PROTEINY III.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 57, 58, 59  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - PROTEINY III.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY III.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CharlesWood

PříspěvekZaslal: so listopad 15, 2014 10:35 am    Předmět: sdgsg Odpovědět s citátem

ULTIMATE NUTRITION PROSTAR 100% WHEY PROTEIN

83%syrovátkových bílkovin na 100g.
složení: syrovátkový isolát, syrovátkový koncentrát (micro a ultra filtrace), syrovátkové peptidy, kakao, sodium chloride, sucralose, acesulfame potassium, natural and artifical flavors, soy lecithin.
v jedné odměrce (30g) je 25g bílkovin, 6g BCAA, 2g sacharidu, 1g tuku.
- je zcela instantní
- příchut Mocha (9/10*)
- chutnala mi víc než čokoláda od nich.
- nepění, nehrudkuje, nepráší, nízká cena balení 2400g, rozpustnost perfektní.
- už třetí pixla co mám a budu i nadále pokračovat.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vejdy

PříspěvekZaslal: so listopad 15, 2014 4:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nejlepší je příchuť banán !
Tentonon

PříspěvekZaslal: po listopad 24, 2014 3:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Máte někdo zkušenost s užíváním čisté suroviny ? Dá se to jíst třeba s těmi příchutěmi v kapslích ?
Dominik01

PříspěvekZaslal: po listopad 24, 2014 6:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tentonon napsal:
Máte někdo zkušenost s užíváním čisté suroviny ? Dá se to jíst třeba s těmi příchutěmi v kapslích ?

Mám teďkom čistou surovinu WPC 60 , a koupil jsem si k tomu čokoládovou příchuť v prášku,chuťově je to v pohodě, ale dost pění a tvoří se hrudky, takže je třeba důkladně protřepat v shakeru
JogyNo

PříspěvekZaslal: út listopad 25, 2014 8:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tentonon napsal:

Používam už cca rok WPC 80 Natural od Extrifitu a je to úplne v pohode. Dávam ho samotný (normálka 250 ml + odmerka proteinu do shakeru), chuť je cítiť akoby po smotane, celkom prirodzená, penivosť nie je moc vysoká, ale vyššia ako pri ochutených variantoch od toho istého výrobcu...
Mal som aj ISO 90 Natural, ale to bol teda hnus nevýslovný a samotné sa to nedalo moc pravidelne piť
Občas kombinujem Natural pol na pol s ochuteným a po tréningu pridávam maltu, a nemám problém ani po dlhej dobe sa mi to nehnusí, dá sa to...
Ale tak mne väčšinou nechutia tie často presladené ochutené varianty (teraz mám Ultra Speed 80 od Survivalu a samotný mi je moc sladký), takže tak.. Každý má iné preferencie, ja osobne by som nikdy nedokázal pravidelne piť príchute typu banán, borúvka (prípadne americké ako "s kúskami šmolkov" ), avšak niekomu to chutí, takže tak..
Prokes

PříspěvekZaslal: st prosinec 03, 2014 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takovejch proteinů existuje, prase aby se v tom vyznalo. Hodně lidí třeba stěžuje na chuť. Ale tak přece nepiješ protein pro to aby sis pochutnal. Když jsem bral proteiny před Xlety, tak to nemělo příchuť žádnou, prostě jenom prášek. Teď je to jak pro děti.
jachym

PříspěvekZaslal: st prosinec 03, 2014 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Však samozřejmě, kdyby byly jen nějaký hnusný, tak se nedá holt nic dělat.

Na druhou stranu dneska je doba jiná.... a když si můžu vybrat mezi víceméně stejnou kvalitou, cenou atd. tak logicky budu už pak volit příchuť, pěnivost, chuť a podobné parametry. Stejně pro 99% lidí tady, kteří nejsou nějací super profi body buildeři, je kvalita víceméně absurdní a spíš vyberu jen typ proteinu (syrovátkový apod.) a jeho podíl a dál už bych řešil cenu a právě chuť.
Gohan

PříspěvekZaslal: po prosinec 08, 2014 6:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravim, jen jsem se chtel zeptat, proc Matrix s obsahem bilkovin cca 76% je v kategorii 66-75% bilkovin, a takovy Whey Core 100 se 74.2-75.8 je v kategorii 76-85% bilkovin?

Nevite nekdo co tam je za rozdil?
jachym

PříspěvekZaslal: út prosinec 16, 2014 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kamarádka shání nějaký proteinový suplement rostlinného původu a rozhoduje se mezi tímto:
- rýžový
- sojový
- konopný
- hrachový
Co byste doporučili? Je něco výrazně lepší? Nebo to kombinovat? Říkala, že je chuťově je jí to jedno, jen ten konopný, že vyjde o hodně dráž.
pig14

PříspěvekZaslal: út prosinec 16, 2014 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

doporučil bych pár facek
člověk

PříspěvekZaslal: út prosinec 16, 2014 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kamarádka má alergii na laktózu ?

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
KT

PříspěvekZaslal: út prosinec 16, 2014 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jachym napsal:
Kamarádka shání nějaký proteinový suplement rostlinného původu a rozhoduje se mezi tímto:
- rýžový
- sojový
- konopný
- hrachový
Co byste doporučili? Je něco výrazně lepší? Nebo to kombinovat? Říkala, že je chuťově je jí to jedno, jen ten konopný, že vyjde o hodně dráž.

Tak ať zkusí tento https://obchod.ronnie.cz/s-4768-vegan-protein.html ten je z těch všech rostlinných..jak jen to říct..nejméně hnusný
karlwanhov

PříspěvekZaslal: st prosinec 17, 2014 11:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jachym napsal:
- rýžový
- sojový
- konopný
- hrachový

na 4f at si ztoho udela viceslozkovy, jinak to nebude mit zadnout vyuzitelnost
jachym

PříspěvekZaslal: st prosinec 17, 2014 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pig14 napsal:
doporučil bych pár facek

Hele frajere, možná kdybys měl taky nesnášenlivost laktozy a neměl zrovna nejlepší rozpočet tak by ses tak nesmál.

Jinak díky za tip, no právě na 4f to chtěla koupit a tyhle tam našla a já nevěděl, který z toho jí doporučit.

A pro ostatní, já nejsem taky nějaký vegetarián a maso mám rád,ale zrovna proti soje třeba nic nemám, navíc už se prokázalo, že má plnohodnotné AMK spektrum a i ty ostatní když se vhodně nakombinují vynahradí bílkoviny z masa.
cored

PříspěvekZaslal: čt prosinec 25, 2014 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtěl bych poprosit o doporučení nějakého proteinu ráno do vloček. Nejlépe co nejméně sladkého a hutného. Nejspíš klasické wpc, hydro je asi moc rychlé, protože mám ve škole jen nějaké drobné svačiny. Vícesložkáč by byl asi taky dobrý, jenže ty jsou moc takové husté a hutné,sladké....
CFM Instant Whey 80 | Extrifit
Nejkvalitnější CFM protein s přírodními trávicími enzymy!
999 Kč
Whey Taste | Dex
Proteinový suplement tvořený z 95 % proteinovým syrovátkovým koncentrátem.
764 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - PROTEINY III. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 57, 58, 59  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: