,2,1
10 kliků
15 dřepů
8 kol = 8 minut
Švédština
tidigare - dříve, předtím
stryka - žehlit
nutida - moderní, současný
ibland - příležitostně, občas
en krita - křída
Gram: vokaler - samohlásky, zadní samohlásky jsou: a, o, u, å
Hele,když máš to roční výročí a bilancuješ lidi, technologie atd...
Co zhodnotit cíle ze začátku roku?
citace:
Edited: 1.3.2014 Aktuální cíle do konce roku:
-12+ přítahů (podhamat) v 92kg
-35+ kliků v 92kg
-Předvéct Petrovi U. Chelseu
-Začít běhat (do dubna stejně jako Doreen)
-Burpee mile
Tělo: 166cm/75kg. Cíl tak -3kg zhubnout, ale dalších asi bžilion tuku proměnit ve svaly .
Podařilo se něco z toho těmi revolučními technologiemi?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru